Ben aksesuarlarıyla beraber 3.000 vermiştim.
Hayırlı olsun, bi kaç ay sonra darısı başıma inşallah
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Takipçilik birşey yok.Ben kendim yaptırmıştım plaka işlerini.
Motorun sigortasını yaptır dosya açtır.bayinin verdiği belgeleri içine koy götür trafik tescile.Orda ruhsat kağıtlarını falan alıyorsun bir plaka kagıtı veriyorlar.Şu saatte gel al diyorlar.o zamana kadar git plakayı bastırıp takarsın motorun üstüne.
@rapsy_09
vay be kolaymış. deniyeyim bakalım.
4 TANE kaldı enteresan olmus aynı mmotordan 4 tane mı varmıs o dukkanda dukkanı gordunmu hıc _?_ paranın tamamını verdın mı kargo parası felan
www.erkakurye.com
allah kaza bela göstermesin hayırlu olsun
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Okudum baktım.Sanırım motor almıssın
Evet sanırım almışsın hayırlı uğurlu olsun hoş geldin aramıza ama bir daha bu şekilde alma bence Gölcükteymişsin gidip yüz yüze görüşüp görerek alsaydın en fazla yarım gününe mal olurdu ama neyse alınmış alınmıştır Allahtan Üçerlerin kötü bi şöhretini duymadık kazasız belasız kullanasın inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Kart var imkan var Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
valla arkadaşlar şöyle diyim
kredi kartıyla mail order yapıldığından üçkağıda gelme durumu olacağını sanmam.
@egelim 43
450 tl fark var. rengine kadar birebir motor. ikiside 12 taksit yapıyor.
@ERROR88
4 adet demesi satış taktiği olabilir.allah bilir.
kargo parası yok.
genel merkezden direk bulunduğunuz şehirdeki servise kutuda yollanıyor. servis toplayınca oradan hazır motorunuzu alıyosunuz
gözümü kararttım aldım bakalım. hayırlısı.
hayırlı olsun.
yeni sloganımız.
"ÇEK KARTTAN"
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
dukkan tuzla icmeler koprude. simdi akbankin yanina e-5 yanyola tasindilar. problem olacagini sanmam.
bu motorun tipi ybr den daha çok hoş duruyor bnce. hayırlı olsun kardeş.allah kaza bea vermesin.
[B][COLOR="#000080"]Doğrudur oldu benimde hatalarım, ama ben[COLOR="#000000"] aşkı[/COLOR] kimseye [COLOR="#696969"]satmadım[/COLOR]...[/COLOR][/B]
motorum bugün geldi arkadaşlar.
az önce teslim aldım. siparişi verdiğim 3 gün oldu. gayet iyi yeslim süresi
bütün gün düşünmüştüm. ulan bu 1.90 boy 115kg ben o ufacık motora nasıl binicem ? diye..
abi ne küçüğü... hayvan gibi motor. bir bindim bana tam geldi. dışardanda gayet normal gözüküyor
cidden bide şunu anladım. vitesli motora düşük cc li motordan başlayın diyenler çok çok haklılar.
motorun inanılmaz yüksek bir torku ve gücü var.(yada ilk kez vitesli kullandığımdan)
125cc böyleyse 600cc 1000cc düşünmek istemiyorum.
1. viteste gaza dokununca öyle fırlıyoki yerinden ok mübarek.
rodajda olduğundan daha 1km deydi aldığımdan 4000 deviri geçmedim.
açılmamış motor böyle fena gidiyosa açılınca nasıl gider acep
Hayirli olsun kardes gule gule kullan... Tekerin duz bassin.
hayirli olsun kardesim. allah gule gule kullanmayi nasip etsin. :-) tekerin duz bassin..
unutmuşum
toplayan servise extra para vermedim. sadece 10 tl benzin parası verdim. bide arka lastiği tubeless irc marka lastik istemiştim 100tl de ona verdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)