Motoran CBS 150 Balancer kullananlar buraya
Motoran CBS 150 Balancer kullananlar buraya
bu motorun arka ve on lastigi baya kalin gozukuyor, cbf ten daha mi genis?
Honda cb125e kopyası aynı firma malı motoruna kadar her civatası aynı iyi iş yapmışlar
Yokmu hiç kullanıcıya bu motordan cb125 den + sıda var motorun 5 ay oldu alalı 2 tane aldık motordan gayet seri güzelbir makina hiçbir sorun yok titreşim yok yol tutuşu güzel bayılma yok yakıt yok
BuLuT61
olsun napalım
BuLuT61
Kimse yok mu CBS 150 kullanan arkadaşlar nerede
Konu Yanlış Yere Açılmış moderatörler Taşırlar Konuyu.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
Merhaba arkadaslar bnde cbs 150 balancer almak isreyenlerdenim fakat daha yeni ciktigindanmi yoksa iyi degil mi , detayli bilgiye sahip olamadim .ve konu tasinirsa baglantida paylasilirsa sevinirim.
ben yeni aldım, şuan motor daha 170km'de. Ne artısını ne eksisini yazabilirim, ne başka modelle kıyaslayabilirim, ne de kesinlikle al ya da alma diyebilirim... Benim ilk motorum ve motoru bu cbs'm ile öğreneceğim inşallah. Suan zaten rodajda, maksimum 40'la gidiyorum. Motorun üzerindeki kablolarda filan cbf125 yazıyor. Cb125e ile de aynı motor denebilir hatta artı olarak devir göstergesi var ki benim gibi acemiler için güzel ve 150cc. Hondalarla aynı yerde üretimi yapılmış olabilir, tam emin değilim.
(forum yöneticileri konuyu taşıyabilir mi?)
slm karkeş ön celikle hayırlı olsun bende 2 tane var motordan 8 aydır kullanıyorum konuyu nasıl taşıcam acaba resim yüklemesinide billmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
BuLuT61
ben kullanıyorum...2013 model beyaz renk..henüz 180 km deyim.. çok harika ve yakışıklı bir makina... ben sevdim valla hiç pişman değilim ve keşke demedim )
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
bence güzel motor tavsiye edermiyim evet ederim beyaz renk çok yakışmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
bence güzel motor tavsiye edermiyim evet ederim beyaz renk çok yakışmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)