Ankara dan Antalya ya 1 veya 2 motosiklet kargo
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar.
Ben ve bir arkadaşımın motosikletlerinin bir işlem için Antalya ya gitmesi gerekiyor.
Otobüs veya Kargo ile göndermek istemiyorum.
tanıdığınız veya bildiğiniz biri varsa 1-2 hafta zarfında Antalya ya motosikletlerimizi göndermek istiyoruz ücreti mukabilen.
Ford transit veya Fiat Doblo bile olabilir şu uzun şaseler felan yani önemli olan 2 motorunda sığması, aracın ne olduğu önemli değil.
1. motor : RKS Titanic 200
2. motor : Mondial 150 MR
motorlar büyük veya bi çapır tarzı gibi geniş değil.
tanıdığı bildiği olan varsa buraya yazabilrse sevinirim. teşekkür ederim...
Reklamlar
-
Zamanınız varsa nakliyeci ile uğraşmayın bir rent a car a gidip kolaylıkla Hyundai Starex bulabilirsiniz.Bu araca 2 motor rahatlıkla sığar.Kendiniz götürürebilirsiniz.Ancak bunun için 400 tl gibi bir gideriniz olur.Bunuda göz önünde bulundurun
-
ankaradan antalya çok ta uzak değil.. yollarıda gayet zevkli... ben olsam binmeyi tercih ederdim ama siz panelvan bir araçla gitmeyi uygun gördüyseniz doblo tarzı araçlara koltuk sökmeden girmez... ama koltuk söküldümü ise gayet güzel sığar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Zamanınız varsa nakliyeci ile uğraşmayın bir rent a car a gidip kolaylıkla Hyundai Starex bulabilirsiniz.Bu araca 2 motor rahatlıkla sığar.Kendiniz götürürebilirsiniz.Ancak bunun için 400 tl gibi bir gideriniz olur.Bunuda göz önünde bulundurun
Amann guzel kardesim ne yaptin sen. Starex ile antalya gidis donus yakit+kira 1000 tl den asagi tutmaz .
Sakin ha oyle bir hata yapmayin.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Ben 1 ay önce git gel 900 km kullandım starex.Ev eşyaları ve motoru koydum içine.Kiraya 80 lira verdim 350 lirada yakıta harcadım.Kullandığım araç 2001 model 2.5 dizel bir araçtı. antalya ankara arası git gel 1000-110 km civarı.Benim kullandığım şekilde kullanılırsa 400 liralık yakıt işini görür diye düşünüyorum
-
Kardeşim bence de araç kiralamaktan kaçın geneli sıkıntı. Alırsın arar seni emanetimiz var içinde der sen yok dersin ne yaptın emaneti der, arabayı bırakırsın olmayacak masrafları sen yapmışsın gibi sana yüklemeye çalışır. Ambar yada oraya giden bir kamyon ayarlayabilirsen daha güvenli olur.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
-
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Ben 1 ay önce git gel 900 km kullandım starex.Ev eşyaları ve motoru koydum içine.Kiraya 80 lira verdim 350 lirada yakıta harcadım.Kullandığım araç 2001 model 2.5 dizel bir araçtı. antalya ankara arası git gel 1000-110 km civarı.Benim kullandığım şekilde kullanılırsa 400 liralık yakıt işini görür diye düşünüyorum
uzun kasa doblo veya kango olabilir aslında.
RAMAZAN bizim cady nin koltuklar yatıyodu, bunlarınki yatmaz mı ?
fiyatlara baktım şimdi 1 haftalık 80 TL diyorlar. her halükarda benzini koyacağım için düşünülebilir ama tabi bu işi yapıpta başka iş için giden bir araç uygun maliyetli olur gibi
-
makseli adlı üyeden alıntı
fiyatlara baktım şimdi 1 haftalık 80 TL diyorlar. her halükarda benzini koyacağım için düşünülebilir ama tabi bu işi yapıpta başka iş için giden bir araç uygun maliyetli olur gibi
doblo nunda yatıyor ama doblo maksi olmazsa sökmeden sığmaz... sökmeden tek motor çapraz sığar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ambardan yada oraya giden üstü kapalı bir kamyonet ayarlayabilirsen çok daha güzel ve ucuza halledilir...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
15 Aralık 2012, 21:00
bu mevsimde afyondan motosikletle geçmek zor olur. Hele kar varsa
-
15 Aralık 2012, 21:48
1Haftalık 80 TL= "1 haftalık kiralandığında günlüğü 80 TL" anlamına geliyor. Yakıt vs masraflarla 800-1000TL'yi bulur ve bu mevsim çok riskli.
-
15 Aralık 2012, 23:13
kardeşim kargoyla falan göndermeye kalkma ben kargoda çalışıyorum hem mahvolur sandık veya palet gbi bşy yapmazsan almazlar hemde çok pahalıya malolur sana bide ambarlara sor istersen ben ankaradan konyaya sormustum 300 tl istediler..
