Merhabalar
Resim çok olduğu için kendi kullanıcı konumuza değil de ayrı bir konu açmaya karar verdim.. Bunu öncelikle belirteyim..
Karbon fiber & folyo kaplama merakı başladı bende.. önce ufak ufak başladım sonra elim alışsın diye bilgisayarımı kapladım..baya da alıştı desem yeridir. küçüklükte el işi derslerinden hep 3-4 alan ben bu işi baya baya kavradım.. %100 değil ama %80 diyebiliriz. Sonra sıra motoruma geldi. ve kapladım.. daha tam bitmedi, biraz sol tarafı yapamadım, çünkü kıvrılmıyor :( ( resimde görünmekte, işaretli alan ) . Herşeyin sadesini seven ben, bakıyorum bakıyorum, "tam apache motoru gibi oldu" diyorum.. Bazen diyorum güzel oldu.. Karar veremedim.. Çamurluğu yapamadım, zamanım olmadı ama o da olunca daha güzel olur diye düşünüyorum.. Orta depo kısmını kırmızı yapacaktım son anda karbon fiber kaplamaya karar verdim.. biraz değişik oldu.. Fazla uzatmayayım, işte resimler....
Bu evdeki hali...Depo hariç herşeyi evde kapladım.. zaman buldukça oturdum başına..
Depoyu kaplamak diğerlerinden çok daha zordu.
sanki oluyor gibi...
hepsini takmak için sabırsızlanıyorum, anlatamam....
işte gayet iyi oldu dedim burda.. Orta kısım siyah olması bence bambaşka güzellik kattı..hele birde camı taktımı tamam dedim
işte yapamadığım yer.. mecbur böyle kaldı :( olsun, zaten zevkine yapmıştım herşeyi
işte camlı hali, nasıl ? güzel oldu dimi .. kendi kendime hep böyle sordum
imzanın görünebilmesine çok sevindim...
bunlar gerçekten hoş durdu...
bu fotoyu çekerken, süper oldu dedim kendi kendime...
bi geziyi hak ettik ama montumu yıkatmıştım malesef kurumamış fazla gezemedim korumasız
hanım da geldi ,durur mu .. napalım napalım hadi köfteciye..
Bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü...yaptık birşeyler.. Aslında ben mat siyah istiyordum ancak malum ruhsatla falan uğraşmak istemedim..
Saygılar....
.