ybr 125 ön amortisör keçesi ve ana borusu...
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 20:17
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 21:40
Elinin anahtar tutması baska birseydir
Tebrik ederim ramazan abi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
10 Haziran 2012, 22:31
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Elinin anahtar tutması baska birseydir
Tebrik ederim ramazan abi
eyvallah sağol..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Haziran 2012, 22:48
ellerine sağlık...
bu yanlış temizlik malzemesi nedir söylesende aynı yanlışı bizde yapmasak
-
10 Haziran 2012, 22:58
V@R@D£R0 adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık...
bu yanlış temizlik malzemesi nedir söylesende aynı yanlışı bizde yapmasak
araç motor bloklarındaki yağı temilemeye yarayan sarı bir sıvı.... bu sıvı %50 su ile kullanılıyor... ben bunun saf halini blok a sıktım arkama dönüp suyu biraz çözsün diye beklerken benim oğlan almıış eline fıs fısı amortisöre sıkmış..15 dakika sonra geldim temizledim ama iş işten geçmiş... kimyasal çözmüş orayı... adını yarin bakar yazarım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Haziran 2012, 22:58
ramazan arkadaşın elinden bi kaçan, bide zıçan kurtulur
-
10 Haziran 2012, 23:00
-
11 Haziran 2012, 00:40
ramazan arkadaşım sana bi soru sorcam. Cbf ci lere sordum bazısı bilmiyoz dedi veya bilen olmadı. Bunu bilse bilse sen bilirsin. Cbf 150 lerin karburatörü kaçlık, kaç numara,kaç mm? Titan 22, cbr 125 28, innova 18, gt135 modenas 24 mm. Cbf kaç mm karbüratör var üstünde? Bunu sen bilirsin. Catlıcam yaf bi türlü öğrenemedim şunu?
-
13 Haziran 2012, 10:07
adem80 adlı üyeden alıntı
ramazan arkadaşım sana bi soru sorcam. Cbf ci lere sordum bazısı bilmiyoz dedi veya bilen olmadı. Bunu bilse bilse sen bilirsin. Cbf 150 lerin karburatörü kaçlık, kaç numara,kaç mm? Titan 22, cbr 125 28, innova 18, gt135 modenas 24 mm. Cbf kaç mm karbüratör var üstünde? Bunu sen bilirsin. Catlıcam yaf bi türlü öğrenemedim şunu?
adem inan bakmadım hiç ilk fırsatta bakarım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)