-
15 Aralık 2012, 23:32
Arkadaşlar şimdi her ilin giriş / çıkışlarında "Ulaştırma bakanlığının denetleme yerleri var + yollarda maliye var !!!.
Rentecar araçlarının hangisinde "K1 , K2 belgesi var ? veya hangisi "sevk irsaliyesi kesebilir ? , ( kendi motorum diyemezsiniz çünkü arkadaşınızınkide var !) , en güzel yol ,, Ankara' da , Antalya ambarına gidip "palet yük taşıyan bir kamyon bulup anlaşmak ! .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
15 Aralık 2012, 23:57
Benli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şimdi her ilin giriş / çıkışlarında "Ulaştırma bakanlığının denetleme yerleri var + yollarda maliye var !!!.
Rentecar araçlarının hangisinde "K1 , K2 belgesi var ? veya hangisi "sevk irsaliyesi kesebilir ? , ( kendi motorum diyemezsiniz çünkü arkadaşınızınkide var !) , en güzel yol ,, Ankara' da , Antalya ambarına gidip "palet yük taşıyan bir kamyon bulup anlaşmak ! .
e fatura var. kabul edilmiyo mu ?
-
16 Aralık 2012, 00:10
Aracın "Karayollarında yük nakli yapabilmesi için !! "K1 veya K2 belgeli olması lağzım ve "Sevk irsaliyesi gerekli ! , nereden kim tarafından yüklendiği ( vergi veya TC no'ları gerekli) ve nereye kime teslim edileceği ( vergi / TC no ları gerekli yine ) , doblo tarzı veya panelvan araçlar ticari vasıflı olduğu için yolda uygulamaya takılabilirler .!. rentacar araçlarının çoğunda bu yeterlilikler yok malesef .Yük nakli başka bir şey yani !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
16 Aralık 2012, 00:16
ben boş olsam 2 kere git gel yapardım ücret mukabilinde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
21 Aralık 2012, 12:46
abiler kardeşler bu akşam çıkıyorum inş.
transit yada küçük kamyonet tarzı birşey ayarlayamadım.
araç kiralama işi bu havada sıkıntı ve maliyeti fazla.
Akşama kadar bir taşıyan bulamazsam AŞTİ ye motorla gidip otobüs ün altına aynaları çıkarıp koyacam. 2 bilet parası istesinler farketmez 3 bilete de razıyım bu şartlarda
-
21 Aralık 2012, 13:16
Benli adlı üyeden alıntı
Aracın "Karayollarında yük nakli yapabilmesi için !! "K1 veya K2 belgeli olması lağzım ve "Sevk irsaliyesi gerekli ! , nereden kim tarafından yüklendiği ( vergi veya TC no'ları gerekli) ve nereye kime teslim edileceği ( vergi / TC no ları gerekli yine ) , doblo tarzı veya panelvan araçlar ticari vasıflı olduğu için yolda uygulamaya takılabilirler .!. rentacar araçlarının çoğunda bu yeterlilikler yok malesef .Yük nakli başka bir şey yani !.
Şimdi benim anlamadığım, minibüs kiraladım ve kendi eşyamı taşıyorum. Motosiklet yük olarak mı geçiyor? Valizim yük olarak değil de neden motosikletim yük olarak geçiyor?? Yük Kriterleri nasıl?
Akşama kadar bir taşıyan bulamazsam AŞTİ ye motorla gidip otobüs ün altına aynaları çıkarıp koyacam. 2 bilet parası istesinler farketmez
3 bilete de razıyım bu şartlarda
Ben sana bunu tavsiye edecektim, bir ara çok moda idi. Şimdi 2 motor için +3 bilet parası ödeseniz(motor başı 1,5 bilet) bence gayet makul olur. Ama son dakkaya bırakmayın derim, belki kabul edecek firma bulamayabilirsiniz...
-
21 Aralık 2012, 13:19
ben doblonun arka koltuğunu söktüm anca sığdı eğer koltuğu sökmeden koyacaksın ön lastikleri sökmeniz gerekir çamurluklarıda
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
21 Aralık 2012, 13:19
Syanur adlı üyeden alıntı
Şimdi benim anlamadığım, minibüs kiraladım ve kendi eşyamı taşıyorum. Motosiklet yük olarak mı geçiyor? Valizim yük olarak değil de neden motosikletim yük olarak geçiyor?? Yük Kriterleri nasıl?
Ben sana bunu tavsiye edecektim, bir ara çok moda idi. Şimdi 2 motor için +3 bilet parası ödeseniz(motor başı 1,5 bilet) bence gayet makul olur. Ama son dakkaya bırakmayın derim, belki kabul edecek firma bulamayabilirsiniz...
birinci sorunun cevabını bende merak ediyorum.
Akşam 9 gibi otogar da olurum. Gece 12 - 1 e kadar yolu var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)