Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bilinçli bir motorsiklet kullanıcısı olmak istiyorum.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Herşeyden önce Cumanız mübarek olsun.

- ßilinçli bir motosiklet kullanıcısı olmak istiyorum. ama çevremde hep mt nin tabiriyle apaçi insanlar var. Haliyle büyüklerime özenip onlar gibi olmak istedim. İlk motorumla Mart 26 2013 tarinde 100 cc cup ile başladım. Herşeyi orjinaldi sonra dedilerki aynaları sök kötü gösteriyor. söktüm. yapışkanları sök dediler söktüm. egsoz kapalı elektrikli bisiklet gibi dediler eksozu sprelle kestim.

- Hızlı gitmiyor dediler. yarış dişli takıp bagalitleri söktüm. balığa yatarsan rüzgar tutmaz dediler onuda yaptım. Plaka takma s*laklık dediler plaka takmadım. Ben bunları yazıyorum kiminiz özenti diyeceksiniz kiminiz söveceksiniz. Beni bilgilendiren bi abim arkadaşım yakınım yok. Hala daha yok.

- En sonunda Polise yakalandım. 1463 tl ceza kestiler. Motorumu çıkardım. (Daha ödüyorum o cezayı). Plaka ruhsat sigorta vs yaptırdım. 65 tl ye kask aldım ( ama pekde koruyucu oldugunu düşünmüyorum) , eksozumu kapattırdım , Aynalarımı Taktım , Şehir içi ve Şehir dışı hız limitlerine uyuyorum. Sadece otobanda trafik müsaitse sürat yapıyorum.

- Gelelim konunun asıl amacına ; Koruyucu ekipman almak istiyorum kask+dizlik+ceket vs. yardımınıza ihtiyacım var. en fazla 600 tl bütçem var. Siz değerli motosiklet.net üyelerinden yorumlarıyla bana destek olacagınızdan eminim.(önceden çok hata yaptım gereksiz konular açıp gereksiz iddalarda bulundum özür dilerim)
    Teşekkürler
    Efe Demir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    sen o cezayı ehliyetsiz olmandan dolayı yemişsin gibi geliyor bana ;) bende motorla oynamayı severim fakat motora roket taksan aynanı genede sökmeyeceksin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen o cezayı ehliyetsiz olmandan dolayı yemişsin gibi geliyor bana ;) bende motorla oynamayı severim fakat motora roket taksan aynanı genede sökmeyeceksin !!!
    1407 tl bi kestiler 163 tl mi ne bi kestiler. o 163 tl nin ne oldugunu hala daha anlamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    kask+egsozdur o :D kask 70 egsoz cezası 150 lira yalnız sana kıyak geçmişler dikkat et motoru bi yere at kaç bidahasına

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    ama ceza kagıdında tescilsiz araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak yazıyordu

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    ehliyetsizken apaçileşmek iyi değil normalde de iyi değil ama polislerin gözleri üzerinde olur gördüğü yerde dur bakayım ben de ehliyetsizim ama seneye yaza alcam bu zaman içerisinde daha 2500 km yaptım ehliyetsiz oluşumdan 1407 tl zaten motor fiyatı at yenisini al hesabı olur şimdi de sadece kışları dershaneye giderken kullancam dershanenin oralar da sakin motorun orjinalinde kalmalı ehliyetsizsen bir de amcam şuan üni son lise boyunca ehliyetsiz bindi daha yeni aldı ama motorun ne aynasını çıkardı ne de başından kaskını ben de onun gibi yapcam ama seneye yazın alcam

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Bilinçl, olmak istiyorum diyorsan önce ehliyet.

Uygun fiyata motomaxta 4riders ceket bakabilrisin.ÇEvrendekiler dalga geçebilirler bırak geçsinler, mümkünse çevreni değiştir, bilinçli bir çevrede bulunan insanlar senin hayata bakış açını dahi değiştirir.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyden önce Cumanız mübarek olsun.

- ßilinçli bir motosiklet kullanıcısı olmak istiyorum. ama çevremde hep mt nin tabiriyle apaçi insanlar var. Haliyle büyüklerime özenip onlar gibi olmak istedim. İlk motorumla Mart 26 2013 tarinde 100 cc cup ile başladım. Herşeyi orjinaldi sonra dedilerki aynaları sök kötü gösteriyor. söktüm. yapışkanları sök dediler söktüm. egsoz kapalı elektrikli bisiklet gibi dediler eksozu sprelle kestim.

- Hızlı gitmiyor dediler. yarış dişli takıp bagalitleri söktüm. balığa yatarsan rüzgar tutmaz dediler onuda yaptım. Plaka takma s*laklık dediler plaka takmadım. Ben bunları yazıyorum kiminiz özenti diyeceksiniz kiminiz söveceksiniz. Beni bilgilendiren bi abim arkadaşım yakınım yok. Hala daha yok.

- En sonunda Polise yakalandım. 1463 tl ceza kestiler. Motorumu çıkardım. (Daha ödüyorum o cezayı). Plaka ruhsat sigorta vs yaptırdım. 65 tl ye kask aldım ( ama pekde koruyucu oldugunu düşünmüyorum) , eksozumu kapattırdım , Aynalarımı Taktım , Şehir içi ve Şehir dışı hız limitlerine uyuyorum. Sadece otobanda trafik müsaitse sürat yapıyorum.

- Gelelim konunun asıl amacına ; Koruyucu ekipman almak istiyorum kask+dizlik+ceket vs. yardımınıza ihtiyacım var. en fazla 600 tl bütçem var. Siz değerli motosiklet.net üyelerinden yorumlarıyla bana destek olacagınızdan eminim.(önceden çok hata yaptım gereksiz konular açıp gereksiz iddalarda bulundum özür dilerim)
    Teşekkürler
    Efe Demir
    Gözlerim yaşardı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)