Sonunda İyileştim ve tekrar aranızdayım
Reklamlar
-
Merhaba değerli forum sakinlerim abilerim,kardeşlerim
Bildiğiniz üzere 10 Haziranda bir motosiklet kazası yapmıştım ve durumum ciddiydi ve iyileştim şuan tekrar ayaktayım ve yine motor üstündeyim bugün çıktım sürdüm birdaha innovamı özlemişim ama o kaza anı aklımdan çıkmıyor aklıma geldikce motordan korkuyorum açıkcası piskolojik tedavı görecegim neyseki iyileştim durumum çok iyi ve tekrar aranızdayım hastane yattıgım günler aklıma geliyor ve içim acıyor diyorum sen buralara düşecek adammısın diye neyseki tekrar tekrar aranızdayım Allah'ım birdaha o acıları yaşatmasın Yarrabim kimseye yaşatmasın hepinizin tekeri düz bassın hepinize iyi günler dilerim
Saygılarımla.
Reklamlar
-
geçmiş olsun.
beterin beteri var tekrar aramıza dönemeyebilirdin. iyi olman sevindirici haber.
-
Geçmiş olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin
-
Geçmiş olsun.Hoşgeldin.Kazasız belasız sürüşler.
-
Geçmiş olsun. Olay neydi, hepimizin haber yoktur muhtemelen.
-
Yine aramızda olduğun için şükretmelisin bence. Kazanın ne zaman nereden geleceği hiç belli olmuyor malesef. Kendini toparla ve daha fazla canını sıkma
-
-
Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin...
-
Geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın...
-
03 Temmuz 2013, 20:06
-
03 Temmuz 2013, 20:09
Geçmiş olsun, son kazanız olur umarım...
Tekrar hoşgeldiniz...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
03 Temmuz 2013, 20:57
Geçmiş olsun,canını sıkma yaşanan geçmişte kaldı, Allah tekrarını yaşatmasın...
-
03 Temmuz 2013, 21:03
-
03 Temmuz 2013, 22:54
-
03 Temmuz 2013, 23:18
geçmiş olsun kardeşim iyiki beterin beteri olmadı diyelim zamnla elbet başka nusubet gelmedikçe silinir kötü anı tekrardan hoş geldin aramıza ...
-
03 Temmuz 2013, 23:42
geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
-
04 Temmuz 2013, 00:16
Geçmiş olsun, aynısı benimde başıma gelmişti (2010). Psikolojik tedaviye hiç ihtiyaç duymadım, hastane sonrası iki arkadaşla sohbet, akşamları da yanında yakınların olsun devamlı konuşun; kaza ile ilgili, tabiri caizse suyunu çıkarın. Artık size, ortalama 1 yıl sonra, çok sıradan gelecektir. Tecrübeyle sabit. Kazayı pazar günü yapmışım, bir daha ki pazara kadar hiç bir şey hatırlamıyorum, kafama nasıl bir darbe geldiyse artık. Hatırlamamak daha iyi. Salla gitsin, önüne bak, dik dur, bu kazadan tecrübe edinmiş olarak, + 'larına bak elbet bir şey çıkacaktır. Ben kazada haklı olduğum halde, kask kullanmadığımdan dolayı, kalıcı hafıza kaybı yaşadım. Şimdi kasksız asla... Anlatabilmişimdir umarım!
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
23 Temmuz 2013, 23:44
Çok geçmiş olsun Mert , iyileşmene sevindim ...
Kazasız belasız sürüşler dilerim
-
24 Temmuz 2013, 00:10
-
24 Temmuz 2013, 00:14
Geçmiş olsun. Ben de yaşadıklarını yaşamıştım bi kaç gün daha sürmeye devam ettikce düzelecek aklından çıkacak kaza anı. Ama ders alalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)