1=0-100 de en iyisi
2=yakıtta en iyisi
3=en yakışıklısı
4=parça kalitesi en iyi ve ucuz olanı
1=0-100 de en iyisi
2=yakıtta en iyisi
3=en yakışıklısı
4=parça kalitesi en iyi ve ucuz olanı
kawasaki zx6r ninja ilk üç maddeye uyuyor ama ucuz değil
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
kawazakiyi fiyatı ve bide tipini şahsen beğenmediğim için yazmadım ama haklsın...
|̿ ̿ ̿\acing |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|damı |͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿ anından |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ der..::stretche
Bu arada MT hosgeldın, ılk önce kendını tanıtsan, buradakı ınsalar sana daha cok yardımcı olurlardı
2=yakıtta en iyisi
3=en yakışıklısı
4=parça kalitesi en iyi ve ucuz olanı (bu maddeyı kafandan sıl at)
Suzuki gsxr600
YAMAHA
1-600cc de bir ss, icin 0.2saniye fark eder bu deger. Bunu da pro olmayan biri anlayamaz. Gereksiz bir kistas.
2-yine pek farketmez,farki zor anlarsin. Belki 4yerine 2 silindir olursa bir miktar az olabilir.
3-Bana yakisikli gelen sana gelmeyebilir. Kisiye gore degisir. Bence r6.
4-Hem kaliteli hemde ucuz olan nasil oliyormus, ben de merak ettim simdi.
Umarim yardimci olmusumdur
ben ztn parça kalitesi olarak sordum fiyat değil genede sağol kardeşim...
Hem racing motor istion hem yakıt düşünüon tüp taktır bari motora
benimde kafamda suzuki var gibi ztn...
ozetle bana gore:
gucte ve kalitede gsxr
Tipte r6
kullanislilik,kolaylik,servis 600rr
Tarz ninja
Fiyatta ise Hicbirisi (saf ss olmasalar da,600f veya hyo fiyat olarak cok daha makul).
2007 suzuki gsx r 600 için en uygun yakıt hangisi... bide 100 km de kaç lt benzin içer bilen var mı?
Kafanda hala böyle soru işaretleri varsa, ne kadar yaktığını vs bilmiyorsan bence hiç 600 lük motor işine girme kardeşim sen. Kendine yazık edersin.
Yakıt sarfiyatı kullanıcının sürüş şekline göre değişiklilkler gösterir. Ortalama yakıt sarfiyatı zaten motorun teknik özelliklerinde yazar. Yanii %100 şukadar kilometrede şukadar yakar denemez herşey kullanıma göre değişicek sonuçta. 0-100 de en iyisine gelince kalkışlar ve hızlanmalar kadar SÜRÜCÜ faktörü en büyük rol dür. Kötü bir sürücü en iyi motoru bile kaplumbağaya çevirir kanımca saygılar
bu arada suzuki de benzin göstergesi yok benzin azalınca lamba yanıyor ve 40 km civarı gidiyor :d
honda al kafan rahat olsun
4.6-6.4 arası yaktım ben. 50kurus? 11lt/100km neredeyse. maasallah. nasıl bır kullanım tarzıyla bu kadar yakıyorsunuz, merak ettım valla her vites 15000 dd ıle kullansan heralde anca o kadar yakar ki tum depoyu bu sekılde bıtırıyorsanız ben o makıneye de acırım yahu
0-100 baslangıcta senı asar kardesım.kıcını basını tutmak kolay degıl o kadar bu yuzden salıselık hesapları sımdılık bosver
yakıt olarak 1.6 arabadan bıraz daha az yakarsın yakın hesap olarak ama 250lılıkten gecerken yakıtı pek dusunme yoksa oha lan ben bu paraya 1 ay ıdare ederdım dersın sonra
parca olarak honda alt klasmanda cok uygun lakın 600-1000lıklerde dıger fırmalardan bıraz daha ucuz olsa da yıne de cbr250den alakasız pahalı maalesef.bu yuzden gozun gıbı bakacaksın motoruna.lakın parca gelme surelerı cok farklı.japonyadan 1 haftada parcam geldı mesela.dıger fırmalarda bu sure bıraz hayal
yakısıklı? bunu kendıne soracaksın
Bende senin gibi dusundum bakdim arastirdim ve 3 gun once 600 rr aldim iyikide almisim umarim sende honda alirsi
0 almayacaksan bu soru çok saçma bence.
Grenajı ötekinden 200lira daha ucuzmuş.
Yok diğerlerine göre 0,1sn daha hızlıymış.
Bunlar boş işler
Hangisinin temizini bulursan onu alacaksın, en mantıklısı bu.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)