Arkadaşlar benim motorda dahil çoğu motosikletlerin egsozunu siyaha çevirdiler bunun nedeni nedir ? bide aralarında bi fark varmıdır diyecem yoktur heralde ?
Arkadaşlar benim motorda dahil çoğu motosikletlerin egsozunu siyaha çevirdiler bunun nedeni nedir ? bide aralarında bi fark varmıdır diyecem yoktur heralde ?
Euro 3 muhabbetinden olsa gerek. Beğenmediysen buna bak. İyi duruyo. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...24338588/detay
Evet nikelajsız olmasından bahs ediyorum servisede sordum Euro 3 flndedi artık çoğu motorun egsozu nikelajsız olacakmış
bu arada egsoz çok güzel hocam aşırı beğendim lakin trafik buna ne yapar eder bi kulp bulur dün akşam bi arkadaşla buluştum 125lik motorunu 200lük yapmıştı (mg125) kalkışta ve yokuş yukarı canına okudum fakat benim motor daha 125kmde rodaj süresinde olduğu için 80den sonra basmadım sinek gibi geçtiler yanımdan :D bu arada +5 hp gerçekmidir ??
+ 5 hp tıraşta motorunu rahatlatır tabi. Bunda katalizatör de yok. Seste çok hoş çıkıyor, görüntüde çok iyi. Muhayenede geçer alıyormuş. Çift sesli demesinin nedeni susturucunun alyanla çıkartılabilmesi. Ben siparişi verdimde yarın gelicek, benimkine uyumlu.
umarım memnun kalırsınız bide video koyarsanız bizim için tadından yenmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
aynı sitede aynı egsoza biride +3hp yazmış :D
Siyah boya kromaj kaplamadan ucuz..
Fakat siyah renk sıcaklığı diğer renklere göre daha çabuk uzaklaştırır..
osman o arkadaşlarına uyma senide apaçi yaparlar haberin olmaz
En iyisi orjinal kalsın motor :D
euro dan filan değil amaç daha düşük maliyet
nikelaj demirle plastık aynı maliyette değil
shark ı bende begendım benım motora dusunuyorum ama sesi nasıl olur ıstanbulda bu egzosu satan bı yr var mı
İnternetteki çoğu ilan İstanbul oluyor genelde bi araştır bulursun belki ? Taktırırsanda Bundan taktır yazının üstüne tıklarsan görürsün :D memnun kalmaz isen bana verirsin :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)