Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

YBR 125 ? mh drift 125 ?

REKLAM ALANI
    duryolcu120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Düşünmekte :D
    ybr 125? mh drift125 +/- yönleri cevaplarınızı bekliyorumm

saygılarımla.. hoşçakalın tekeriniz düz bassın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    ben cbf derim illaki ancak bu ikisi dersen ybr 125 tabikide..

+/- sayılmacak kadar çok.. bunu senin araştırman daha uygun olur..ben motor almadan saatlerce sayfalarca okumuştum.. bende bu konuyu dikkate alma otur oku..inan çok faydası oluyor
    birGarip..

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    kardeş birisi 2800 birisi 4280 tl ybr de başın ağrımaz titreşim yoktur kalitelidir mh drift ybr kadar kaliteli olmasada hiç yabana atılcak motor değildir bu fiyata en iyi motor diyebilirim suan ybrye 4280 lira veremeyen drift alır neden dersen titreşim yok tip var torku ve hpsi yüksek yani seri bir motor fakat ybrye nazaran kalitesi düşüktür fakat düşük dediysem sürekli sorun cıkarır anlamında değil benım 2 arkadaşımda war on numara bence o fiyatın hakkını kesinlikle veriyor bu gidişle bende drift alıcam

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Kangal alır
    Permatiq59 bunu beğendi.

ybr kalitesi derim

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arada fiyat farkı var

Biri 4,350 lira
    Biri 2.818 lira

Bunuda düşünmek lazım

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    kardeş 2800 3000 bin tl arası düşünüyosan sakın gidip motoran yok kanuni filan alma derim drift al kesinlikle bu fiyata en guzel motor diyebilirm aa param war 4280 tl ye ybr alırım diosan karar senın ybr nin yerini hiç biri tutamaz konfor ve sağlamlık olarak tabi satarken piyasasıda cok iyi fazla zarar etmessin

Motosikleti
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arada fiyat farkı var

Biri 4,350 lira
    Biri 2.818 lira

Bunuda düşünmek lazım
    hızlı olsun sağlam olsun çekişi olsun Varsın pahalı olsun bide benim boy 1.70 bunlar büyük gelirmi acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş 2800 3000 bin tl arası düşünüyosan sakın gidip motoran yok kanuni filan alma derim drift al kesinlikle bu fiyata en guzel motor diyebilirm aa param war 4280 tl ye ybr alırım diosan karar senın ybr nin yerini hiç biri tutamaz konfor ve sağlamlık olarak tabi satarken piyasasıda cok iyi fazla zarar etmessin
    bu ybrde esd falan var onları cozemedim en son bretonmu diye sordugumdan sonra vazgeçtim bretodan biraz arastırdım iste o esd mi tek olarak ybrde ?

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    kardeş esd ybrnin 2010 dan beri çıkan modeli makyajlanmış tasarımı değişmiş olarak çıktı 2010 dan öncesi ise ybr 125 dir sen sıfır alırsan ybr 125 esd alırsın yani eski kasa ile yeni kasa olarak düşün

Motosikleti
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş esd ybrnin 2010 dan beri çıkan modeli makyajlanmış tasarımı değişmiş olarak çıktı 2010 dan öncesi ise ybr 125 dir sen sıfır alırsan ybr 125 esd alırsın yani eski kasa ile yeni kasa olarak düşün
    tamam üstad peki bu boy işi 1.70 bana uyarmı esd en yeni modelinden alırım 2012 2013 varmıdır o(*-*)o

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    4000 gibi yabana atılmayacak bi parayı tutupta 125 cc bir motora vermem şahsım adına. illaki driftten üstünlüğü olacaktır ama driftinde ybr den kalır yanı yok emin ol. sürme imkanın varsa ikisinide sürüp hızlanmasına, gidişine vs. bi bak derim.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    bencede mh drift al mh drift hem performansta hem konforda hem yakıtta seni üzmez ileride motoru büyütürsende daha az para harcamıs olursun ybr sana nerdeyse 4600e gelecek plaka ruhsat filan hiç gerek yok al drift bak keyfıne sıkılırsan satarsın büyütürsün

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    ben alır yıllarca 125 cc yle geçinirim dersen ybr esd

Motosikleti
    ben 25 yaslarında falan direk büyütücem belki 600lerle alısıp 1000 liğe geçerim büyük motor tutkunuyum ama cok tehlikeli az alısmam lazım o yüzden kücük basliycam arkadaslar 1.70 boy yetermi drifti veya ybryi kullanmaya ?

