Kalitesi , sesi , görünüşü olan bir motor istiyorum.
Kalitesi , sesi , görünüşü olan bir motor istiyorum.
nasil bir motosiklet oldugunu butceni yazarsan iyi olur ss istiyosan yamaha r25 bekle acele etme derim
en fazla 10 bin verebilirim
10 bine en güzel motor Cbr250R dır. 2. Ci el temiz.ben şubatta 9.5 ga 10 binde tertemiz inazuma aldım. Masraflarıyla 10 bini bile bulmadı. Ama yaz geldi fiyatlar tavan yaptı. Bana göre şu anda 10 bine en iyi motor 2 ci el Cbr250R.
Bende bu yaz sonu 250cc bi racing motor istiyorum fakat 3 marka arasında kaldım HONDA CBR 250R HYOSUNG GT 250R VE DAELİM ROADWİNG 250 Ne önerirsiniz bütce 8 ile 11 bin arası
250 likse normal tarzda inazuma ss tarzında ninja
Sysm wolf iyi tercih, ninja 250 o fiyatlara bulunur, inazuma cok tatli, ybr 250 , cbf 250 de olur...Belki bajaj pulsar... ktm 125 abs de kasarsan bulabilirsin...
sym wolf ideal. cbf'ten az yakar, inazumadan çok kaçar, cbrdan daha özgün, ninjadan daha iyi servisi var, hyosungdan daha sorunsuz
kawasaki z250sl
http://www.motosiklet.net/medya/id18...0sl-naked-2014
Eğer Japon İstersen Tabikide Honda Öneririm.
Honda CBR250R
Yok dersen japon yunan ingiliz farketmez diye. Megelli 250r Bumoto Thunder ve Daelimede bakabilirsin. Tabi bunları hondayla kıyaslama. Çünkü bende iyice araştırdım bunların arasındaki farkı
yakıt sıkıntın olmazsa 2010 2011 ninja 250r almanı tavsiye ederim ama yakıt sarfiyatını düşünüyorsan cbr250 al daha fazla yol yapar daha fazla tecrübe edinirsin
teşekkür ederim fakat bana supersport lazım yani görüntü.
benim aklıma en fazla yatan hyo gtr 250 veya bumoto calibre 250 cc görüntüler hoşuma gitti fakat içerik olarak pek bilmiyorum neyi eksik neyi tam. bilgilendire bilirmisiniz o ikisi hakkında ?
Henüz satışa çıkmadı ama aceleniz yoksa biraz bekleyin. Yamaha R25 çıkacak
*bende bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)