Ankara da 1 Mayıs resmi tatilinde ufak gezi planlaması.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Yarın 1 Mayıs yani resmi tatil.
İş olmadığına göre ufak çaplı bir gezi yapabiliriz sanırım
İl farketmez katılabilecek arkadaşlar varsa, suyu, gölü olan bir yerlere gidelim, gezelim gelelim istiyorum.
Kızılcahamam, Gölbaşı, mavigöl, Çubuk barajlar veya Ankara da başka bi yer.
Gezi yeri ve katılacak arkadaşları bekliyorum ;) iletişim için: beşyüz otuz altı 87 111 atmış dört (prensib gereği tam rakam veya harflerle cep no vermiyorum. )
1) Mustafa (ben 250 MR ile
2) ?
3)
4)
Reklamlar
-
yarın 1 mayıs ve hafta içi biz (işçiler) tatil değiliz memur olsaydım gelmek isterdim.
yaşasın 1 masyıs memur bayramı
-
@KAYA28 ben memur değilim. Özel sektörde yazılımcıyım ve bende işçiyim
-
Çok şükür ben işçi olarak tatilim( ama Kaya'ya da hak veriyorum). bir gezi de düşünmüyor değildim doğrusu ama bütün gün yatma ihtimalim de az değil hani
-
@Syanur düşünürsen çıkmayı sabah saat 10-11 arası görüşelim ;)
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Çok şükür ben işçi olarak tatilim( ama Kaya'ya da hak veriyorum). bir gezi de düşünmüyor değildim doğrusu ama bütün gün yatma ihtimalim de az değil hani
varya bu dünyaya bir daha gelirsem en son iş seçeneğim makine mühendisliği olacak.. şantiyeye hiçmi tatil uğramaz beah...
-
hatun henüz motor aldığımdan haberim yok...akşam kendisine açıklamayı düşünüyorum..yarın da ekebilirsem çok çok ufak bi gezi olursa katılabilirim. malum acemiyim 10 km tecrübem var..
-
erro adlı üyeden alıntı
hatun henüz motor aldığımdan haberim yok...akşam kendisine açıklamayı düşünüyorum..yarın da ekebilirsem çok çok ufak bi gezi olursa katılabilirim. malum acemiyim 10 km tecrübem var..
acemiliği atarsın işte bu sayade yollar falan boş olur.
ben dua ederim arkanızdan işyerinde... kazasız belasız gidin diye
-
@Erhan en fazla ankara nın yakın bi ilçesine gideriz.
Kızılcahamam, Gölbaşı, mavigöl, Çubuk barajlar veya Ankara da başka bi yer, farketmez.
hem düz yol, rahat edersin, motoru tartarsın ;) trafik gibi olmaz yani. yine de sen bilirsin.
düşünen olursa yarın sabah saat 10:00 veya engeç 10:30 a bana ulaşsın, bi yerde buluşalım gideriz.
Kızılayda benim motor, en geç 11 gibi çıkarız ;)
-
Ben amortisör yağı arıyorum harıl harıl yetiştirebilirsem yarın geçde olsam gelirim muhtemelen..Kafam şişti yol yapasım var motor kırbaçlayasım var!!!Daha da önemlisi aslında hoplayıp zıplayasım varrr
ANGARAJ
-
@Gaccal Yakın biryerdeyse ben alıp geleyim sana beraber gideriz sonra
-
makseli adlı üyeden alıntı
@Gaccal Yakın biryerdeyse ben alıp geleyim sana
beraber gideriz sonra
şuan ön takımlar sökük durumda daha keçeler değişecek yani biraz işi var öle hemen olmaz tahminimce
ANGARAJ
-
tamam o zaman.
gelmek isteyen olursa, çıkmadan önce gidilecek yeri yazarım...
-
benim akşam belli olur katılım durumum...yakın bi yerde olursanız öğleden sonra 1 gibi yanınıza gelebilirim.
-
1) Mustafa (ben - 250 MR ile)
2) Yunus ( gelmesi muhtemel )
3) Erhan ( gelmesi muhtemel )
4) ?
5) ?
6)
7)
başka var mı ?
-
Tam gün mesaim olmasa katılırdım
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
@Buğra başka zamana inş.
bu arada arkadalar saat 10 gibi merkezdeki yolların çoğu kapanacak yürüyüş dolayısıyla. ben 9:30 - 10:00 arası 4 44 motorda olacağım.
gelen varsa beklerim. telefon numaram ilk msj da var ;)
-
Arkadaşlar ben yenile kızılaya geldim. Gezi öğleden sonraya kaldı. Kimse gelmezse Çubuk tarafına gideceğim.
Öğleden sonra katılabilecek arkadaşlar saatini yazarlarsa sevirim. Katılacak arkadaşlar başka yer derlerse farketmez gidebiliriz.
öncesinde 4 44 e gidip reflektörlü yelek bakmayı düşünüyorum.
-
makseli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben yenile kızılaya geldim. Gezi öğleden sonraya kaldı. Kimse gelmezse Çubuk tarafına gideceğim.
Öğleden sonra katılabilecek arkadaşlar saatini yazarlarsa sevirim. Katılacak arkadaşlar başka yer derlerse farketmez gidebiliriz.
öncesinde 4 44 e gidip reflektörlü yelek bakmayı düşünüyorum.
ulustan aldım 7tl mi 9tl mi ne reflektörlü yelek aklında olsn...benim işim geç bitti baya uğraştırdı ne sıkıntılı işmiş...
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)