Merhaba arkadaşlar. 4000 TL param var. Kuryelik yapmak için motor bakıyorum. cbf 150 ve ybr 125 ESD arasında kaldım. Sizce hangi motoru alırsam benim için iyi olur. 4000 TL en son verebileceğim rakam.
Merhaba arkadaşlar. 4000 TL param var. Kuryelik yapmak için motor bakıyorum. cbf 150 ve ybr 125 ESD arasında kaldım. Sizce hangi motoru alırsam benim için iyi olur. 4000 TL en son verebileceğim rakam.
bugüne kadar açılmış olan 24789723610494. YBR mi CBF mi konusuna hoşgeldiniz..
Cbf diyip burdan kaçıyorum .
ikisi hakkında da sayfalarca yorum var mt'de. istersen bi bak o konulara
Kuryelerin % 90 dan fazlasi cbf kullaniyor
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114649-yamaha-ybr-nin-cikmayan-cani-hakkinda-guzel-bir-yazi.html
Kurye motoru dersen CBF,oda 4000 Tl ye ikinci el olur.sıfır alacaksan YBR onada 500 tl ye yakın eklemen lazım.Plaka masrafları için.
Cbf mi Ybr mi vol.92937282938373972383828293839292939
Keşke araya tvs yide koysaydın arada kaynar gider oda
Tvs de iyi aslında
suna cok gıcık oluyorum adam bunu acmıs demek kı acemı bay ukalalar bu konu ............ kere acılmıstır. adam faydası olamyan kılısenın papazını misali birde kafa yapanlar aynaya bakında kendınızle kafa yapın..
Arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konus da düet yapaIım.
Ybr baş ağrıtmaz cbf çok rahattır ama biraz nazlıdır bakımlarını aksatmaya gelmez
Ybr al ,Yag yakmaz,Titremez.
Cbf 150 ////
reyiz bi arama butonunu kullansan hoş olacak, sen zaten bütün konulara bakmaktan sıkılacaksın ;)
cevaplar için çok teşekkürler cbf almaya karar verdim. Bugün nasipse gidip alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)