Güzel kareler.. İyi forumlar. Su çok bulanık
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
burada yolda küçük bir gölet gördük...yağmur suyunun dolması ile oluşmuş galiba ben google amcadan bakarken yol üstünde
gölet vs yoktu ama muallakta kaldık eski bir kum ocağına su dolmuşta olabilir...
cekok ve theazrail07
yolda çektim zaten kucağımda mangalla gidiyorum anca bu kadar oldu
cekok(mehmet) fatih(fat280) murat mehmet(theazrail07)
güzel oldu hakan abi eline sağlık artık diğer arkadaşların fotoğraflarını bekliyoruz
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Zaten antalya bölgesinde fatih olmazsa olmaz geziler
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Ahh ahhh kaçırdım güzelim geziyi. İçim gitti . Fotoğraflar harika en kısa zamanda yeni bir gezi istiyorum
eline sağlık mehmet kardeş resimler için teşekkürler bende bir boşlukta geri kalanları atarım uyuşuğum birazda şimdi uğraşmak istemiyorum :D
sağolsun konu açılışını yapan mehmet kardeşimiz direkman foto olayına girmiş...
nasıl gidilir neler yaptık vs vs bir tanıtımla başlamak lazımdı...olmadı...bari ben bahsedeyim dedim...
resim yüklemede sorun yaşadığım için onu kopyala bunu yapıştır derken açılış yazısı çöpe gitti...
ikidebir eror eror asabım bozuldu...
bu seferlik böyle oldu sevgili mt kardeşlerim...
--------------------------------------------------------------------
çok güzel yerdi yollarda tam enduroluk yerler vardı...ben zorlandım ama keyifliydi...
inş daha geniş katılımlı artık yeni bir yere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
bir daki sefere tekirovaya gelecez ona göre.....
Fatih abeee yinemi sen ) yaz geldi ya durmaz bu yerinde artık :D güzel gezi olmus elinize saglık . dewamını bekleriz
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Hani Benim Ruslarım nerde Bari isimlerini Öğrenseydik mehmedim
G
ü
z
e
L Geziydi ammaa
ruslardan fotoğrafları istemedinmi mehmet abi ? :(
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
siz kendinize mi müslümansınız kardeşim...fotolar nerde...
fotoları göremiyoruz yeniden yüklermisiniz hepsini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)