hocam seni ben samanyolu haberde gördüm sanırım benzinle ilgili bir konuşman vardı.pardon benzin fiyatları :D beyaz kulaklık vardı kulağında buffundan tanıdım aslında bizim forumdan olduğunu
hocam seni ben samanyolu haberde gördüm sanırım benzinle ilgili bir konuşman vardı.pardon benzin fiyatları :D beyaz kulaklık vardı kulağında buffundan tanıdım aslında bizim forumdan olduğunu
Teşekkürler
sadece işe gidip gelmek için aldım. en az yakanı olsun istedim
amin . 1000 liği satınca ybrnın yanına 250 lilik cross dusunuyorum zaten teşekkürler.
kawasaki ,honda, yamaha sahıbı oldum birtek suzuki kaldı. Onuda alırsam 4 japonu tamamlıyacağım .
valla benım lütreliğe göre bu hiç yakmıyor gibi gelecektir.
lastikleri kısmetse ay başında değiştirmeyi düşünüyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
aynaları ne zaman sökcez?
İkincilik kaybedenler içindir...
motoru teslim almadan satıcıyla görüşseydiniz üstündeki lastikleri 100 küsür liraya sayabilirdi. benden michelinler için üste 80 tl istemişti; geçen sene aralıkta. 0 alacağıma gidip 2. el almıştım. kafama sı..yım.
Hayırlı olsun. 0km ninde tadı bir başka oluyor. CBF'ten sonra gitmiyor gibi gelecek ama olsun :D
Aynen öyle dostum. Bizim meshur castrol bufflarımız röportajda kçülütücam dedim küçülttüm.
zaten o aynalardan göremiyorum
asllında mantıklı söylüyorsunuz. hiç aklıma gelmedi. yarın haava güzel olursa bi uğrar şansımı denerim. ok derlerse hemen lastikleri alırım.
teşekkür ederim. aynen katılıyorum. 2. el olucan insan biraz tereddüte düşebiliyor. acaba nasıl kullandı birşeyi varmı vs vs gibi. birde 0 olunca daha bir kıymetli oluyor. örnek vermek gerekirse
YBR mutfakta
Uploaded with ImageShack.us
Bizimki ev ybr si :D
Hayırlı uğurlu olsun
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
hayırlı uğurlu olsun yeni motorun arkadaşım. Allah kaza bela göstermesin.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
hayırlı olsunu , renk cok hosuma gitti.
2011 CBF 150/6000KM - 2012 CBR 250R /4500 KM -2013 FZ6 NAKED SIMDILIK 2000 KM
Herkesin hayali.. Hayırlı olsun..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Hayırlı olsun, bu benzin fiyatlarında herkese bir tane lazım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Para olunca öyle oluyor işte
Kazasız belasız.. İyi günlerde bin...
Güzel tercih...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı uğurlu olsun gayet mantıklı bi seçim olmuş Allah kaza bela göstermesin inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Hayırlı olsun kardeşim =) Tekerine taş değmesin, güzel günlerde kullanmak nasip olsun =)
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
Hayırlı uğurlu olsun,her eve lazım bir alet
bu benzin fiyatıyla cbf yerine ybr kullanmakla; ybr kendini 1-2 senede amorti eder.
sonuçta ıvır zıvırıyla 5 000 bile olsa 1000 litre yakıt demek.
cbf 1000: Yakıt Tüketimi 5.9 - 7.4 lt
ybr 125: yakıt tüketimi 2.4 - 2.8 lt
ortalama 100 kmde 4 litreden fazla tasarruf demek.
100x250=25 000 kmde parasını çıkardı.
daha doğrusu; sırf benzin parasıyla bu kilometreyi elde ettik.
üstüne bir de lastik+bakım+yağ+eskime masrafını eklersek
yapılacak kilometreye bağlı olarak yukarıda dediğim gibi 1, en fazla 2 senede parasını çıkarır.
hayırlı olsun
Full koruma + Fulll dikkat...
aynen dediğiniz gibi. hesabımı kitabımı yaptım bana göre 1-1.5 senede motor kendını amorti ediyor. ayrıca 1000 cc motorun bakımı ve yedek parcasıda ybr ye gore kat ve kat daha pahalı.
maxi gerekli açıklamayı fazlasyla yapmıs. yoksa para çoklugundan değil kardeşm.
hepinize iyi dilerklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah hepimizi kaza -beladan korusun. hiç bir motorcuyu motorsuz bırakmasın inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)