Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmir MT Buluştu Sonunda Başardım :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    İzmir Karşıyaka 3.Motorsiklet Festivali Diye Konu Açmıştım Biliyorsunuz.Haberleşerek Telefonlaşarak Sonunda Kararlaştırdık Ve Karşıyaka İskelede Buluştuk

Saat 20:15 Suları Yola Koyulduk..

Bulmak O Kadar Zor Olmadı Gürkan Abi İyi Öğrenmiş Festivale Vardıgımızda Gecenin Güzel Olacağı Egsoz Seslerinden Anlaşılıyordu

Motorları Sıralayıp Bir Hatıra Fotoğrafı Çektirelim Dedik ( Ben Fotoğraf Çekiyodum Yokum ! )

Emre Abi Napıyon ?

İZMOT Orada !

Cafe Ve Eğitim Yeri Arkada Bi Karee

Gürkan Abinin Makinayla Fotoğraf Çektirelim Dedik SENEYE BENİMSİN

Seviyom Kanka Seni

Emre Abinin Makinayla Fotoğraf Çekilmeden Olur mu ? Ah Dipp Gaaz !

Çok Fotoğraf Koymuşun Yine Diyip Dalga Geçmeyin Daha Ne Yani Gezdik Herhalde BU kadar Koyabildik Gelemeyenler Oldu Çok Şey Kaçırdınız Bence..Tanıştık Kaynaştık Sohbet Çok Güzeldi Herkes Çok Eğlendi En Kısa Zamanda Yine Yapacağız Birde Benim Kanıma Girip Cuptan Uzak Dur Canın Motordan Almalısın Diye Tavsiyede Verdi Abilerim Onları Dinlicem

Birdaha ki Sefere Daha Fazla Oluruz Umarım İzmir Motorcularına Teşvik Olur Bu Konu Biraraya Geliriz. Gelen Herkese Teşekkürler Çok Özel 6 Abi Ve Kardeş Edindim Kendime
    YEŞİL ŞEYTANI UNUTMAMAK LAZIM

gurkantosun, rahmi34 ve abeciMotoru bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurkantosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Herkese herşey için teşekkürler. Güzel bir buluşma oldu. Tekrarlanması umidiyle
    Bekozade bunu beğendi.

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.
    Bekozade ve alp_tunay bunu beğendiler.

CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ8Naked
    Berkcan harbiden seni tebrik ediyoruz gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı denilebilir gayet güzel muhabbet sohbet oldu bi daha yapmayı planlıyoruz gelicek arkadaşlar haber verebilir bu sefer bir cafede bulusma olucak berkcan gerisi sende
    Bekozade bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiii !! ,, Konuyu buraya açan , yaşının çok küçük olmasına rağmen sanal ortamda 7 kişiyi bir araya getiren , fotoları ekleyen ve sunumu çok güzel cümlelerle gerçekleştiren "Berkcanı canı gönülden kutlarım , çok güzel bir etkinlik olmuş ,inanıyorum ki bu berkcan bir ay önceden konu açıp , güncel tutsaydı en az 30-40 kişiyi bir araya getirirdi , paylaşım için teşekkürler.
    Ben Teşekkür Ederim Abi Birinin Birşeyler Yapması Gerekiyodu İlk Adımı Ben Attım Güzel Sözlerin İçin Ayrıyetten Teşekkürler
    Benli bunu beğendi.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Ah gelmeyi çok istiyordum ama şartlar el vermedi.Birdahaki buluşmada orada olacağım umarım
    Bekozade bunu beğendi.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    İnşallah Gelirsin Alper Abi Z-750

fatboyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suziki GW250 Inazuma
    Arkadaş İzmir'e geliyorum İstanbul'dakiler toplanıyor. İstanbul'a geliyorum İzmirdekiler toplanıyor. Bedevi şansının bu kadarı Yollarda daha fazla motorcuyla tanıştım bence "yolda mt" diye bir şeyde kurmanın zamanı geldi

not: Hoş bir etkinliğe benziyor
    Bekozade bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Son fotodaki bira mı???

Motosikleti
    FZ8Naked
    Bizim gruptan biri değil o , alkol alan çok kişi vardi fakat bizimkinler almadi
    Benli bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Evet Birçok Grup Vardı Onları Tanımıyoruz

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum....
    Tebrikler...

Katılan arkadaşlar da iyi eğlenmişe benziyor...
    Tekerlerine sağlık...
    CanKarsiyaka, Bekozade ve Benli bunu beğendiler.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum....
    Tebrikler...

Katılan arkadaşlar da iyi eğlenmişe benziyor...
    Tekerlerine sağlık...
    Teşekkürler Alp Abi Evet Baya Eğlendik

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    fotolar da yüklenmiş harika! artık buluşma ve toplanma işleri sorumlusu berkcan'dır böylesine bir heves görmedim ben ) gelen herkes çok dost canlısıydı saolsunlar elbette tekrarları olacaktır diye umuyorum

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.

eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..
    abeciMotoru bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir mt eskiden çok canlıydı havalar iyi olunca mutlaka grup gezileri olurdu fakat arkadaş gruplarına ayrıldı ve izmir mtde kopmalar oldu.

eski üyelerin gelmesi olanaksız gözüksede yeni izmir mt öncüleri olduklça başarmış bu işi tebrik ederim..
    En kısa zamanda bekliyoruz ozaman
    CEM. bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Teşekkürler Herkese Okullar Başladı Malum Haftaiçi Foruma Bile Giremeyebilirim Fakat Haftasonları Programlar Yapacağız Buluşmalar Olacak

Motosikleti
    FZ8Naked
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

en kısa zamanda bekliyoruz halil abime katılıyorum dedikodun geçmedi dersek yalan olur gezdiğin yerler yol tarifleri falan teşekkürler bu arada yol için bi dahaki görüşmeye gelmeni isteriz
    Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.

http://instagram.com/canhepkasar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)