Dizliklerin depoyu çizmesini engellemek ama nasıl?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Diz ile nasıl tutucaz böle olunca dizlik,bide bu gıcırdamasın? Bide dizlik pantolonun içine giyilmesi gereken birşey kaza anında pantolunun üstünde dönebilir.
-
babaduru adlı üyeden alıntı
Diz ile nasıl tutucaz böle olunca dizlik,bide bu gıcırdamasın? Bide dizlik pantolonun içine giyilmesi gereken birşey kaza anında pantolunun üstünde dönebilir.
bu dizlik bol eşofman hariç hiçbir pantalonun içine sığmıyoru. aynı sorun bendede var bende bantla denedim paramparça oldu bantlar. bi çözüm şart
-
Ben motor pantalonu kullanıyorum.
Dizliğin dönmesinden çok korktuğum için direk pantalon aldım.
Kazada geçirdim. Sıkıntısız atlattım.
Ayrıca dizlik olayında bacağın diğer kısımları sürtünme esnasında param parça olabilir.
Yani deri soyulması büyük ihtimal.
Fakat pantalon bilmemkaç derece ısıya dayanıklı.
Sadece diz değil başka kısımlardada korumaları oluyor.
Ve depoyu çizme derdi olmuyor.
Eğer imkanınız varsa pantalon alın derim ben.
-
Mousepad parçasını kesip mafsal olan bölgeye yapıştırılarak "şayet tutarsa" bi çözüm olabilir..istenmemiş ama şeffaf yan depo pedi ile de rengin orjinalliği korunabilir..
-
Niçin illede metal mafsallı dizlik alıyorsunuz.Benimkide metal mafsal yok hiçbir sıkıntıda yok.
-
kralsın yahu. süpermiş bunu denemem gerek
-
E bu iş için üretilen Stomp Grip kullanmak daha mantıklı değil mi?
Normal stomp grip.
MT-07 için uyguladığım stomp grip.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben motor pantalonu kullanıyorum.
Dizliğin dönmesinden çok korktuğum için direk pantalon aldım.
Kazada geçirdim. Sıkıntısız atlattım.
Ayrıca dizlik olayında bacağın diğer kısımları sürtünme esnasında param parça olabilir.
Yani deri soyulması büyük ihtimal.
Fakat pantalon bilmemkaç derece ısıya dayanıklı.
Sadece diz değil başka kısımlardada korumaları oluyor.
Ve depoyu çizme derdi olmuyor.
Eğer imkanınız varsa pantalon alın derim ben.
Taksitleri bi ödeyeyim, eksiğim olan pantolon ve botu da alıcam.
OnurTr adlı üyeden alıntı
Mousepad parçasını kesip mafsal olan bölgeye yapıştırılarak "şayet tutarsa" bi çözüm olabilir..istenmemiş ama şeffaf yan depo pedi ile de rengin orjinalliği korunabilir..
Valla iyi bi yapıştırıcı bulsam.. bu vantuzlar silikonlu yapısı ile iyiydi.. olmadı dizliklere silikonla girişicem.
Şeffaf depo pedi bulamadım maalesef gerçi beyaza da razıyım ama…
beyaz tankpad var ama onu kesip uyarlamaya çalışmakta iş değil...
eyup39 adlı üyeden alıntı
Niçin illede metal mafsallı dizlik alıyorsunuz.Benimkide metal mafsal yok hiçbir sıkıntıda yok.
Metal kısmı değmiyor zaten içerde kalıyor… ama plastik aksamı sert olduğu için çizme riski yüksek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
xismailaydin adlı üyeden alıntı
stomp grip.. bak bu iyiymiş... aradığım buymuş demek ki..
benim motora uygun veya uygulanabilecek ucuzunu bulduk mu tamamdır...
laf aramızda uygulaman ve motosikletinde 10 numara..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
01 Temmuz 2014, 18:01
Şeffaf renkli stomp grip daha iyi olur depoyu tutarkende dizin kaymaz
İllede bir sey yapıştıracaksan dizliğe 502 yle giriş gitsin .)
-
01 Temmuz 2014, 18:04
Benimde aynı sorundan canım yanmıştı, çözümü şöyle buldum. Carrefour'da oto bölümünde keçe vardı, bu sehpa vs gibi ürünlerin zemini çizmesin diye yapıştırılan üründen. Ondan kullandım sonra hiç çizik oluşmadı, fiyatı 1 2 tl gibi bir şeydi hem ekonomik hemde süper bir çözüm.
-
01 Temmuz 2014, 18:11
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Şeffaf renkli stomp grip daha iyi olur depoyu tutarkende dizin kaymaz
İllede bir sey yapıştıracaksan dizliğe 502 yle giriş gitsin .)
ucuz yollu bulursam hemen alıcam bu stomp giripten.. hiç haberim yoktu bu malzemeden.. eee yeni yeni öğreniyoruz. olcak o kadar.
ama önce bi 502 yi deneyeyim.
alicebbar adlı üyeden alıntı
Benimde aynı sorundan canım yanmıştı, çözümü şöyle buldum. Carrefour'da oto bölümünde keçe vardı, bu sehpa vs gibi ürünlerin zemini çizmesin diye yapıştırılan üründen. Ondan kullandım sonra hiç çizik oluşmadı, fiyatı 1 2 tl gibi bir şeydi hem ekonomik hemde süper bir çözüm.
Keçede aklıma geldi ama o da çizer diye hiç denemek aklıma gelmedi doğrusu..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
01 Temmuz 2014, 18:20
502 ile yapıştırdığın yeri sökmeye kalkarsan dizligin mundar olabilir
502 plastigin yüzeyini bozup eritebilir kenarıya saga sola tasırdınmı iz yapar bu ihtimalde var ,
-
01 Temmuz 2014, 18:42
valla dostum görsel olarak güzel olmasada forumdan kene35 arkadaşımızın bulduğu ondan görüp benimde yaptığım bir uygulama var. Bu mobilya altları ahşap yüzeyleri çizmesin diye yuvarlak altı yapışkan önü kumas gibi bir malzeme var migros tansaş vb marketlerde 6 tanesi 5 liraya falan oluyor. Onu alıyoruz direk o bölgeye yapıştırıyoruz ben çok kullandım hem çizmiyor hemde depoyu istediğiniz gibi sıkabiliyorsunuz bi deneyin derim
-
01 Temmuz 2014, 19:56
Çare stomp grip
-
01 Temmuz 2014, 20:00
Stompgrip alıcan usta , ben kendi motoruma göre bulamadım bikaç sitede buyuk race makınalar için buldum onlarda cok pahalıydı çözüm olarak yamahanın diz ve kalça koruamalı kevlar pantolonunu aldım 220 lira mis gibi oldu :D
-
01 Temmuz 2014, 20:06
Geçende triuph kot pantolon gördüm 400 tl idi.
200 tl ye aldığınız kot pantolon değilmi?
-
01 Temmuz 2014, 23:30
dizliklerin üstüne uzun futbolcu çoraplarından takan görmüştüm forumda bir deneyin isterseniz
-
02 Temmuz 2014, 03:10
üstüne yumaş gibi bir şey diktirsen ? o çizen yerin
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
JafJaf adlı üyeden alıntı
üstüne yumaş gibi bir şey diktirsen ? o çizen yerin
yok böyle bir yanlışlık doğrusu ''kumaş''
-
02 Temmuz 2014, 03:19
gidin bir deri tamircisine parça deri alın derby veya bally ile yapıstırın sorun ortadan kalkacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)