1.kolonun yanında , koltukların sağdan en başındayım
varım aynen o karede..o polis ne gıcık etmişti beni ya anlatamam..28inde turgutlu'da olacak aynı eğitim..buraya bekleriz.
bahsettiğimiz arkadaş, a2 ehliyet almadan motorsiklet kullanmayacağı için kapalı alan eğitimin gereği yok.(ehliyetsiz, kasksız, kıyafetsiz kullanan birileri vardır,onlar umrumda değil)
teori eğitimi dediğiniz şey zaten öyle kolay kolay uygulanabilecek birşey değil ki.a2 ehliyetle alakası yok.a2 ehliyet saçma sapan bir şekilde veriliyor zaten..o arkadaş ne yazık ki eğitimin temelini kavrayamamış.
şöyle açıklayayım..teori eğitiminden sonra (art motonun eğitimi üzerinden gidiyorum,diğerlerini bilmediiğimden) motorsiklet yol sanatı diye bir kitap alırsın..sonra kapalı alan eğitimine girersin.kapalı alan da motorsiklet hakimiyetini, u dönüşü,panik freni gibi bazı uygulamaları öğrenirsin.o kitapta bölümler vardır.her bölümü belli bir süre çalışırsın. önerilen 1500-2000 km bunları çalıştıktan sonra gözlemli yol sürüş eğitimine katılmaktır.yani sen uygulayamıyorsan zaten 4 saatlik teori eğitiminin sana bir yararı olmaz.