Piranha Dıablo 3.5" Navigasyon Cihazım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sağolasın izlenimlerini yazarmısın, memnunmusun kaça aldın
çalınmaya karşı park ettiğin de yanına mı alıyorsun söküp takma pratikmi
-
Kulaklıktan navigasyonu duymaman aslında iyi olmuş duyacağın ses cazur cuzurdan başka bir şey olmayacaktı %90. Bende kullandım Diablo çok memnun kaldım kulaklığıda bir kere denedim bir işe yaramıyor diye bir daha kullanmadım. Şarj konusunda çakmaklığa veya direk aküye bağlamasanda kendi full şarjıyla 5 saat kullanılabiliyor. Resimlerde 0:18 yazan yere dokunursan orada başka seçenekleride görebilirsin örneğin gideceğin yer 50 km. ise yol aldıkça kaç kilometre kaldığını gösterir.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
kulaklığının mantığı blototh olmadığı için radyo frekansı üzerinden (transmıter) alış veriş yaptığından dolayı istanbul yada büyük şehirlerde radyo yayınlarının frekans yüksekliğinden dolayı aslında en ihtiyacınız olduğu şehir içlerinde malesef kullanamıyorsunuz bu çok büyük bir kayıp, çünki dikkatinizi hem yola hemde navıgasyondaki güzerga odaklamak zorundasınız , benim için büyük külfet
kulaklık şarjı 1.5 saat ya dayanıyor ya dayanmıyor ve şarj adaptörünün 220 volt fişli olması eksi puan kazandırıyor, motorumda neden şarj ederek yol alamayayım ?
güncelleme yaptığınız ve onun dilinden konuşmayı öğrendiğiniz zaman oldukça başarılı , kendisi başarılı ama yeni sistem ve adres bilgilerindeki güncelleme malesef gerçek hayatta , daha hayata geçmemiş
düz otobanda giderken sanki köprünün altından geçiyormuşum gibi kendini gece moduna alıyor belkide pıranha doğru algılıyor orada bir köprü var ama hala yapılacak
şarj olayını bu güne kadar hiç test etme gereği duymadım , ya hiç şarş olmuyor yada 4-5 saat gitmiyor benimkinde sıkıntı var !
bu güne kadar 5 saat şarj etmeden kulanmayı beceremedim
bunlar ürünü karalama operasyonu değildir blototh alışverişi olsaydı tadından yenmezdi ,
bir çok navıgasyonda olmayan hem araç hemde kaliteli ve sağlam motos,klet tutacağı aparatları var bu çok güzel bir artı , ama en güzel artısı dışarıdan su almıyor olması ,
bardaktan boşalırcasına yedii yağmurdan benden tam puan aldı bizimkinde tık yok yola devam
çıkarıp takması çok kolay , çabuk ve pratik ,
bir motosiklette olacaksa bu alet muhakkak olmalıdır .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
irfancığım şikayet var.com da çok şikayet var, ama bu parayada seçenek yok.
donmalardan bahsediliyor, ama sen memnun gibisin.. bu linkte de kesinlikle
almayın diyenler var. bugün ümraniyeye gittim, elim de harita da vardı maps ten
print ettiğim 45 dakika aramişımdır gideceğim yeri
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=4604
-
Arkadaslar bende bugun aldim ama konum olarak ist fatih i gosteriyor gps sinyali bulmaya calisiyor ama gecerli sinyal yok yardim edin lutfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Ben ankarada oturuyorum ama konum olarak istanbul u gosteriyor yardim edin lutfen gecerli konumumu bulamiyor cihaz 2009 harita yuklu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)