Bana ayrılan süre dolmak üzere.Uzatmaları oynuyorum.Ağa; 1968 li sevgilim sana emanet.Beni düşün her vites aralığında.Rüzgârı hisset yüzünde bedeninde,çalışmadığında ciğerini doldurarak bas küfürü sanki ben ediyormuşum gibi.Calıştığında ise atla o insanı aşka getiren gürültülü makineye bas gaza, benim yerime ara gazı selamı ver bu sevdaya düşenlere.Seni izlerim ben yukarıdan vay beee derim; gidiyor gene yolların Kabadayısı .Hararet mi yaptı dur bir cesme kenarinda, çek ağacın altına bırak serinlesin gölgede.Bir gün sübap keserse eğer, ac üst kapağı sök sanki ben söküyormuşum gibi tamir et ,çalıştır yeniden heryeri yağlasın yağ kanalları ve ellerinin yağını acımadan üzerine sür aynı ben sürermişim gibi.Annem seni o halde görünce köpürsün aynı bana köpürdüğü gibi ve kursun aynı cümleleri ''Eşşek oğlum,akılsız oğlum deterjan çıkarmıyor bari git benzin alda ıslayım önce benzine ''.Babamsa oğlum sana kız vermezler bak dediğinde,Baba ben 1968 li sevgilim için kaç kıza hayır dedim biliyormusun dersin.Ben bunları izlerken gülerim hep sana buradan.Aga 1968 li sevgilim sana emanet en ufak vidasında,boyasında hatıram ve emeğim var ruhumdan bir parça verdim
ona.Sevdama iyi bak ağa tıpkı senin sevgilinmiş gibi...
Vefatindan once Kardesimin guncesinden motorumuza yazdiklari.