Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Uzun Yol Düşüncem ve Önerileriniz için bir başlık

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700

Arkadaşlar malumunuz yaklaşık 4 aydır bunun hesabını yapıyorum ya haziran 25 yada haziran 30 gibi izin alıp yola çıkacam
    başlangıç yeri olarak Van yazdım ama Doğubayazıt'tan da başlayabilirim
    ilk istikametim Kars orada sınıf arkadaşlarım ve büyüklerim var onlara uğrayacam belki bir gün kalırım
    daha sonra Rize'ye ELİNT'e uğramayı planlıyorum (tabi başka yere gitmezse)
    bakalım belki bi kaç gün de orada kalırım
    Trabzon'u hiç sevmiyorum (ulen içinden bi kere geçtim niye sevmiyosam ısınamadım bikere şehre)
    Sümela manastırı ve bi kaç gezilecek yeri var benim bildiğim
    Ordu ve Samsun'u hızlı geçmeyi düşünüyorum daha önce oraları gezdim ama yinede duruma göre bakacaz
    oradan Direk Zonguldak Devrek'e geçecem Anneannem orda gidim dünya gözüyle son bi görim kadıncağazı
    malum geri kalan yol üstünde tanıdık tanımadık MT üyelerine uğrayıp bi çaylarını içeriz artık

ŞİMDİ ASIL KONUMUZA GELELİM
    Arkadaşlarım Dostlarım şimdi geçmeyi planladığım yerlerde yaşayan arkadaşlara veya oralarda yaşamış, gezmiş, görmüş abilerim ablalarım ve kardeşlerime sormak istediğim şu;
    Bu rotada mutlaka yapman gerek, görmen gerek, gitmen gerek ve mutlaka tadına bakman gerek dediğiniz şeyler nelerdir.
    Hani amacım motosiklet gezisi ama boşu boşuna o kadar yol yapıp ta bu yukarda saydıklarımı yapmazsam hiç bir anlamı kalmaz
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...75236061_n.jpg

Arkadaşlar malumunuz yaklaşık 4 aydır bunun hesabını yapıyorum ya haziran 25 yada haziran 30 gibi izin alıp yola çıkacam
    başlangıç yeri olarak Van yazdım ama Doğubayazıt'tan da başlayabilirim
    ilk istikametim Kars orada sınıf arkadaşlarım ve büyüklerim var onlara uğrayacam belki bir gün kalırım
    daha sonra Rize'ye ELİNT'e uğramayı planlıyorum (tabi başka yere gitmezse)
    bakalım belki bi kaç gün de orada kalırım
    Trabzon'u hiç sevmiyorum (ulen içinden bi kere geçtim niye sevmiyosam ısınamadım bikere şehre)
    Sümela manastırı ve bi kaç gezilecek yeri var benim bildiğim
    Ordu ve Samsun'u hızlı geçmeyi düşünüyorum daha önce oraları gezdim ama yinede duruma göre bakacaz
    oradan Direk Zonguldak Devrek'e geçecem Anneannem orda gidim dünya gözüyle son bi görim kadıncağazı
    malum geri kalan yol üstünde tanıdık tanımadık MT üyelerine uğrayıp bi çaylarını içeriz artık

ŞİMDİ ASIL KONUMUZA GELELİM
    Arkadaşlarım Dostlarım şimdi geçmeyi planladığım yerlerde yaşayan arkadaşlara veya oralarda yaşamış, gezmiş, görmüş abilerim ablalarım ve kardeşlerime sormak istediğim şu;
    Bu rotada mutlaka yapman gerek, görmen gerek, gitmen gerek ve mutlaka tadına bakman gerek dediğiniz şeyler nelerdir.
    Hani amacım motosiklet gezisi ama boşu boşuna o kadar yol yapıp ta bu yukarda saydıklarımı yapmazsam hiç bir anlamı kalmaz
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Van'da Vatan Doğukan diye bir abim var. Kendisinde R1 var ve o da yaz aylarında uzun mesafe sürüşleri yapyor. Ondan fikir alabilirsin.

