Çekik Gözlü Çinliden > CBR 1000RR a > oradan > Honda PCX 125 e Motor Salatası Tarifi
Reklamlar
-
03 Haziran 2013, 17:20
Reklamlar
-
03 Haziran 2013, 17:27
1000 lik SS motoru pek akil isi degil be usta yorumlarina bayildim. Pcx icinde herseyine katiliyorum.
-
03 Haziran 2013, 17:33
1000 liği tahmin edemiyorum zira 150 likten 250 liğe geçtiğimde bune lan demiştim 1000 lik benden uzak dursun istanbulda nerede kullanacağım 1000 liği
-
03 Haziran 2013, 17:58
Yarın tarzımı motorumu değiştircek olsam, pcx herzaman kenarda durur
-
03 Haziran 2013, 19:20
@PEHLİVAN94: eyvallah dostum gerçekten pek mantıklı değil. Ancak 2. motorun varsa keyfe keder 1000 lik olur.
@gugukk:max hızı 80km olan ona ulaşmak içinde yıllar gerektren 100 lük çinli den sonra böyle bişi sürdüğünü düşün bide
@Fatih : PCX gerçekten çok geniş bir yelpazeye hitap eden ve ihtiyaç gören bi scooter. Kaygısı olanlar hiç düşünmesin. Binsin sonra karar versin..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
03 Haziran 2013, 19:31
1000rr in sahibi arkadasini naptın biraktin mi sanayi de ölür mölür arayip sorsaydin eve gidebildin mi diye
-
03 Haziran 2013, 19:43
Panter38 adlı üyeden alıntı
1000rr in sahibi arkadasini naptın biraktin mi sanayi de
ölür mölür arayip sorsaydin eve gidebildin mi diye
arkadaşım yerine motoru arayacaktım naptın attın mı üstündeki ağırlığı die
ama motorun numarasını almayı unutmuşum usta
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
-
03 Haziran 2013, 19:57
Haftasonu BMW test sürüşü organize etmişti ben de orada F700GS, C650 scooter, F800 ve R1200GS sürdüm, resmen feleğim şaştı. O R1200GS'nin 5 bin devir civarı hızlanmasını sadece uçağın kalkışıyla kıyaslayabilirim. Bu vesile ile bu motorların şu an için bana 3 numara fazla olduğunu da anlamış oldum. Bundan sonraki hedefim kesinlikle 250 cc olacak.
-
03 Haziran 2013, 20:24
Anlatım güzel yorumlar da güzel teşekkürler kardeşim paylaşımın için. Sanirim 4 rakamlı cc ler değilde 3 rakamlı cc ler en uygunu
-
03 Haziran 2013, 20:34
sailor33 adlı üyeden alıntı
Anlatım güzel yorumlar da güzel teşekkürler kardeşim paylaşımın için. Sanirim 4 rakamlı cc ler değilde 3 rakamlı cc ler en uygunu
Eyvallah kardeşim beğenmene sevindim.
Dediğin gibi 250 lik ideali sonra her cc bizi pamuğa faha fazla yaklaştırır
-
04 Haziran 2013, 02:56
Ben ilk 1000 cc kullandığımda ki bu R1 di 1.viteste 2000 devirde ani gaz açtım ve öldüm zannettim o saniyeleri hala hatırlamıyorum bugün yaşıyorsam o anda yolun boş ve düz olmasıdır nasıl gazı kapayıp 2 ye attığımı ve 3 atıp sagdan titreyerek yola devam ettiğimi ben bilirim motor alırken Cbr 1100 XX alıyodum üstüne binince ürktüm arkadaşımda abi boşver bukadar büyüğünü dedi bende vaz geçtim.
-
04 Haziran 2013, 07:53
Çok sevdiğim bir abim kawasaki ninja sahibi. Motoru her gördüğümde resmen çenem düşüyor, ağzımın suyu akıyor; Anahtarı uzatır bana al kullan diye bi türlü cesaretimi toplayıp alamıyorum ya laa ama ahdım var binicem o makinaya... Korkmayıp da napayım aga 0'dan 100'e sadece 3.6 saniye :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:51 ----------
Bu arada çok keyifli bi anlatım yapmışsınız zevkle okudum hocam...
-
04 Haziran 2013, 09:04
DEISIS adlı üyeden alıntı
Eyvallah kardeşim beğenmene sevindim.
