arkadaşlar acaba sıfır 100cc komple cup motoru nekadardır marka farketmez en uygunu kaç tldir
arkadaşlar acaba sıfır 100cc komple cup motoru nekadardır marka farketmez en uygunu kaç tldir
Buyur kardeşim http://www.motorbisikletim.com/urunl...-kmpmotor-orj/ taş çatlasa 600 650 tl bulursun Sıfırı , Çıkmayı bilmem nasıl olur ne kadardır ömrü nasıl
Hızlı ve Öfkesiz
kardeşim bu bisiklete motor projeni mobilet pejoya uygulamayı dusundunmu hiç ?
Zaten konu açtınız bisiklete motor takıcam diye niçin tekrar konu açıyorsunuz ? Bencillik .
Evet düşündüm ama mobilet yok çevremde olsa direk satın alıp cup motorunu uydururdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
Doğru söylüyorsun ama cevap gelmeyince hani direk fiyat hakkında konu açayım belki bir bilgisi olan yazar benimde içim rahatlar diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Acaba internetten değilde çevresinden fiyatını bilen varmı internet biraz pahalı gibi en ucuzu 580 tl
Sahibinden.comda bir sürü ilan var onlardan al taksitle felan
Zibil gibi cuplar var sagda solda
Freni olmayan bi alete binme ..
Ya işte sorun orda benim oturduğum yerde hiç ilan yok olsa zaten çoktan almıştım başka yerlerede gitmek gibi bir şansım yok anca cup motorunu böyle sağlam bir bisiklete takmalıyım zaten motorlu biskletim var çift firen yapınca sorun olmuyor zaten fazla hız yapmıyorum bu motorlu bisikletin malzemesi çok dandik o kadar dandikki 3 kere sekman kırdı piston çizdi 3 kere yeni piston gömlek aldım 1 pistonla gömleğin fiyatı 140 tl onun için cup motoru hem parçası ucuz ,fazla büyük değil hem 4 zamanlı yani seside hoş hemde güçlü o yüzden
Ya ismini boşverde öyle büyük bir yer değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
arkadaşlar yabancılar bu cup motorlara ne diyor cup motor yazınca fazla birşey çıkmıyorda yabancı ismi nedir bunların
bir ara forumda 1-2 eleman vardı dandik dandik konu açardı. Ve kaç kere banlandı... Neyse; olduğunuz yeri söylemeyin , yardımcı olmak isteyen veya (şu motoru kullanmayı denedin mi? şunu şöyle yap , yada fren bakımından) seni uyarmak fikir vermek isteyenlere kulak asma boş boş kendi kendine konuşur gibi "cup motoru cup motoru" diye sayıkla dur.
Sizin samimi ve yardım isteyen biri olmadığınızı görüyorum.
Boş konuşuyor ve kimsenin söylediklerini dinlemiyorsunuz zaten.
milleti dinlemeyeceksen git sahibindene vesayre ilan ver alınık motor diye.
Burada millet sana motor vs önersede sen kafanda silmişin zaten almazsın ki.
"men dakka dukka"
ya benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz motosiklet alıpta vergisiydi-plakasıydı-devridir uğraşmak istemiyorum hem yaşımda tutmuyor ben birşeylerle uğraşmak istiyorum sizden yardım istiyorum siz bana git hazırını al diyorsunuz tamam anlıyorum bisikletin şahsesi taşımaz dedim sağlamlaştıracağım ve zaten motora yüklenmem bana yokuş çıksın yeter fren konusunda da ön frene kanpana takacağım boş konuştuğumu düşünüyorsanız benide bamlayın ozaman zaten konu açıp sizlerle paylaşmak hata
arkadaşım istedikten sonra sabırlı olunca herşeyi yaparsın yurt dışında yapıyolar burda millet yok çok güzel eline sağlık türkiyede yapınca yok uğraşmayın deymez filan...
öyle ya millet yurt dışında ön kaldırıyor videoya çekiyor burda herkes way be şöyle yetenekli böyle motorcu burdakiler yapıo yok apachi 125 lik motordan sesmi çıkar cart curt anlamadım gitti bak aynı şey araba olayındada war adam şahine wankel motor taktı 1050 hp burdakiler la salak şahine wankel motormu takılır bilmemne yurt dışında adam hurda arabaya supra motoru takınca ooo helal olsun ya bunlar bu işten anlıyor diyorlar böyle bi düşünce tarzımız war...
aynen öyle walla senın konunu görünce bende mobilete yapmayı dusunduum bak izmirde bir hurdacı war bütün motosiklet parçaları war yedi eminden ihaleyle alıyorlar 100 tane cup motoru belki 300üde geçik mobilet makina şase aklına gelebileceğin herşey war 2.el düsünebilrsin....
işte ancak oradan kargoyla temin edebilirim izmirde olsam hiç oturmam direk hurdacıları motorcuları tek tek gezerimde burda imkanım yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
acaba o hurdacının telefon numarası varmıdır bir fiyat sorayım olmadı izmirde tanıdıklar var onlara söylerim alıp gönderirler bana
acaba bu motorun bağlantı yerleri 1.bölgedemi 2.bölgedemi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
işte bizim bura küçük olduğunda birşey demiyorlar motorlu bisikletlede geziyordum trafik kontrolü yapıyorlardı çağırdı baktı işte nasıl yaptın filan anlattım sonra bıraktı ama hız filan yapma dedi gönderdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
izmirdeki hurdacıya nasıl ulaşabilirim acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)