Yzf R6 Kırlangıç Kasa
Maddi durumum çok kötü 1-2 seneye elimdekide gidecek gibi duruyor heralde buna düşeceğiz...
ikisi arasında kararsız kalırdım heralde
suzuki vz 800 intruder
honda shadow
seneye yaza, bajaj pulsar 200ns yada hero karizma zmr, bakalım kısmet
Hayalim Hyosung gt250r ancak babamın kore malı diye düşüncesinden dolayı alamıyorum. Görüntü var çift silindir bassan gitmez onun vereceği sürüş zevki falan ama eminim ki 1 ay bile olsa o motoru alıp kullanıcam
mr 150 vultureden mr 250 destroya geçme gibi bir düşüncem var
taksitleri nasıl, öderim hangi krediyi almalıyım bile düşünmdüm kawasaki zx-636 r üstüne bindiğim an aşık olduğum iki motordan biri diğeri aprillia rsv4
fz6, v strom 650
It will be Monster elhamdulillah
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
yzf 125 2014model ama
bukadar cbr 250 r meraklısı olduktan sonra bize bu motoru 13,000 e de satarlar 15,000 e de sonuçta arz talep meselesi. ilk çıktığnda 8600 dü motorumu yeni aldım sym wolf çokda memnunum. Ama eger gelirse hayalimdeki motor önce HERO HX 250R yada BAJAJ PULSAR 400CS telefondan girdiğim için resim atamadım. Allah herkezin gönlüne göre versin
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Pulsar 200NS 1-1,5 sene de onu kullanır sonra belki KTM 390 son basamak olur...
Kawasaki Z1000
Bir diğeri de s1000r fakat tr fiyatıyla pek mümkün durmuyor .
Zaten mevcut motosikletimi geçen sene yeni aldım.Oldukça memnunum motorumdan ve uzunca bir süre değiştirmeyi planlamıyorum.En az 3 yıl daha kullanırım herhalde ama bundan sonrası için düşündüklerim;
Yamaha 950 XVS Midnight Star
Genelde tarzım cruiser ama farklı tarzları da denemek istiyorum;
Yamaha XJ6 Diversion f.Özellikle ve özellikle bu renk olacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)