Dediğin gibi 250 lik ideali sonra her cc bizi pamuğa faha fazla yaklaştırır
Tabi bide işin pamuk tarafı var orası da doğru
-
04 Haziran 2013, 20:05
@Yanagisawa : özellikle SS tarzı motorlar çok fena agresif usta . 700cc lik honda nın nc leri felan bu kadar değildir sanırım. Benden uzak Allah a yakın
@doganmizrap :bu kadar büyük SS kullanmak şöyle bişi usta: hani dönerin yanında biber turşusu olur ya ağzınız yanar ama yine de yemek hoşunuza gider. neredeyse onun gibi
bişi. Yemesi acı sonrası ıstıraplı daha sonra olsa da yesek kıvamına geliyor ki bu fena Beğenmenizze sevindim teşekkür ederim yorumunuz için..
-
05 Haziran 2013, 17:07
DEISIS adlı üyeden alıntı
@Yanagisawa : özellikle SS tarzı motorlar çok fena agresif usta . 700cc lik honda nın nc leri felan bu kadar değildir sanırım. Benden uzak Allah a yakın
@doganmizrap :bu kadar büyük SS kullanmak şöyle bişi usta: hani dönerin yanında biber turşusu olur ya ağzınız yanar ama yine de yemek hoşunuza gider. neredeyse onun gibi
bişi. Yemesi acı sonrası ıstıraplı daha sonra olsa da yesek kıvamına geliyor ki bu fena
Beğenmenizze sevindim teşekkür ederim yorumunuz için..
acıya da bayılırım gözümden yaş gelene kadar yerim. Hayır ben zaten biliyorum başıma geleceği olsada
yesek dicem devamlı şaka bi yana o akrapoviçten çıkan ses yeter :D param olsun basarım parayı alırım altından ninjayı... Bana göre motosiklet piyasasının monalisa sı o makina ...
-
05 Haziran 2013, 19:52
Yanagisawa adlı üyeden alıntı
Cbr 1100 XX alıyodum üstüne binince ürktüm arkadaşımda abi boşver bukadar büyüğünü dedi bende vaz geçtim.
Bu nasıl bir vaz geçme şeklidir abi gözünü seveyim yıktın geçirdin burada beni gülmekden. Oldu tamam görüşürüz kalsın gibi bişeyler daha ekleseydin çatır çatır çatlardım gülmekten.
Her neyse büyük cc bi motor'a binmedim belki binememde ama şunu bilirim videolardan ve otobanlardan gördügüm üzere 600 cc üstü normal insanlara göre değil.
Allahıım herkesi korusun kaza bela vermesin tekeriniz istediğiniz gibi bassın diyelim... VE KANDILINIZ MUBAREK OLSUN DER ELLERİNİZDEN ÖPERİM
-
05 Haziran 2013, 21:45
Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..
-
05 Haziran 2013, 22:26
Yanagisawa adlı üyeden alıntı
Büyük cc motora zaten binmedim diyor ve XX1100 için vazgeçtim diye gülüyorsun
motor dev gibi ve 300 km lere çıkması toplamda 10 saniye falan,zaten bu psikolojiyle motora oturup birde gerçekten hacim olarakta büyük bir motora binince o ağırlığı tartınca insanın gözü korkuyor
ve yok anam kalsın diyip iniyorsun XX 1100 den inip yanındaki cbr 600 binince aradaki farkı ozaman anlıyor insan ama aklımdada hala yok değil hep bir yönüyle cezbediyor CBR XX 1100 beni,hala gözüm onlarda malum satış sitesine girdimmi mutlaka bakarım XX lere
estafurullah abi yazdıklarim yanlıs anlaşılmasın ben küçümseme mahiyetinde yada asalayici bir tavirla değil daha cok hosuma giderek ve gülümsetici yaniyla bi ima yaratmişdim yanlış anlaşıldıysam affola aklıma geldikce gülüyorum ama hala
-
05 Haziran 2013, 23:21
OsmnDmrl adlı üyeden alıntı
estafurullah abi yazdıklarim yanlıs anlaşılmasın ben küçümseme mahiyetinde yada asalayici bir tavirla değil daha cok hosuma giderek ve gülümsetici yaniyla bi ima yaratmişdim yanlış anlaşıldıysam affola
aklıma geldikce gülüyorum ama hala
Yokbe kardeşim ben biraz sert girmişim konuya gerçekten büyük bir motor ve insanı korkutuyor öyle 90ps olan 1100 lerden değil şöyleki motoru bakmaya BMW 1200 RT ile gittik düşün ondan indiğimiz halde gözümüz korktu gücü bizi ürküttü oyüzden biz sonra uğrarız gibilerindan kaçtık oradan bu arada malum satış sitesinde biri siyah,biri mavi çok güzel 2 tane var
Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..
-
Konuyu güncelleyeyim. Henüz okumamış ve görmemiş arkadaşlar da okusun. Anlatım için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)