Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kaskım Çalındı, Yeni Kask Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Bugün artçım kız arkadaşım ile birlikte Cevahir AVM'ye 18:15'te giriş yaptık. Motoru, motosikletlere ayrılmış alana bıraktıktan sonra kasklarımızı -daha önce de yaptığımız gibi- arka çanta demirinin seleye doğru uzanan kısımlarına (sağa ve sola) çene bağlantısını kullanarak takıp AVM'ye girdik. Saat 22:10 civarlarında otoparka geri geldiğimizde artçımın kaskı yerinde durmasına rağmen, benim kaskım ortada yoktu. Bir güvenliğe danıştık ve o da bizi otopark işletmesinin bulunduğu bölüme götürdü. Orada kamera kontrol odasına girdik ve kayıtları incelemeye başladık.
    19:57 civarlarında motosiklet park alanına gelen iki kişi motorlar arasında kısa bir gezinti yaptıktan sonra benim kaskımı alarak kafasına geçiriyor (kafasında parçalansın), hemen iki yandaki (arada başka motor yok) scooter'larına atlayıp çıkış yapıyorlar.
    Birkaç farklı kamera açısını kontrol etmemize rağmen plaka görünmüyor. Saatin de geç olmasından dolayı, kontrollere yarın devam edeceklerini söyleyerek, o scooterın giriş görüntülerinin bulunacağını, plakasının tespit edileceğini ve bana haber verileceğini, benim de bunun üzerine karakola başvuru yapabileceğimi belirttiler.

Ey kaskımı alan kansız adam; haram yoldan elde ettiğin kaskla canını güvenceye alacağını sanıyorsan yanılıyorsun. İşallah bir gün acısı çıkar.

Bu arada kask LS2 çene açılır model bir şeydi. Sanırım 4-5 kez muhtelif yüksekliklerden düşürmüş olduğum bir kasktı.

Gelelim kaçınılmaz sona. Kasksız motora binmeyeceğime göre, bana yeni bir kask lazım. Bütçe 300TL civarları. Yalnız fazla üzeri değil. Yani 300 vermişken 350 verip şunu al, 350 vermişken 400 ver bunu al gibisinden tavsiyelerde bulunmayınız, zira sonu yok.
    Aradığım özellikler full face kapalı, içten güneş vizörlü olması.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ls2 o zaman gene. Geçmiş olsun.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Geçmiş olsun,neyseki ikisini birden yürütmemiş.Arkadaşlar kaskları motorun üstünde bırakanlara özenmeyin,ya yanınıza alın yada kaskları kilitleyin,çünkü olmadık zamanda kask çalınır üzerine birde polis durdurup ceza yazar,sinüzit tutar hasta eder tam kombo olur.
    yasdal bunu beğendi.

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Öncelikle geçmiş olsun.ALLAH tan scooterim var diyorum.Eğer bagajım ve çantamda eşya olursa kaskımı her zaman arka çanta demirine kilit ile bağlıyorum.Kısa bir park olsa bile her zaman motosikletimi bağlar disk kilidini takarım.Tamam kabul ediyorum çok abartıyorum kimse tutupta çinli bir scooteri çalmaz ama olsun.Tedbir bizden taktir yaratandan.Uzattım sanırsam tekrardan geçmiş olsun...
    Sür gari

Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    200 e nitro nun falan da sağlam kaskı var. 5 yıldızlı. Hem 100tl cebinde kalır. Geçmiş olsun
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

yakamoz7795 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05' Kawasaki Z750S
    Öncelikle Geçmiş Olsun

Kask Önerim İse Yeni Model LS2 FF370 Çene Açılır GÜneş Vizörlü ve oldukça ideal bir kask ben kendim kullanıyorum fiyat olarakda 190Tl

210 TL Cebinde Kalır
    Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...09036603/detay
    ben bunu kullanıyorum gayet iyi...rüzgar sesi felan almıyor,camında buğulanma da olmuyor ama içten güneş vizörü yok
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı yakamoz7795 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Geçmiş Olsun

Kask Önerim İse Yeni Model LS2 FF370 Çene Açılır GÜneş Vizörlü ve oldukça ideal bir kask ben kendim kullanıyorum fiyat olarakda 190Tl

