izmirde motosiklet ürünleri nerden alınır
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaşım kahramanlarda bu aradıklarını bulabileceğin bi çok dükkan var ordan bakabilirsin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
kahramanlar daki dükkanlar biraz fahalı çankaya dakiler çok çok daha uygun örneğim seçkin motor tel:484 29 41 orada hasan beyi gör selamımı söyle (murat dersin) biraz daha indirim yapar.
sağlıcakla kal.
-
kahramanlarda cok gezemedim acıkcası 1-2 yere bakabildm cokta tatmin olamadım acıkcası, cankayada yer oldugunu bilmiordum tesekkürler
-
semt olarak nerdeler bu dükkanlar...
-
Ben Çankayada oturuyorum Kahramanlarada her gün gidiyorum kalite istiyorsan adres Kahramanlar biraz daha uygun fiyatlı bir şeyler istersen Çankayada yeni açılan bir çok dükkan var çeşitlilik olarakta oradan daha geniş ama kalite olarak genelde Çin malı ağırlıklı ara mesafe on dakika rahat rahat dolaşabilirsin aracın varsa fuarada bırakabilirsin semt olarak fuar dış duvarını paralel takip edersen rahatça bulabilirsin Çankayadada fevzi paşa ve gazi bulvarı arası...
Bu (E) sınıfı max kask 118 euro kahramanlardan aldım (E) sınıfı nedir deme bilmiyorum arkadaşım bunu aldedi güvenliymiş aldık markası Max daha doğrusu fiyatı 118 euro ama motorla birlikte aldığım için 50 ytl ye geldi...
-
kahramanlarda nolanlara baktm biyerde hepsi rengarenk scooter alıcam onun ustunde de parıldak bişi olsn ıstemıorum düz siyah 150-200 ytl
arası bildiğiniz varmı?
-
arkadaslar hem kalite hem fiyat acisindan (ki herkes boyle ister ) sizleri eren otomotive beklerim..adres:ege serbest bolge karsisi..gaziemir
ismim ERHAN..ben cogu zaman ordayim..eger olmassam bile ismimi verin..
kesinlikle yardimci olacaklardir..
arkadaslar hepinizi bekliyorum..hic olmassa fikriniz olur..
-
Moderatör (forrap)
thundersss adlı üyeden alıntı
Ben Çankayada oturuyorum Kahramanlarada her gün gidiyorum kalite istiyorsan adres Kahramanlar biraz daha uygun fiyatlı bir şeyler istersen Çankayada yeni açılan bir çok dükkan var çeşitlilik olarakta oradan daha geniş ama kalite olarak genelde Çin malı ağırlıklı ara mesafe on dakika rahat rahat dolaşabilirsin aracın varsa fuarada bırakabilirsin semt olarak fuar dış duvarını paralel takip edersen rahatça bulabilirsin Çankayadada fevzi paşa ve gazi bulvarı arası...
Bu (E) sınıfı max kask 118 euro kahramanlardan aldım (E) sınıfı nedir deme bilmiyorum arkadaşım bunu aldedi güvenliymiş aldık markası Max daha doğrusu fiyatı 118 euro ama motorla birlikte aldığım için 50 ytl ye geldi...
Bende de aynı kasktan var(bende ki açılır kapanır,sende ki de öyle sanırım resimden tam anlayamadım) bende kahramanlardan 100 ytl ye aldım 118 euro felan değil,adamlar biraz fazla abartmışlar sana Normal açılır kapanır olmayanları da 70-80 ytl arası Kahramanlarda köşede bi dükkandı aldığım yer aprilla,gilera motor felan da satıyorlar ellerinde baya bi max kask çeşiti vardı...
-
forrap adlı üyeden alıntı
Bende de aynı kasktan var(bende ki açılır kapanır,sende ki de öyle sanırım resimden tam anlayamadım) bende kahramanlardan 100 ytl ye aldım 118 euro felan değil,adamlar biraz fazla abartmışlar sana
Normal açılır kapanır olmayanları da 70-80 ytl arası
Kahramanlarda köşede bi dükkandı aldığım yer aprilla,gilera motor felan da satıyorlar ellerinde baya bi max kask çeşiti vardı...
Evet ben motosikletimide oradan aldım benimkide açılır kapanır bir kask 50 ytl ye geldi dert değil onların kendi ayıbı ama üzerinde o fiyat yazıyordu dediğim gibi işi bilen bir arkadaşım seçti bu sınıfların anlamları önemli biz tipine göre seçiyoruz ama bunları bilmekte fayda var...
-
forumda bir arkadas kaskin dis yüzeyinde , carpma anindaki basinci iceri gecirmemek üzere kullanılan malzemenin en az 60-70 dolar tuttuğunu bu yüzden eger bir kask 50-100 ytl'ye satılıyorsa bu kaskların içinde bulunan kafaların vay haline demisti. Cunku hammadde fiyatından ucuza satiliyorsa, demek ki o hammaddeler kullanılmadan yapilmistir bu kasklar. 7-8 paket daha az sigara icip , oradan kısılan parayi da ekleyip biraz daha kaliteli bir kask almak sagliga daha yararlı degil mi?
-
cankayada bulursun aradıklarını
-
kahramanlarda markalı ürünler çok ama çankayadakiler ucuz. ben kaskı çankayadan almıştım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
kahramanlarda motostop var. Sahibi ercan. En kaliyetli malı en ucuza oradan bulabilirsin. Mesela forumlarda yazan Nolan N61 (foruma göre avrupada) 125€, ercandan 2 gün önce 110 € aldım. Misal vermek istedim. Aldığım kaskta test sonuçlarında en iyi puanları alan kasklar arasında. Bunun dışında aynı dükkanda her türlü mamülü bluabileceğin gibi, motokal'ın kataloğundan istediğin ürünü de ercandan isteyebilirsin. 2 günde geliyor İST.ten.... bunun dışında sıcak işi sadece ticaret olarap görmeyen, her zaman işyerinde çayı hazır bir kardeş bu ercan kardeş. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Haaa...yeri neresi dersen. Basmane tarafından kahramanlara gir, sağdaki ilk sokağı geçtikten sonra sağ tarafta takip et, büyük kırmızı MOTOSTOP yazısını göreceksin.
-
motostopu biliyorum hocam sağolasın gerçi gezme vaktim olmadı sağolsun motoru aldığım yer baya ilgileniyor indirim falan ama motostop ada ugrarım mutlak
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar mondial 151 rs konu başlığı adı altında msj atmıştım ama umursayan çıkmadı herkes kafasına göre merkez tribinde.. motosikletim için aksesuar parçaları arıyorum görünümünü biraz daha farklı kılmak için izmirde bu anlamda satış yapan firmalar nerede olabilir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler