İje İzh planeta 5 İstanbul avrupa yakasında iyi bir tamirci ,servis nerde vardır ...
Reklamlar
-
Selamün aleyküm Dostlar planet 5 , rus motoru diye tabir edilen 350 cc ,tek silindir ve iki zamanlı olması gerekir bir motor var bir kaç, senedir duruyor bir kenarda bi gözden geçirmek istiyorum İstanbul avrupa yakasında tanıdığınız işini güzel yapan tamirci arkadaşlar var mı bir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok sağolun...
Reklamlar
-
Avcılar, G.O.Paşa, Bayrampaşa civarlarında Bulgaristan göçmeni tamirci bi abimizi bulmanız çok zor olmayacaktır Bulgaristan' da İje den bol motosiklet olmadığı dönemleri gördükleri için her detayını tanırlar, seve seve ilgileneceklerdir.
Bursa da olsanız daha da kolay olurdu. Bu konuyu "Bulgaristan MT" grubu başlığında da danışırsanız, işiniz hızlanabilir Kolay gelsin.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Avcılar, G.O.Paşa, Bayrampaşa civarlarında Bulgaristan göçmeni tamirci bi abimizi bulmanız çok zor olmayacaktır
Bulgaristan' da İje den bol motosiklet olmadığı dönemleri gördükleri için her detayını tanırlar, seve seve ilgileneceklerdir.
Bursa da olsanız daha da kolay olurdu. Bu konuyu "Bulgaristan MT" grubu başlığında da danışırsanız, işiniz hızlanabilir
Kolay gelsin.
Çok teşekküürler birde dediğiniz yerlere bakayım ...
-
o motoru toplamanın bence karlı tarafı yok
planet yağlı benzin yakar en azıdan eskiden bi deyim vardı motor 124 kadar yakıyor
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
-
Halen bir cevap alamadım yokmu arkadaşlar bir ije tamircisi ...avrupa yakasında....
-
getir çorluya ben arkadaşıma yaptırayım
-
Hocam çorlu ya getir götür sıkıntı olur yoksa ... Çok sağol yinede...
-
Bence motora masraf etmeden önce gecikmiş muayene vergi gibi sorunlarının kaç paraya mal olacağını bir incele,
Arkadaşların dediği gibi hem çok yakan bir motordur hem de parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin,bir kez toplandığında kolay kolay arıza vermez,eşek gibi de iş görür ancak hantal bir motordur,motorla çok özel bir bağın yoksa toplamak ,masraf etmek çok akıllıca olmayabilir.
-
31 Temmuz 2012, 06:13
kendin sök tak uğraş parçala. daha zevkli olur.
-
31 Temmuz 2012, 06:53
-
31 Temmuz 2012, 06:57
vergisi, vergi gecikme cezası, muayenesi, onun gecikme cezası, sigortası, onun cezası var mı bilmiyorum... bunların haricinde devlet tarafında birşey yok sanırım.
-
31 Temmuz 2012, 09:07
Bir bilene soralım o zaman ... Varmı bilen...
-
02 Ağustos 2012, 06:16
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Avcılar, G.O.Paşa, Bayrampaşa civarlarında Bulgaristan göçmeni tamirci bi abimizi bulmanız çok zor olmayacaktır
Bulgaristan' da İje den bol motosiklet olmadığı dönemleri gördükleri için her detayını tanırlar, seve seve ilgileneceklerdir.
Bursa da olsanız daha da kolay olurdu. Bu konuyu "Bulgaristan MT" grubu başlığında da danışırsanız, işiniz hızlanabilir
Kolay gelsin.
Hocam "Bulgaristan MT" den ses çıkmadı sizin varmı Avcılar, G.O.Paşa, Bayrampaşa da tanıdığınız bulgaristanlı tamirci usta...
-
27 Ağustos 2012, 12:32
Merhaba, Metris cezaevinin karşısındaki caddede Bahattin Usta var.05378638754 Benim ismimi verebilirsin, az kalan ustalardandır, istanbulda da sanırım tektir.
Motor gerçekten de az yakmıyor ancak parça sıkıntısı yok.(100 KM de 5-6 litre civarı yakıyor) Ben de İZH planeta 5 kullanıyorum ve sadece haftasonları kullandığımdan benzin canımı yakmıyor.Fiyat performansına göre oldukça iyi bir motor.Ben son derece keyif alarak kullanıyorum ve kenarda duracağına binmeni tavsiye ederim.
Bahattin ustada bulamadığın parçaları da http://www.cevizciogluyedekparca.com/ dan bulabilirsin.Parçaları da ucuzdur.
-
avrupa yakası derken tam olarak neresini kastediyon.
hadımköy tarafında var usta cenettede var eski iki zamanlı ustası şimdi BMW ci.
iJe den bende anlıyom halen 68 modeli mevcut bende okadarda karmaşık bir makina değil iki sene önce hurdacıya verdim iki motorluk yedek parça tek silindir için çünkü benimki çift silindir 20 kusur sene sakladım baktım gerekmicem attım hepsini.istersen ara beni 5422646599 çunkü buraya pek girmiyom artık da.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)