Osman Gürsoyu Ziyaret 08.06.2013
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...an-gursoy.html
Linkdeki yazıyı okuduysanız muhakkak osman gürsıyla tanışmak istemişsinizdir.
Hem Osman Amca ile tanışmak hemde sohbet etmek isteyenler 8 haziranda Orduya gidiyoruz.
Osman Bey'e faceden mesaj attım ziyaret ile ilgili. Cevabı kendi ağzından aşağıda paylaşıyorum.
Osman Gursoy:
SİNAN BEY merhaba.mesajınızı memnuniyetle aldım.motor severlere kapılarımız her zaman açık bekleriz .selamlar
Rota belli ) Bütün arkadaşların organizasyonda yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Reklamlar
-
Böyle bir insanı ziyaret etmeyi çok isterdim açıkçası, eli öpülecek bir büyüğümüz... Nice motosiklet sevdalısına örnek olacak biri... Benim içinde gidin elini öpün...
-
Ankara'dan gidecek olursa artçı olabilirim belki
-
Keşke ama keşke gidebilsem :( giden arkadaşlar lütfen video kaydı yapsın.
-
bu mükemmel insanın yanına gitmek benim için bir şeref olurdu ancak, aaaaaah evlilik ah.. ah :(
-
Plan nasıl? Yani 8 Haziran'da yola çıkıp akşam orada kalıp ertesi gün geri mi gelinecek. Sinan var mı bir rota planı?
Önceki linki okuyunca bu sene Karadeniz turu yaparsam Ordu'da mutlaka görmem gereken birisi diye düşünmüştüm. O yüzden plan ve tarihler uyarsa bende katılmak isterim.
-
Sinan abi, bence çok güzel olur hem senle tekrar görüşmüş oluruz.
Bildiğin gibi ben Kars'tan geleceğim ama net söz veremiyorum (TSK'da plan yapılmaz)
Eğer Temmuz başına sarkarsa, Ordu dönüş yolumun üzeridir.
Düşünmen bile güzel umarım yoğun katılım olur.
-
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Plan nasıl? Yani 8 Haziran'da yola çıkıp akşam orada kalıp ertesi gün geri mi gelinecek. Sinan var mı bir rota planı?
Önceki linki okuyunca bu sene Karadeniz turu yaparsam Ordu'da mutlaka görmem gereken birisi diye düşünmüştüm. O yüzden plan ve tarihler uyarsa bende katılmak isterim.
djan adlı üyeden alıntı
Sinan abi, bence çok güzel olur hem senle tekrar görüşmüş oluruz.
Bildiğin gibi ben Kars'tan geleceğim ama net söz veremiyorum (TSK'da plan yapılmaz)
Eğer Temmuz başına sarkarsa, Ordu dönüş yolumun üzeridir.
Düşünmen bile güzel umarım yoğun katılım olur.
Tarih esnek ) Öncelikle katılımcı arkadaşların belli olması gerekli sonra kafa kafaya verip plan yapılmalı. Sonra gaza basar gideriz.
Örneğin haftalık bir karadeniz turu planı ile birleşebilir.
İlerleyen günlerde netleşeceğini düşünüyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Sonuç nedir? Kimse gitmedi herhalde?
Adama haber verilip gidilmemesi de ayıpların en büyüğü olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)