Arkadaşlar bildiğiniz gibi er6nmi almış bulunmaktayım
Öncelikle bana abs aldıran bu camiaya şükranlarımı sunuyorum çünkü iki kere kıçımı kurtardı
Ybr den sonra zorlanacağımı düşünmüştüm ki %100 yanılmışım. Kullanımı bu kadar rahat bir motor. Neredeyse dururken bile ayağımı yere koymayacağım inanılmaz dengeli yani ybr ile kıyas bile yapamam.
Tek sıkıntım şuan gaz ayarı ve fren mesafeleri ki iki kere giriyodum bi yere abs sağolsun girmedim makineyle 60 la giderken dur bi 70 e çıkayım diyince 120 de buluyorum şimdilik kendimi yada ışıklardan hızlanıp 15 metre sonra araba var diyelim fren yapmam lazım, bü bakmışım 50 km ye çıkmışım sonra ani fren gene biraz biraz alıştım tabii
Çukura girince gazdaki elim hafif oynuyor , bazen bi anda motor öne fırlıyor. Daha alışamadım tam gaz ayarına tork çok feci, yani hiç tork makinası kullanmadım kıyaslayamam ama - arabam 184 beygir - yokuş yukarı çıkarken böyle bir hızlanma görmedim ben.
Sesi çok yerinde, kafa öldürmüyo ama ara gaz verince inanılmaz baslı orjinal bir sesi var. 2 silindir ses ıyy öyy diyenler ... Alakası yok. Yani yoşimura gibi pataaa potoo diye ses yapmıyor keza yapmadında ama öyle tok bir sesi var ki ... Anlatamam.
Şimdilik rodajfayı ama rodajda 4bin devirde sürati 100. Yani 120yle uzun yol da devir 5000 . Ve sarsıntı yok motorda. Amortisörle muhteşem. Ne arabam ne ybr .. Bildiğin ev koltuğu gibi
Şimdilik bu kadar telefondan sonr yazarım gene
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Ve herkes motora bakıyor ... Nasıl bir haz ... :D