kesin birde adamı suçlamışlardır
http://www.iha.com.tr/motosiklet-kuc...i-234940-haber
kesin birde adamı suçlamışlardır
http://www.iha.com.tr/motosiklet-kuc...i-234940-haber
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Allah korusun! Adam nereye bakıyor önünü görmüyor mu?
motorcunun suçu yok coçuk aniden fırlıyor annesinde kabahat elinden tutacan böyle yerlerde
Görse ne olacak cocuk nasıl koşuyor görmüyormusunuz..motoscununda pek bi hızı yok..kendimde motosiklet kullandığım için değil gerçekten öyle bi durumda adamın yapacak bişeyi kalmamiş..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Motorcunun yapabileceği hiçbişey yok.Çocukcağıza bişey olmamıştır inş.
Biraz abartı olacak ama yol kenarındaki yayaları sürekli gözlüyorum kullanırken özellikle çocuk vs. varsa, motosiklet suçlu değil ama önceden dikkat edip böyle bir olayı öngörebilirdi.
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Motorcunun hatası yok pek, çocuk aniden fırlamış.Fakat ben çocuk gördüğüm zaman hızımı düşürürüm, çocukların ne yapacağı belli olmaz.Bazı anneler sorumsuz olabiliyor tıpkı bu videodaki gibi.
Merak etmeyin abartı felan değil, dikkatsiz yayalar olduğu sürece yol kenarlarına da dikkat etmek zorundayız.Hiç belli olmuyor bazen bir anda fırlıyorlar yola koca koca adam ve kadınlar.
ANGARAJ
Bir seferinde başıma geldi, park etmiş araçların arasından 2 çocuk sağına soluna bakmadan fırladı. Hızım yavaştı Allah'tan, göz ucuyla gördüğüm gibi fren sıktım ama motor hafif çarptı bunlara. Neyse ki bişey olmamıştı. O zamandan beri aşırı dikkatliyim bu konuda.
Sizin dediğiniz doğru ama anası kendini geri çekiyor, çocuğu tutacağına, rezillik.
Yuh yorumlara bak .. Motoru kullanan öküz.. ilerde aleni görünüyor çevirme veya bir uygulama var.. zaten dikkat edin öküz kaçacak polis zorla sağa alıyor.. ülen yaya geçişi var . polis uygulama yapıyor hız kes dikkatli ol .. şehir içindesin öküz her an böyle bir çocuğun yola atlayacağını düşünmek zorundasın .. ve dikkat edin frene basmıyor zaten yavaş geliyor ama aynı hızla eziyor .. polis gidona yapışmasa devam edecek .
yukarıda herkes çocuğa suç bulmuş .. bu ülkede trafik sorunu çözülmez .. kafa bu ise sorun devam eder gider ..şehrin işlek bir caddesi yaya geçişine açık polis 3m ötede yolda yayalar ve motor çocuğu resmen altına aldı yaa yuhhh.. ve işin acı yanı bunu seyreden diğer motorcular adamı suçsuz çıkarttı .. devam edin böle siz ..işallah bi gün ezilen sizin çocuğunuz kardeşiniz anneniz babanız olmaz..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşım sen motorcuya suçu atmışsın fakat sana katılmıyorum,burada bütün suç çocuğun annensinde,ha birde yaya geçidi felan yok çevirmede yok,motorlu polis arabayı durdurmuş ceza yazıyor normal rutin kontrol yapmıyor eğer polis çevirme yapsa yolda daralan dubalar olur normal kontrol yapıyor olur ve çocuğa çarpan motorlu yavaşlardı.
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
Yayanın sığırlığı hiç motorcuyu suçlamayın ölmediğine dua etsin o velet
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
Bu olayın yetki ile bir alakası yok.
Görünen köy klavuz istemez.
motorcu sadece suçlu değil. cahil. ve motor kullanma yetisine sahip değil ..
Ama yukarıda dediğim gibi Türkiye"de yaşıyosan bunlara alışacaksın ..
Ama alışamadığım şu yukarıda ki yorumlar.. her kes çocuk suçlu atlıyo yola demiş..
oysa orda tek suçsuz çocuk.. ya adı üstünde çocuk işte topun peşine yola atlar .
İlk suçlu Anne o çocuğun sorumlusu sensin özrün yok..
ama motorlu daha suçlu.. aklı yolda değil.. dikkat sıfır.. kaçma niyeti var..
dikkatli izleyin lütfen 2 kere izleyin .. adam dalmış gitmiş ..
Bu görüntüyü ehliyet sınavında kullanırdım ben . suçlular kimler diye sorardım sırası ile yaz..
çocuğu sıralamaya sokana ehliyet vermezdim ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Kendim yolun kenarında çocuk ve köpek gördüğümde hızı iyice düşürüyorum; ne yapacakları belli olmaz sonuçta her an yolun ortasına atlayabilirler. Adam da göz göre göre kaptırmış geliyor fren filan hak gettire. Kazayı atlatabilirdi bence biraz dikkatli olsa. Kadının da iki çocuğu var ufak olanı tutmuş büyük olan fırlamış. Yapabileceği fazla bişey yok orda. Tabii duran arabanın önünden yola dalması öküzlük ona bişey diyemem.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Böylesi bir ülkede trafikte sağ şeritten arabaların yanından gitmiyeceksin
Hayabusa alıp sol şeridide kimseye vermiyeceksin oh dünya varmış
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
o çocuk senin olsaydı .. bu sığır aynen frene bile basmaya tenezzül etmeden ezseydi.. böylemi konuşurdun ..
orda tek sığır var oda motoru kullanıyor..
yukarıda yazmayı unutmuşum eğer orası yay geçişine kapalı ise poliste suçlu.. gözünün önünde yayalar geçiş yapıyor.
ama bu ülkede her suç zaten göz göre göre işlenmiyormu.. alışkanlık olmuş
o yüzden 6-7 yaşında ki çocuğa suç atmak ne kadar kolay ..
birader sen hiç kaza yaptınmı ? görmüyormusun orda koşup adamın gidiş yönünde 2 adım geriden önüne atlıyor.Sen Süpermen olacaksın anca kurtarırsın frene bile basmıyor diyorsun çocuk önüne direk atlıyor fren MESAFESİ YOK orda..Oldu çocuk bam çıkıp atlayacak önüne sonra motosiklet sürücüsüne ağzına geleni söyleyeceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)