Sevgili dostlar dün bi arkadaşıma mondıal 125 mh drif aldık bu motora neler yapabiliriz?yani çanta ve koruma demiri geliyor benim ilk aklıma sizler başka neler söyleyebilirsiniz?şimdiden teşekkürler...
Sevgili dostlar dün bi arkadaşıma mondıal 125 mh drif aldık bu motora neler yapabiliriz?yani çanta ve koruma demiri geliyor benim ilk aklıma sizler başka neler söyleyebilirsiniz?şimdiden teşekkürler...
ne konuda neler yapılabileceğine göre değişir. bence orjinal bırakın, topcase çok rahatlık sağlıyor bir adet topcase, koruma derimi, farklılık istiyorsa janta motor rengiyle uyumlu duracak güzel görünecek bir şerit idealdir. lastik yanağı değil, jant şeridi. birde iki kişi çok sık biniyorsa, rüzgar yalıtımı iyi bir kask ile birlikte bir duelcom alırsa tadından yenmez
yan heybe çantalar ve depo üstü çanta çok yakışıyor mh drifte
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
aksam eve gidince drift resimleri atarım..bakarsınız neler yapıldıgınja
Ne yapabileceğini bilmiyorum ama drift yapamazsın .)
Türkçe giderse, Türkiye gider!
Benimki siyah.Çanta falan istemiyorum,artçı için inip binmesi zor oluyo.Hele motosiklete pek aşinalığı yoksa yandınmodifiye ise bundan iyisi olmaz.ama çanta,demir olayı farklı.
beyaz motorun sahibini tanımıyorum ama bana aynı motordan aldırtmayı başardı.ama aynı parçayı buldum.Bir hafta sonra almaya gidicem.Kırmızı ve siyah rengi varmış.fiyat 30 tl.yer Kırklareli / Babaeski - moto akcan
buyur buda linki arkadaşım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5745175/detay/
Aynaları çıkart, plakayı katla, jantları cıvık renge boya, egzoza soba borusu tak, gidonu aşağı doğru kıvır, her yerine led ışık tak (yanarlı dönerli).. Falan filan işte.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
tankpad yap, şerit çektir güzel renkte benden bu kadar fazla apaçiye bağlama yeter :D
@turkish39 sakal motora yakışmış güle güle kullanın, bende bugun siparişimi verdim
Bu alt sakal koruma demiri varken takılırsa olur mu, yani takılabilir mi?
Orhan KÖNİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)