Sıra dışı bir akşam etkinliğine davet
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel bir etkinlik fakat üstadım şu etkinlikleri ay sonlarında değilde ay başlarında yapsanız eminim katılım daha aktif olacaktır naçizane fikrim budur. Ay başında olsaydı düşünmeden katılırdım.
İyi eğlenceler...
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
Nasıl içim geçti anlatamam.Havuzda çay olayına bittim..Yolunuz açık, deponuz her daim dolu olsun.Malum günlük zam geliyor
-
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
ooof bu ılıca kaplıca gibi mi ?
çok yoğun olmasam gelirim öff
-
Motoru yeni almış olmasaydım bende gelirdim. Ama şu an rodajda ne yazık ki. Ama inşallah gider güzel güzel fotolarla bizlerin içini iyice isitirsiniz.
-
1 ay önce KAMPTA'ydık, hala o günü unutamıyorum bir arkadaşı kaybetsekte o ana kadar olan keyif.. 10 numaraydı..
-
F54 adlı üyeden alıntı
ben sizi ılıca da beklerim veya feribottan indiğiniz de orada olurum fakat gece dönüş yapmam gerek eğer gelen olursa bende varım
1 F54
bir ay önce orada kamp yapmıştık kamp yaptiğimız yerden de kaplıca suyu çıkıyordu oraya gece girmiştim on numaraydı yani birkaç resim iznik kampından
akşam hava kararana kadar gölde idik sonra küçük havuza girdik göl kenarında hemde beleş
http://d1209.hizliresim.com/11/u/dduc9.jpg
http://d1209.hizliresim.com/11/u/ddudw.jpg
-CBX250- adlı üyeden alıntı
1 ay önce KAMPTA'ydık, hala o günü unutamıyorum bir arkadaşı kaybetsekte o ana kadar olan keyif.. 10 numaraydı..
gece dönmesi bizide bozar kaplıcada kalabileceğimiz bir yer var ise orda sabahlarız olmadı çadır.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
aga ben sabah işe gideceğim yoksa neden kalmayayım yani
ama gelen yok galiba
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Ben gelirim dicem fakat tek başımıza kalmayalım katılım olursa yarın sölediğiniz yerde olurum
-
bu konuyu yarın saat 5 .30 kadar takip edeceğim eğer geliyorsanız bende ona göre saat 8 de vapur iskelesinde olurum
karamürselde yani..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Burak_34 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir etkinlik fakat üstadım şu etkinlikleri ay sonlarında değilde ay başlarında yapsanız eminim katılım daha aktif olacaktır naçizane fikrim budur. Ay başında olsaydı düşünmeden katılırdım.
İyi eğlenceler...
Bir dahakine ay başında yaparız hocam takipte kalınız lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
dtahir adlı üyeden alıntı
Nasıl içim geçti anlatamam.Havuzda çay olayına bittim..Yolunuz açık, deponuz her daim dolu olsun.Malum günlük zam geliyor
iyi dilekler için teşekkürler
Şimdi arkadaşlar genel olarak cevap vereyim:
Soranlar için evet burası bir kaplıca daha doğrusu Ilıca su sıcaklığı 30derece.
Normalde orada kalmayı düşünmüyoruz 23:30 gibi yola çıkarız. Ancak kalmak niyetinde olanlar varsa isterlerse çadırlarını getirsinler isterlerse orada kalmak için küçük odalar var diye biliyorum. Uyguna tutulur ve kalınır.
Ben yılda 8 kere falan gidiyorum. Eğleneceğinizi garanti ederim. Gelmeye karar şimdi verin, Numaramı not edin. Lütfen haberdar edin.
Aradığınızda açamazsam bilinki motordayımdır. 5dk bekleyin ben sizi ararım
05324846202 (Ali)
Aktiviteyi tekrar hatırlartayım:
19:00 - 19:15 gibi Eskihisar'da buluşuyoruz ( İsteyen arkadaşlar topçular veya karamürselden eşlik edebilir )
Orhangazi'de Köfteci Yusuf'a gidiyoruz.
Oradan Kreamette yüzüyoruz...
Yolumuz Topçular'da indikten sonra Yalova - Orhangazi üzerinden keramet olacaktır.
görüşmek üzere
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Hayat bu işte gerisi yalan 10 numara 5 yıldız hocam nazar değmesin
-
dtahir adlı üyeden alıntı
İyi niyetler için teşekkür ederim.
F54 adlı üyeden alıntı
ben sizi ılıca da beklerim veya feribottan indiğiniz de orada olurum fakat gece dönüş yapmam gerek eğer gelen olursa bende varım
1 F54
bir ay önce orada kamp yapmıştık kamp yaptiğimız yerden de kaplıca suyu çıkıyordu oraya gece girmiştim on numaraydı yani birkaç resim iznik kampından
akşam hava kararana kadar gölde idik sonra küçük havuza girdik göl kenarında hemde beleş
http://d1209.hizliresim.com/11/u/dduc9.jpg
http://d1209.hizliresim.com/11/u/ddudw.jpg
Biz kalmayı düşünmüyoruz ama kalmayı düşünenlerde var. Herkese ayak uydurulacak bir durum mümkün. Az önce de dediğim gibi kalmak amacı ile gelenler çadır getirebilir veya ılıcada kalmak için odalar var. Dönenlerede kalanlarada eşlik edilecek
htmetin adlı üyeden alıntı
tehlikeli hareketler
Motorcu adam tehlikeyi ve macerayı sever.
satoyama adlı üyeden alıntı
ooof bu ılıca kaplıca gibi mi ?
çok yoğun olmasam gelirim öff
Kaplıca ama ılık su.
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Motoru yeni almış olmasaydım bende gelirdim. Ama şu an rodajda ne yazık ki. Ama inşallah gider güzel güzel fotolarla bizlerin içini iyice isitirsiniz.
Rodaj tamamlanır daha güzel olur.
baysamin adlı üyeden alıntı
gece dönmesi bizide bozar kaplıcada kalabileceğimiz bir yer var ise orda sabahlarız olmadı çadır.
İster çadırını kap gel ister oradaki odalarda kal hocam yeterki gel özgürlüğe yelken aç
F54 adlı üyeden alıntı
aga ben sabah işe gideceğim yoksa neden kalmayayım yani
ama gelen yok galiba
-KARAKULE- adlı üyeden alıntı
Ben gelirim dicem fakat tek başımıza kalmayalım
katılım olursa yarın sölediğiniz yerde olurum
Dediğim gibi kalmak isteyenlere de eşlik edilecek
F54 adlı üyeden alıntı
bu konuyu yarın saat 5 .30 kadar takip edeceğim eğer geliyorsanız bende ona göre saat 8 de vapur iskelesinde olurum
karamürselde yani..
Görüşmek üzere.
-
Harika bir akşam olacak. Çok keyifli ve yeni insanlarla tanışacağız eminim.
Bende katılacağım.
-
Dünden haberim olsa gelirdim, daha yeni okudum. Motorla gelirdim işe hazırlanıp, tüh...
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Dünden haberim olsa gelirdim, daha yeni okudum. Motorla gelirdim işe hazırlanıp, tüh...
Talihsizlik olmuş :( Aslında konu dün akşam arka sayfalara kaymış.
Artık bir dahaki sefere diyelim o zaman.
-
Kaç kişi gidiyorsunuz şimdi herkes parmak kaldırsin bakalım
-
Şuan 7 ile 10 motor arasında bir katılımcı söz konusu.
Akşam göreceğiz sayı artar muhtemelen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)