arkadaşım caberg duke marka kaskı kullanmadım fakat maddi olarak imkanın varsa seçeneklerinin içinde olabilir diye düşünüyorum her yönden koruması tam sharp çenesi açılan kasklara test yapmıyor zannederdim bakmaya değer
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/caberg-duke
http://www.motosikletim.com.tr/urun/caberg-duke-cene-acilir-kask--metalik-siyah.aspx
dostum bu ls2 kaskı kullanıyorum ben yaklaşık 1 yıldır bir kaç defa elimden düşürdüm sakarlıktan ufak çizikleri var onun dışında sağlam olduğunu düşünüyorum ( tabi Allah'a şükür henüz kafamı çarpmadım sadece düşünüyorum ) vizörü çok iyi bir yıldır aç kapa hiç teklemedi bozulmadı ama hava kanalları tırt hiç bişi aldığı yok ve kaskı taksanda rüzgarın sesini kesemiyosun ( benim ilk kaskım henüz başkasını kllanma frsatım olmadı ama) ( belki ortalamadır sesi geçirmesi bu benim yorumum )
ls2 ff370.1 kullanıyorum 14 ay oldu,ilk aldıgım gibi hala tertemiz ( ALLAH asfalt yüzü göstermesin hepimize ) ha çokmu kaliteli,degildir tabi ama şimdiye kadar kullandıgım kaskların en kalitelisi 0-200 tl arası seçimin en ideali BENCE..AMA 200-1000 TL dersen en dandik kask sınıfına giriverir,0-200 tl diliminde ben öneriyorum,yorumuma güzel bi resimle noktayı kayayım ..[IMG][/IMG]
açılın ben doktorum ff370 i 4 a kadar kullandım.
şunu belirteyim ki güneş vizörünün bu kadar gerekli bişey olduğunu bilmiyordum.
Kesinlikle baktığın modellerde güneş vizörlü olanı tercih et.
Kaskta ses alma sorunu ve pinlock takmadığım için buğu sorunu dışında bir sorun yoktu.
Bu kaskla kaza yaptım. Motorum pert oldu. BKZ: http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/118955-dengesiz-surucu-14-1-m-fren-izi%3D-sok-ve-platin-4.html#post3105568
Kazada şok geçirdiğim için nerden ne kadar darbe aldım bilmiyorum. Ama güneş vizörü açıktı.
Kaza sırasında parçalanmış yüzümde ufak sıyrıklara sebep olmuş. Ki bence kabul edilebilir .
Kaskın dışında bi deformasyon yok. Ama iç pedleri çıkardığımda alın bölgemdeki iç koruyucular deforme olmuş
sanırım direk kafa atmışım arabaya. Kaza sonrası baş bölgemde ufak çizikler dışında elhamdülillah hiç bir şey
yoktu. Bütün bunlardan sonra tekrar alırmıım ff370 i . Hayır. Neden? Full face ye geçiş yapıcam.
Ama illa çene açılır alacak olsam tercihlerim arasına koyardım. Renk olarak mat siyah kullanıyordum.
Çok tavsiye etmem bu rengi lakin güneşli havada sıcağı çok çekiyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir..
çok sağolun arkadaşlar, demek ki ff370 doğru bir seçim olucak benim için.(açılabilir kasklar arasında)
easy titanium denilen füme rengini almayı düşünüyorum. yarın aldığımda resim atarım
ses konusunda da rahatsız olmuyorum ben pek, aksine motorun sesini duymayı seviyorum
Kaskı aldım arkadaşlar, FF351 den sonra daha rahat geldi. Genelde çok ses aldığını söylerler ama şuanda öyle rahatsız edici bir rüzgar almıyor, 100-110 a kadar denedim.
210 TL ye vade farksız 12 ay taksit ve 3 ay erteleme ile aldım. Kask ın vizörü ff351 den daha kaliteli gibi geldi, başka vizör almak isterseniz 30 tl ye vizör satılıyor.
İçinde ki güneş vizörüde güzel, görüntüde herhangi bir bozukluk yok. Kısacası genel anlamda iyi bir kask
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Dipnot: Ls2 kapalı kasktan, çene açılıra geçicek olan var ise; kullandığı kaskın bir büyük bedenini alsın M si beni çok sıktı L aldım bende. Full face im M di oysa ki
hayırlı olsun baya güzel kask kafa önemli korumak lazım
bende kışın alacağım bakalım maddiyat orta olursa bunu iyi olursa nolanlara bakacaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)