210 TL Cebinde Kalır
    Konuyu açan full face kask istemiş ancak madem ff370in adı geçti kendimde kullandığım bu kaskı en uygun bu site satıyor. En azından ilgilenenlere bilgi olur

http://www.rialli.com/urunler/motors...de-kask-beyaz/

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün artçım kız arkadaşım ile birlikte Cevahir AVM'ye 18:15'te giriş yaptık. Motoru, motosikletlere ayrılmış alana bıraktıktan sonra kasklarımızı -daha önce de yaptığımız gibi- arka çanta demirinin seleye doğru uzanan kısımlarına (sağa ve sola) çene bağlantısını kullanarak takıp AVM'ye girdik. Saat 22:10 civarlarında otoparka geri geldiğimizde artçımın kaskı yerinde durmasına rağmen, benim kaskım ortada yoktu. Bir güvenliğe danıştık ve o da bizi otopark işletmesinin bulunduğu bölüme götürdü. Orada kamera kontrol odasına girdik ve kayıtları incelemeye başladık.
    19:57 civarlarında motosiklet park alanına gelen iki kişi motorlar arasında kısa bir gezinti yaptıktan sonra benim kaskımı alarak kafasına geçiriyor (kafasında parçalansın), hemen iki yandaki (arada başka motor yok) scooter'larına atlayıp çıkış yapıyorlar.
    Birkaç farklı kamera açısını kontrol etmemize rağmen plaka görünmüyor. Saatin de geç olmasından dolayı, kontrollere yarın devam edeceklerini söyleyerek, o scooterın giriş görüntülerinin bulunacağını, plakasının tespit edileceğini ve bana haber verileceğini, benim de bunun üzerine karakola başvuru yapabileceğimi belirttiler.

Ey kaskımı alan kansız adam; haram yoldan elde ettiğin kaskla canını güvenceye alacağını sanıyorsan yanılıyorsun. İşallah bir gün acısı çıkar.

Bu arada kask LS2 çene açılır model bir şeydi. Sanırım 4-5 kez muhtelif yüksekliklerden düşürmüş olduğum bir kasktı.

Gelelim kaçınılmaz sona. Kasksız motora binmeyeceğime göre, bana yeni bir kask lazım. Bütçe 300TL civarları. Yalnız fazla üzeri değil. Yani 300 vermişken 350 verip şunu al, 350 vermişken 400 ver bunu al gibisinden tavsiyelerde bulunmayınız, zira sonu yok.
    Aradığım özellikler full face kapalı, içten güneş vizörlü olması.
    http://www.ozenmotor.com.tr/FF-396-BEYAZ_1437.html#0
    ben bu kaskı 240 tl ye sirkeci özen motordan almıştım ve memnunum. sanada tavsiye ederim.
    bu linkte konuda açmıştım
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...yorumlari.html

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı yakamoz7795 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Geçmiş Olsun

210 TL Cebinde Kalır
    İşte çalınan kaskım tam olarak bu modeldi.
    Aslında genel olarak memnundum ancak bir daha aynı kaskı almam. Çene açılır olmasını zaten istemiyorum.
    Lazer kasklara baktım, sanırım istediğim özellikler Breva modelinde var onların da renkleri hep koyu siyah. Yazın gebertir adamı.
    Nitro Aikido var ancak sanırım bulunmuyor hiçbir yerde.
    Airoh'lar nasıl acaba?
    LS2 markasına biraz soğuk bakıyorum açıkçası.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1087.html
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1300.html
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1670.html

Tek eksisi iç güneş vizörü yok.

Bir ara gidip bakmanı tavsiye ederim. Şirinevler, Hasanpaşa ve Kızıltoprak'da şubeleri var.

Bu arada inşallah plakaları tespit edilir. Peşlerini bırakma. Kaskı geri verir salya sümük "abi gözünün yağını yiyim" moduna girerlerse de affetme hırsızlıktan muamele görsünler.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    Kardeşim hiç Düşünme CABERG KONDA'yı al için rahat olsun 1000 liralık kaslara taş çıkarır konfor olarak bilmem ama 5 Yıldız Sharp Tr de sadece 1 yerde buldum 306 tl fiyatı var Çenden Açılır
    bir kask 5 yıldızı görünce bende şaşırdım parayı ayarlıyım bende alıcam inş.
    http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/caberg-konda
    http://www.motorturk.com.tr/caberg_c...ilan_kask.html

yada bunlardan birini al için rahat olsun 5 yıldız hepsi NİTRO AİKİDO da var aralarında en ucuzu o 5 yıldız olarak

[IMG][/IMG]

