Motosiklet için apartmanda kapalı garaj yapımı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bana Mail adresini verirsen benim garajımın fotosunu yollıyım.
Bence Gunluğu 100 Tlden 2 gunde bitecek 200 Tl Usta masrafı,Tuğla ve Cimento masrafı 150 200 Tl Çatı kısmı içinde Ya Sandewich Panel yada Demirden Lambiri Yapabilirsin kapısı falan filan derken 1000 Tlyi bulur.Bu şekilde yapmak kalıcı ve daha sağlıklı olur gibi geliyor bana Göndermiş olduğun resımdeki garajı Demır testere ile kesmek kolay ama Tuğlaları yıkmak biraz zor ve Gurultulu oldugundan hırsızlar çekinir gibi geliyor
-
İzmir Torbalıda oturuyorum,Apartmanda sorun çıkardılar,Harley Davidson motorumun gireceği kadar bir garaj yaptırdım ilginenlere uygun fiata vermeyi düşünüyorum.neltetik@gmail.com 05383867385 tel.Yukarıdaki gibi paslanmaz galvaniz ve gemi boyasıile artı boyalı.(epoksi)
-
namk adlı üyeden alıntı
İzmir Torbalıda oturuyorum,Apartmanda sorun çıkardılar,Harley Davidson motorumun gireceği kadar bir garaj yaptırdım ilginenlere uygun fiata vermeyi düşünüyorum.neltetik@gmail.com 05383867385 tel.Yukarıdaki gibi paslanmaz galvaniz ve gemi boyasıile artı boyalı.(epoksi)
Garajın detaylı resimlerini ve boy ebat ölçülerini mail atar mısınız? Özel mesajla adresimi yolladım ayrıca fiyatıda tabii.
-
namk adlı üyeden alıntı
fotoğraf gönderebilir misin, ben şöyle bir şey yaptırdım..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/133476-motosiklet-garaji-yapimi.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)