Ankarada görerek alabileceğimiz Lastik satıcı(ları)
Reklamlar
-
Evet.
Ankara da bizzat gidip ürtim tarihi ve desenler-su kanallarını neyim görüp bakıp alabileceğimiz lastik satan yerleri arıyorum.
Dışkapı-yiba çarşısına bakabilirim, onların haricinde, motosiklet lastiği satanlar hatta sırf bu işi yapanlar varsa çok iyi olur !
Reklamlar
-
-
Ankara motosiklet aksesuar ve koruma ekipmanı konusunda biraz kıt malesef, istanbulda ankaraya göre 3-4 kat fazla mağaza vardır sadece avrupa yakasında bile.
-
arkadas aslında ıyı bı konu açmış...benımde cbr nın lastıklerın degısmesı lazımda nereden alıcaz bu lastıklerı...
-
ufak motorların lastikleri için yiba'ya bakabilirsiniz ancak arka teker ölçüsü 130'dan büyükse stokta bulma ümidini bence kesin, çinici kardeşleri önerebilirim. balans ayarı da yaparak lastiği takıyorlar.
-
Nexagon adlı üyeden alıntı
ufak motorların lastikleri için yiba'ya bakabilirsiniz ancak arka teker ölçüsü 130'dan büyükse stokta bulma ümidini bence kesin, çinici kardeşleri önerebilirim. balans ayarı da yaparak lastiği takıyorlar.
bunlar dimi ? http://cinicikardesler.com/
şaşmaz sanayi yazıyo
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
sitelerinde motosiklet lastikleri sattıklarını yazmamışlar...
-
bildiğim kadarıyla çinicilerde motosiklet lastiği yok,siparişle getirtirler.Ankara civarında büyük motosiklet mağazaları var,ancak oldukça pahalıdırlar.En iyisi yiba dır.Cant lastik neyim herbişey orda bulunur.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
-
çiniciler siparişle getiriyor, ben siparişi verdikten bir gün sonra gelmişti. yeri de iskitler büyük sanayii'de. etlik'ten tandoğan'a gelirken benzinliğin ordan sağa dönün, 500 metre ilerde sağda. kime sorsanız gösterirler zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)