5 saniye içinde bu farkı nasıl anlayabiliyorsun !?xj6 f kendini ispatlamış kanıtlamış hiç bir sıkıntısı olmayan sorun çıkarmayan gayet iyi ve güçlü makina muadilerine göre !ve 4 silindir olarak en ucuz safkan japon vidasına kadar hemde japon üretim thailand felan deyil bununda altını çiziyorum.
birisi 240 yapıyor xj6 da 220 hatta youtubede 230 gören var diversion f ile .arada 20 km hız farkı var ve tork olarak birisi diversion f 59.7 Nm (6.1 kg-m) @ 8,000 dev/dk. honda cbr 650f 63 Nm @ 8000
neye göre tel maşa kalıyor anlamadım diğer özellikleride hemen hemen aynı ağırlıkları yakıt kapasitesi üstelik diversion f de hararet göstergesi vs.. hepsi var. teknikten pek anlamam girmiyicem
şahsen diversion f yamaha kalitesi ile hondadan bir adım önde dıye düşünüyorum
ayrıca diversion f titreşimin t sini göremessin ve 200 km hıza çok seri bir şekilde çıkıyor. sanki dipgaz 300 basıcaksınız da 240 250 görse ne olur görmese ne olur. ben memnunum gidin diversion f sayfasına bir tane şikayet eden bulamassınız .
aradaki fiyat farkı baaarrriizz çok fazla parası olan alsın saygı duyarım yanlız diversion f e de çamur attırıp hakkını yedirmem !!!