İzmir MT Buluştu Sonunda Başardım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Herkese herşey için teşekkürler. Güzel bir buluşma oldu. Tekrarlanması umidiyle
-
Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.
-
Berkcan harbiden seni tebrik ediyoruz gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı denilebilir gayet güzel muhabbet sohbet oldu bi daha yapmayı planlıyoruz gelicek arkadaşlar haber verebilir bu sefer bir cafede bulusma olucak berkcan gerisi sende
-
Benli adlı üyeden alıntı
Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.
Ben Teşekkür Ederim Abi Birinin Birşeyler Yapması Gerekiyodu İlk Adımı Ben Attım Güzel Sözlerin İçin Ayrıyetten Teşekkürler
-
Ah gelmeyi çok istiyordum ama şartlar el vermedi.Birdahaki buluşmada orada olacağım umarım
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
İnşallah Gelirsin Alper Abi Z-750
-
-
Son fotodaki bira mı???
-
Bizim gruptan biri değil o , alkol alan çok kişi vardi fakat bizimkinler almadi
-
Evet Birçok Grup Vardı Onları Tanımıyoruz
-
Benli adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum....
Tebrikler...
Katılan arkadaşlar da iyi eğlenmişe benziyor...
Tekerlerine sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum....
Tebrikler...
Katılan arkadaşlar da iyi eğlenmişe benziyor...
Tekerlerine sağlık...
Teşekkürler Alp Abi Evet Baya Eğlendik
-
-
İzmir İl Temsilcisi
izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.
eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..
-
CEM. adlı üyeden alıntı
izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.
eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..
En kısa zamanda bekliyoruz ozaman
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Teşekkürler Herkese Okullar Başladı Malum Haftaiçi Foruma Bile Giremeyebilirim Fakat Haftasonları Programlar Yapacağız Buluşmalar Olacak
-
CEM. adlı üyeden alıntı
en kısa zamanda bekliyoruz halil abime katılıyorum dedikodun geçmedi dersek yalan olur gezdiğin yerler yol tarifleri falan teşekkürler bu arada yol için bi dahaki görüşmeye gelmeni isteriz
Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.
http://instagram.com/canhepkasar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)