İsim ve Kan grubu Sticker isteyenler...
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.örnek'te görmüş olduğunuz isim ve kan grubu sticker'ı yaptırmak isteyenler bu başlık altındaki listeye isimlerini ekleyebilirler.topolu baskı yapmayı düşünüyorum alacak arkadaşların acelesi yoktur diye.ama acil isteyenler bildirerek hemen basılabilir...
Not:sticker'ın kenarı yuvarlak veya kare,renk siyah veya beyaz seçeneği vardır....
Fiyat bilgisi;
6 adet = 15 TL
Ödeme bilgileri:
Öner Bakır -İNG Bank Sultanbeyli Şubesi
Şube kodu: 484
İban: TR95 0009 9009 5786 7500 1000 01
Hesap No: 9578675
Örnekler;
AD-SOYAD - KAN GRUBU - ŞEKİL - RENK - ÖDEME
1-.............
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
-
Ben istiyorum ama hemen basilacaksa
-
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Ben istiyorum ama hemen basilacaksa
tamamdır hallederiz.bilgilerini gönder özelden
-
Telden giriyorum aksam yolliyablrim bilgilerimi ama ilk once para yatirmammi gerekiyor?
-
Telden giriyorum aksam yolliyablrim bilgilerimi ama ilk once para yatirmammi gerekiyor?
tamamdır bekliyorum bilgileri...diğer konuya gelince evet yatırırsan daha iyi olur.üzerine alınma ama bikaç kişiye böyle gönderdim hala bekliyorum para gelecek...
-
E bide bankaya 15lira yatirdigimizda 3lira kesiyo ona goremi para yatirmak lazim bide kargo bedavami
-
Kargo bilgilerini verebilir misin ?
PTT yada diğer kargolar ile PÖ-ÜA hangisidir aceb ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Dostum ben de istiyorum. Bilgileri özelden birazdan atıyorum. Ödemeyi eft olarak kendi adıma yolladım sana. Bana yurtiçi/aras gibi kargo şirketi ile yollarsan sevinirim. Unutmadan 3. Resimdeki gibi olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Şunu şekil 2 yapalım biz. Yani şu şekilde olsun: Yazılar orada biraz gri gibi görünüyor. Sanırım çekimden dolayı. Beyaz olsun lütfen.
Gerekli bilgileri ö.m. ile yolladım.
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Bir şey dikkatimi çekti de, ayrıntı olarak da vermemişsin. Fotoğraftan kaynaklı mı yoksa sticker lar biraz kabartma şeklinde mi ?
Sanki üzerinde şeffaf silikon varmış gibi duruyor.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Bir şey dikkatimi çekti de, ayrıntı olarak da vermemişsin. Fotoğraftan kaynaklı mı yoksa sticker lar biraz kabartma şeklinde mi ?
bariz olarak üstünde silikon var ya, sadece düz yapıştırma değil yani
RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06
-
E bide bankaya 15lira yatirdigimizda 3lira kesiyo ona goremi para yatirmak lazim bide kargo bedavami
15 lira sticker ücreti,diğer kesintiler ve kargo alıcıya aittir.internet bankacılığı kullanıyosan eft'ye ücret almıyor çoğu banka
Kargo bilgilerini verebilir misin ?
PTT yada diğer kargolar ile PÖ-ÜA hangisidir aceb ?
ptt kargo ile gönderiyorum.Türkiye'nin neredeyse her yerine gönderdim 5,50 TL ücreti...PÖ-ÜA'yı anlamadım açıkçası
SonpoL adlı üyeden alıntı
Dostum ben de istiyorum. Bilgileri özelden birazdan atıyorum. Ödemeyi eft olarak kendi adıma yolladım sana. Bana yurtiçi/aras gibi kargo şirketi ile yollarsan sevinirim. Unutmadan 3. Resimdeki gibi olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Şunu şekil 2 yapalım biz. Yani şu şekilde olsun: Yazılar orada biraz gri gibi görünüyor. Sanırım çekimden dolayı. Beyaz olsun lütfen.
http://img7.ressim.net/out.php/i5936543_pict0051.jpg
Gerekli bilgileri ö.m. ile yolladım.
Saygılar.
bilgiler geldi dostum
doğru görmüşsün dostum.damla sticker yani üst kısmı slikon şeklinde...
-
Bilgileri iletisimdenmi aticaz yoksa size ozel msjlami?
-
acil durumlarda aranacak bir yakınınızın
telefon numarasınıda ekleyin.
örnek : ACİL: 0532 XX XX
-
Bilgileri iletisimdenmi aticaz yoksa size ozel msjlami?
özelden atabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
farcob adlı üyeden alıntı
acil durumlarda aranacak bir yakınınızın
telefon numarasınıda ekleyin.
örnek : ACİL: 0532 XX XX
isteyen olursa yapılabilir...
-
Bilgileri attim geldimi?yaz bakalim listeye beni
-
-
güncel...
ilk parti 22 Ekim'de yapılacaktır.isteyenler aşağıdaki listeye kendisini eklesin...
1-.............
-
güncel...
ilk parti 22 Ekim'de yapılacaktır.isteyenler aşağıdaki listeye kendisini eklesin...
1-.............
-
1e adimi yaz yatirayim parayi :D
-
güncel liste...
1- SONER POLAT - B Rh(+) - KARE- SİYAH- EFT GELDİ
2- CEYHUN YEŞİLAĞAÇ - 0 Rh(+) - YUVARLAK - BEYAZ -
3- BURÇİN KEMER - AB Rh(-) - YUVARLAK - BEYAZ -
4- ..........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)