Güvenlik Ekipmanı Seçiminde Motosiklet Modeli Etkisi?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2013, 16:45
hocam zaten amaç eldeki bütçe ile en güvenilir ekipmanı almak. 1500 tl ye de mont var 150 tl ye de. elbette herkes en kalitelisini almak ister ama bütçen kısıtlı ve bilgi sahibi de değilsen ister istemez tecrübeli kişilere sormak durumunda kalıyorsun.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 21:42
herkese selamlar;
bu monttan almayı planlıyorum, daha doğrusu bu monta sahip ve kullanmayan bir tanıdığım var istersen al dedi.
ben de ederi neyse verip alacağım. kullanan veya bilgi sahibi olan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi acaba?
hyosung gt250 naked motosikletim. yeterince güvenilir bir mont mudur? tek kriterim yeterince güvenlik sağlayabilmesi.
http://www.motosikletaksesuarlari.co...AVi_824.html#0
saygılar
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
18 Ağustos 2013, 00:17
senin hyosungun rengini bilmiyorum ama bunun kırmızısını alırsan daha iyi olur abi malum kızlar :D :D
-
18 Ağustos 2013, 03:15
eheh
sanırım kırmızı olsa gerek
ama mont nasıl onu bilemedim. güvenilir mi, dandik mi? nedir, ne değildir? anlamıyoruz malum
Viper3478 adlı üyeden alıntı
senin hyosungun rengini bilmiyorum ama bunun kırmızısını alırsan daha iyi olur abi malum kızlar :D :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)