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    tam bahsettiğin gibi kapalı ve güneş vizörlü bir kask almayı düşünüyorum bende para durumu düzelince. Alacağım kask ise Lazer Breva, üç rengi var

http://www.ozenmotor.com.tr/LAZER-BR...-SiYAH_42.html

http://www.ozenmotor.com.tr/LAZER-BREVA-SiYAH_41.html

http://www.ozenmotor.com.tr/LAZER-BREVA-FLUO_40.html
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    reserve, geçmiş olsun. merakımdan konuyla alakası olmayan bir şey sormak istiyorum. cevahir alışveriş merkezinde bisiklet parkına motosiklet bağlamaya izin veriyorlar mı? böyle bir yasak yoksa, oraya gittiğimde motosikletimi bende aynı şekilde park edebilirim.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Çıktığı yere girsin o kask. Benim kaskım da çalındı, onun da girsin.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

Motosikleti
    Artık yok, şimdilik arabaya biniyor
    Merhaba,

Bisiklet parkı dediğiniz yer motosiklet alanıysa evet, yok cadde üzerinde ki alansa hayır izin vermiyorlar. Ama burada çok oluyor böyle hırsızlıklar. Güvenlik özellikle uyarıyor kaskı bırakmayın diye. Kansızın biri tek geliyor avm'ye çıkarken yanında birisi varsa alıveriyorlar kaskı ki haram olsun. Avm de uzun zaman geçirecek fakat kask taşımak istemeyenler için ana kapının yanında parayla çalışan emanet dolapları var kötü bir seçenek ama çalınmasından iyidir.

Reverse, size de çok geçmiş olsun, ağlayanın malı gülene yar olmaz derler, elbet çıkar o kask onun kafasından ama nasıl çıkar....

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Bütün yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
    Lazer Breva gerçekten tam aradığım kask ama rengi hariç. Biliyorum renk, kask tercihinde en son dikkate alınması gereken unsur.
    Aslında o çizgili siyah modeli güzel ama derdim yazın çok güneş çekip bunaltması. Bembeyaz LS2'le bile bunalıyordum duran trafikte.
    Güneş vizöründen feragat edebilirim aslında. Emin değilim. Öyle olursa sanırım Lazer vertigo da işe dahil oluyor. Tavsiye eder misiniz?
    Scorpion'lar da çok güzel.
    Caberg de iyi gibi duruyor (belki çok iyidir yabancıyım markalara) ama 306 papele göremedim ben.
    Bir ara Bell, Uvex, Marushin gibi markalar okuyordum forumda ama sanırım bunlar bütçeyi aşan icatlar?!...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

Breva'nın bir de şu rengi var çok güzel ama sanırım hiçbir yerde stokta yok:

Lazer Breva Trophy

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Konu güncel arkadaşlar.
    Bugün Sirkeci'ye gittim. Koskoca Sirkeci'den elim boş döndüm.
    Özen Motor'da Lazer breva'nın tam da istediğim modelini (Trophy) buldum. Ancak bedeni olmadı. Kendimi kocakafa sanırdım meğer mediummuş kafa.
    Caberg buldum, güneş vizörlüsü 200yuro, güneş vizörsüzü 100yuro idi. 200yuro çok geldi almadan çıktım.
    Mağazanın birinde Airoh vardı ama kapatmak üzerelerdi ilgi göstermediler, ben de oralı olmadım, içeri bile girmedim.
    Geri kalanlar LS2 ve adını yeni duyduğum birkaç markaydı. Nitro vardı bir yerde ama bir türlü güvenemedim o markaya. Nitro Aikido iyi sanırım ama onda da güneş vizörü var mıydı ki?!...

Scorpion exo500air baktım, düz beyaz modeli 400papele geliyor. Niyeti bozup alabilirm ama o rakamlara çıkarsam seçenekler arasına neler giriyor bilmiyorum.
    Yarına kadar buradan bir ses çıkmazsa Feyizoğlu'na gidip, aradığım kriterlere uygun bir kaskı alıp çıkacağım sanırım.
    Lütfen yardım.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    kardeş agvnin bilmemne 2 diye bi modeli var 99 euro. beyaz ve siyahı var ve çeneden açılır. durumum olsa kaçırmazdım valla. 4 yıldız almış. çeneden açılır olmasına rağmen. hangi siteydi motosuperstore miydi neydi... bekle bi bakayım linki atarım.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    AGV Longway 2 den bahsediyorsunuz. Çeneden açılır bir kask bende LS2 ff370 almadan önce çok kararsız kalmıştım ancak harici güneş vizörü olmadığından almadım. 2 kademeli tek vizörü var.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)