Merhaba arkadaşlar motorla ilgili ara sıra sorularım oluyor fakat motorun resimlerini hiç paylaşmak nasip olmamıştı,işte bizim driftimizde bu modifiye önerilerinizi ivedilikle bekliyorum dostlar ne önerirsiniz ?
Merhaba arkadaşlar motorla ilgili ara sıra sorularım oluyor fakat motorun resimlerini hiç paylaşmak nasip olmamıştı,işte bizim driftimizde bu modifiye önerilerinizi ivedilikle bekliyorum dostlar ne önerirsiniz ?
amasörleri kesebilirsin mesela
Kaliteli bir çift lastik almanı öneririm başta modifiye olarak. Daha sonra ön cam ve yan kapakların karbon kaplanması ve daha kibar led sinyaller olabilir.
Firstly, i recommend that you change your lights to the halogen variety. I would also suggest that you change your tyres to the michelin brand. My final bit of advice would be to change your brake calipers, as well as to change the exterior to that of carbon fibre Keske basligida Turkce yapsaydin yada yazacagin yorumu Ingilizce.
hiç bir modifiyeye ihtiyaç yok SİNYALLER HARİÇ
Arkaya çanta taksam motorun görüntüsü çok bozulurmu arkadaşlar çanta sanırım ihtiyaç :S
Modifiyee gerek yok . Orjinali güzel zaten. Yağını benzını koy bin.Resimler cok güzel olmus.
başka önerisi olan yokmu arkadaşlar, çanta nası olur sizce ?
hayırlı olsun,trakyalı olsun yeter modifiye neymiş 33 litre arka çanta iyi olur büyügü kaba duruyo,ben shad 33 litre var,kappaya göre daha gösterişli ve saglam çantalar,içinede çok rahat led döşeniyo,park tek,stop çift dçşedim ben mükemmel oldu mtavsiye ederim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)