Daha yüksek bi cc ye geçeceksen mondial al ama hep bincem dersen ybr al tepe tepe kullan

Motosikleti
    driftte karar kıldımda şu boy olayına cevap alamadm beyler bir kaç yorumdur 1.70 boyla drift rahat kullanabilirmiyim ? ve driftin motoru büyüte bilirmiyiz üst kapak falan değistirip

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    ikisinide kulanmış biri olarak soyluyorum mh hız olarak daha iyi kalkış olarakda suana kadar sorun çıkaran mh de görmedim 2. yılı olcak sanırım ilk çıkdığında kendini kanıtlamamış bir motordu ama şuan artık sıkıntısız kronik veya sonradan çıkan bir problemi olmadığını kanıtladı motoru 3 beygir fazla gözüküyor ybr 10 mh 13 yüzde 30 civarına denk gelir bu fark az bi fark değil ha kalite farklı vardır bi nebze eritir ama yüzde 30 eritmiyo bu ikisi arasında 10 cc fark var bide o yuzden hız ve güç olarak mh dayanıklılık olarak mh dayanıksız demiyorum ama ybr.. ben tercihimi mh den yana yapardım 4.bin çıkcak olsam bu ikisinede bakmazdım..
    duryolcu120 bunu beğendi.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı duryolcu120 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    driftte karar kıldımda şu boy olayına cevap alamadm beyler bir kaç yorumdur 1.70 boyla drift rahat kullanabilirmiyim ? ve driftin motoru büyüte bilirmiyiz üst kapak falan değistirip
    1.70 boy oldukca uygun. Ben 1,70 den bile kısa boylar ile Transalp, Varadero, Fazer sürenler gördüm. Bende 1,75 / 1,78 arasındayım ve denemediğim tarz kalmamıştır. Bu güne kadar hiç zorluk çekmedim (doğrusu Enduro da park sıkıntısı yaşadım, ama büyütülecek kadar değil). Fiyat performasn konusunda ise arkadaşlara kulak ver derim. Bende bir dönemler YBR kullanmış ve satmış biri olarak söyleyebilirim ki 2. elinde fiyat neredeyse %50 düşüyor. Ne kadar az para verirsen o kadar az zarar edersin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim boyum:171 kardeşim Mondial 125 Mh Drift alacağım gittim mondial bayiisine baktım motora + : çekici , güzel , ucuz ama parasının hayli haylinide hakediyor kardeşim , vs. vs. dolu şeyi hakeden bi motor [ bence] herkesin fikri değişik olur kardeşim, buraya kalırsan motorda kafan karışır benim gibi git bi bayii mi olur satıcımı olur gör bak bin üstüne rahatmı iyimi, bende haziranda alacam İnşallah Allah İzin Verirse İnşallah, Şimdiden Seninde Hayırlı Olsun Kardeşim , Tekeri İnşallah Herkezin Düz Basar İnşallah, Allah Kaza Bela Göstermesin Kimseye Yüce Rabbimiz.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
    Ehliyet: A2 (01.10.2015)
    Motosiklet: 125 Mh Drift

Motosikleti
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.70 boy oldukca uygun. Ben 1,70 den bile kısa boylar ile Transalp, Varadero, Fazer sürenler gördüm. Bende 1,75 / 1,78 arasındayım ve denemediğim tarz kalmamıştır. Bu güne kadar hiç zorluk çekmedim (doğrusu Enduro da park sıkıntısı yaşadım, ama büyütülecek kadar değil). Fiyat performasn konusunda ise arkadaşlara kulak ver derim. Bende bir dönemler YBR kullanmış ve satmış biri olarak söyleyebilirim ki 2. elinde fiyat neredeyse %50 düşüyor. Ne kadar az para verirsen o kadar az zarar edersin ...
    teşekkürler üstad bilgilendirme içinde bu lastikler nasıl bunun orjinalleri hep motorlar hakkında söylerler orjinelleri kötü diye nasıl marka nasıl bi lastik takmamı önerirsiniz bide biraz gideceğim yerler dağ gider dimi motor yavaş geçersek ? jant falan sorun çıkarmaz dimi kırdırmayalım biyerlerini

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Alıntı sSameT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim boyum:171 kardeşim Mondial 125 Mh Drift alacağım gittim mondial bayiisine baktım motora + : çekici , güzel , ucuz ama parasının hayli haylinide hakediyor kardeşim , vs. vs. dolu şeyi hakeden bi motor [ bence] herkesin fikri değişik olur kardeşim, buraya kalırsan motorda kafan karışır benim gibi git bi bayii mi olur satıcımı olur gör bak bin üstüne rahatmı iyimi, bende haziranda alacam İnşallah Allah İzin Verirse İnşallah, Şimdiden Seninde Hayırlı Olsun Kardeşim , Tekeri İnşallah Herkezin Düz Basar İnşallah, Allah Kaza Bela Göstermesin Kimseye Yüce Rabbimiz.
    eyw. üstad sanada hayırlı olsun simdiden tekerin düz bassın

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)