Ampülleri değiştirelim-Osram night breaker plus
Reklamlar
-
Öncelikle özen ticaret ile hiç bir tanışıklığım vs yoktur. PLUS modelidir. Fiyatlar uygun geldiği için bilgilendirmek istedim.
Osram night breaker plus %30 indirimli-imiş.
H7
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...t-Breaker-Plus
H4
H1
kargo bedeli 6,5 TL-MNG kargo ile gönderdiler-Orjinal Alaman malı.
Kesinlikle tavsiye edilir arkadaşlar. Eski aracımda kullanıyordum, müthiş fark ediyordu....
Araba-merceksiz-
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
xenon far modülleri içinmi bu yoksa direk takabiliyomuyuz
-
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
xenon far modülleri içinmi bu yoksa direk takabiliyomuyuz
Mercekli ve merceksiz araçlara direk takabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ben toyota corolla 99-gli - opel astra 2000 HB- 99 Aprilia sr150- Kanuni ronny 150 modellerinde kullanmıştım.
Plus modeli bildiğim kadarıyla en kaliteli seri ve diğerlerine nazaran çok uzun ömürlü.
Alamanların değerlendirme testini buldum araştırma yaparken.
Ekşisözlükten alıntı;
başarılı bir ampül.
bmw f650 gs kullanıcısıyım ve sık sık gece yolculuğu yapmak zorunda kalıyorum. bu sürede standart ampül yetersiz kalıyor zifir karanlıkta, ama osram nightbraker'ı tavsiye ettiler, aldım taktım.
farkı bariz gördüm. ömrü uzun mu olur kısa mı bilemem ama değdi bence.
ileri doğru bir çift led sis farı da aldımmıydı daha da düşünmem karanlığı.
-
Ben geçen ay almıştım, halen takılı. Fotolarla alakası yok bana göre
-
Night breaker ve bosch 90+ yı karşılaştıran var mı aramızda?
Lakin bosch u da öven az değil??
-
2 yıldır arabada kullanıyorum, yukarıdaki resimle hiçbir alakası yok. Yada ben Motosiklette bi-xenon merceklere alıştım. Arabayla giderken sanki hiç aydınlatmıyormuş gibi geliyor.
-
Bir süre sonra alışınca banada öyle geliyor. Sanki hiç aydınlatmıyor hissiyatı uyanıyor içimde... Bir başkasını direksiyona oturtup sorduğumda aydınlatmanın yeterli olduğunu öğreniyorum. Biraz piskolojik sanırım
-
İnsan oğu doyumsuz işte. Projektör de taksan oğuz bi süre sonra bu da yetersiz dersin
-
-
Motorumda kullanıyorum. Gayet memnunum. Philips'in extreme vision modeli de iyidir. Ama ben osram tercih ettim.
-
R6 h kaç oluyor ? 1,4,7 ?
-
ybr'de kullansak problem yasar miyiz acaba
-
o bisikletli çocuklu kadınlı foto çok aydınlatıcı gerçekten. o fotoyu görmeseydim almak istemezdim
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Voltaj değerleri ve motorunuz ampül uygunluğuna göre ürün tercihinde bulunun. H1 ise H1... Başka bir şey ise, başka bir ürün... Tesisatınıza zarar verebilirsiniz yoksa arkadaşlar.
Veya en iyimser olarak ısınmadan dolayı far camını eritebilirsiniz... Tecrübe ile sabittir.
Linwelin adlı üyeden alıntı
o bisikletli çocuklu kadınlı foto çok aydınlatıcı gerçekten. o fotoyu görmeseydim almak istemezdim
İnşallah seninde olur kardeş. Allah 5-6 tane verirde ırgat gibi çalışırsın 20 saat
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Bizim apachelere olmaz heralde
h1 veya h4 kullanıyor yanılmıyorsam apache.
-
Bizim apachelere olmaz heralde
-
H4 olanını sipariş ettim.
Cuma gecesi denedim, pek memnun kalmadım. Işığın beyaz olması sanırım şiddeti azaltıyor. Kısa, orijinal lambadan birazcık daha iyi oldu (Japon bir lamba vardı Yamaha'da). Tam da hissini alamadım, daha güçlü daha yoğun ya da dolu diyemeyeceğim. Uzunlarda ise çok etkisiz kaldı eskisi ile karşılaştırınca.
Ben de eskisini yeniden taktım, bunlar da arabaya yedek olacak.
Oldum olası sevmem şu H4 olayını zaten, iki far aynı gövdede. Hep böyle oluyor, biri iyi diğeri kötü...
Sonuç: Kendi adıma, düş kırıklığı...
"Yakın geniş", "orta uzak ilerisi" kapsamında önümüzü görmek için 2 çift power led döşeyeceğiz belli ki...
"Sahte olabilir mi, fiyatı çok düşük çünkü." diyecekler için. Sanmıyorum, kutusunun üstünde bandrolümsü etiketi vardı. Bayağı kaliteli bir ambalaj.
Belki, hatam şu olabilir, toplamda 10 dakikayı geçmedi açık tuttuğum. Belki, yandıkça açılması için daha uzun süre beklemem gerekirdi.
Ama gördüğüm; mavi (beyaz) olduğu içindi sanki zayıflığı, farın ışığı düşüyor ama sanki aydınlatmıyor gibi, saçma bir histi. Xenon kullanırım uzun yıllardır, o beyazdan bahsetmiyorum...
Bisikletli çocuk resimleri ise, bana kalırsa külliyen yalan, yok öyle bir aydınlatma. Bilgisayarla grafik işlenmezse...
-
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir daha konu açmak gereksiz diye burdan yazıyorum.
2013 model tvs apachem var. Xenon taktırmak istiyordum akü biter vs dediler yaptırmadım. Işıklar yetersiz geliyor. Önümdeki araca sellektör yapıyorum görmüyor! Korna çalınca yol veriyolar. H4 halojen var yanlış hatırlamıyosam usta öyle demişti.. Osram,philips, veya bosch galiba bu işin iyileriymiş. Şimdi bunları kullansak ne olur tvs apachede sıkıntı olurmu? 55w yazıyor. Xenonlarda 55 watt? 2 arada 1 derede kaldım fiyatlarıda aynı xenon ve osram-bosch un.. Somebody help me
-
tr_select adlı üyeden alıntı
çakma olmasın bunlar ?
-
pek alakalı değil ama, evde osram ampülleri 3 defa değiştirirken philipsleri 1 defa değiştiriyordum. şimdi hepsini led yaptım.
-
45 tl ye osram ben alamıyorum toptan fiyatına. ayrıca piyasada orjinalin tıpkısını üretmişler. ama 2-3 detay atlamışlar. Onu da herkez bilmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
DEISIS adlı üyeden alıntı
Night breaker ve bosch 90+ yı karşılaştıran var mı aramızda?
Lakin bosch u da öven az değil??
Bunların en babası Phılıps tir. Lakin Hollanda üretim olanını bulmak biraz zor. Genelde Çin, Portekiz ve İspanya yapımıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)