Arkadaşlar merhaba.Yoğun iş temposundan bunalma ve daralma sezonlarında ilen tam,geçen 2 hafta önce arkadaşlarla takılırken arkadaş kuba 125'lik motor almıştı yeni.Sonra arkaya bindik gezdik falan baya bir hoşuma gitti.Helede tam bu aylarda öyle güzel oluyor ki bir anda Yıldırım aşkına tutuldum Gerçi arkadaş endisi iyi kullanıyordu motoru,sonra makas falan atmaya başlayinca indim hemen motordan fakat aşk bu heves değil Ama genel itibariyle öyle böyle derken motor tutkusu sardı bizi.Her gece aklımda işleri düşünmeye başlayan ben,hangi motoru alsam diye terettütlenmeye başladım..
Vitesli motor tamam hertürlü mantığını biliyoruz fakat deneyim yok. Scooter ile tam denge aşamasına girelim sonra vites diyeceğim yapamıyorum.Scooter'dan sonra bu defa oto. vitese alışacağız vites olayi gelecek en iyisi vitesli bir motor alayim dedim...
Honda CBR125 "resimlerden" gördüğüm kadariyla çok güzel motor."100km 3.3 Lt yakıyormuş !" Seri atik su soğutma falan uzun vadede ve genelde başlangiç için en iyi önerilebilecek motor diyorlar..Benim kafamı karıştıran ise yedek parçası çok pahalı oluyormuş genelde onların....
Sizce tavsiye ettiğiniz motor nedir ne değildir...