Ah deprem olmasa memlekete dönmeyecektim. O zaman beraber çıkardık uzun yola.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Vaaay o büyük proje sonunda gerçekleşiyor demek . Gel gel Ayder'de muhlamanın tadına bakarük. Zaten bu muhlama muhabbeti geleneksel hale geldi. Buraya geliyorsan illaki muhlama yemen lazım. Muhlama yemeyenlere Karadeniz'den çıkış vizesi vermiyorlar
    Ra_Messu bunu beğendi.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    yolun açık olsun.en son istanbul'a gelince garaj'a uğrada bir çay içeriz
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Keyifli sürüşler umarım herşey gönlünüzce olur kazasız belasız bir gezi olması dileğimle yanlız devamlı sahil karadeniz boyunu takip etmişssiniz anlaşılan bence Samsundan-Kastamonu Arası Biraz Daha Aşağıya İnilip Çorum-Çankırı-Ankara Yapılıp Eskişehir Üzerinden Yola devam ede bilirsiniz böyle hem karadenizi hemde İçAnadoluyu Görmüş olursunuz tabiki karar yinede sizin benim ki bir düşünce sadece Ankarada Özellikle Gezicek Yer Çok Başta Anıtkabir olmak üzere.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    iyileştin mi sen?
    Gökhan YAŞDAL

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    yolun açık olsun kardeş,aman dikkat.ADANA'dan selam olsun.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Otopsici , şimdiden yolun açık olsun ,

tek başına uzun yolun risklerinden yanına alman gerekenlerden bahsetmeye gerek yok , güzergahına baktığımda Amasya'yı teğet geçiyorsun gibi görünüyor ,
    Daha önce hiç gitmediysen Amasya'ya da girip tarihi ve doğayı koklayıp iyice içine çekmeni tavsiye ederim.

Yakında Adana'lı olacağım ve Van'a da geleceğim İstanbul'da görüşemedik , bakarsın kısmet Van'da görüşürüz.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaaay o büyük proje sonunda gerçekleşiyor demek . Gel gel Ayder'de muhlamanın tadına bakarük. Zaten bu muhlama muhabbeti geleneksel hale geldi. Buraya geliyorsan illaki muhlama yemen lazım. Muhlama yemeyenlere Karadeniz'den çıkış vizesi vermiyorlar
    Muhlamanın arkasından bi de laz böreği off değme keyfine gitsin ayder haziranda şenlenir ( askerliği orda yaptım) iyi yolculuklar
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    Alıntı Gökbörü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Van'da Vatan Doğukan diye bir abim var. Kendisinde R1 var ve o da yaz aylarında uzun mesafe sürüşleri yapyor. Ondan fikir alabilirsin.

Ah deprem olmasa memlekete dönmeyecektim. O zaman beraber çıkardık uzun yola.
    hocam Vatan abimiz bizim büyüğümüzdür yayınladığım gezi fotolarına bakarsan çoğunda vardır zaten
    bu arada r1 ini sattı bu aralar yaya devam ediyo

Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhlama tamam tulum da dinletirsin artık gelince

Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyileştin mi sen?
    yok be kardeşim daha tam iyileştim sayılmaz işte biliyon O..... tövbesi görene kadarmış hesabı

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otopsici , şimdiden yolun açık olsun ,

tek başına uzun yolun risklerinden yanına alman gerekenlerden bahsetmeye gerek yok , güzergahına baktığımda Amasya'yı teğet geçiyorsun gibi görünüyor ,
    Daha önce hiç gitmediysen Amasya'ya da girip tarihi ve doğayı koklayıp iyice içine çekmeni tavsiye ederim.

Yakında Adana'lı olacağım ve Van'a da geleceğim İstanbul'da görüşemedik , bakarsın kısmet Van'da görüşürüz.
    sağol kardeşim amasyaya girme işine bi bakacam inşallah Vana gelirsen seni ağırlamak isterim
    hazırlıklarım tamam almam gereken herşey hazır zaten bi kaç aydır ufak tefek eksiklerim var onlarıda tek tek alıyorum zaten 2 aya yakın bi süre var o zamana kadar tamamlanmış olur

Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifli sürüşler umarım herşey gönlünüzce olur kazasız belasız bir gezi olması dileğimle yanlız devamlı sahil karadeniz boyunu takip etmişssiniz anlaşılan bence Samsundan-Kastamonu Arası Biraz Daha Aşağıya İnilip Çorum-Çankırı-Ankara Yapılıp Eskişehir Üzerinden Yola devam ede bilirsiniz böyle hem karadenizi hemde İçAnadoluyu Görmüş olursunuz tabiki karar yinede sizin benim ki bir düşünce sadece Ankarada Özellikle Gezicek Yer Çok Başta Anıtkabir olmak üzere.
    kardeş Çorumla ilgili kötü anılarım var o yüzden özellikle orayı teğet geçtim (kız meselesi )
    Ankara'ya bi kaç sefer Anıtkabirede 3 kere gittim o yüzden oraya da pek gitmeyi düşünmüyorum
    dönüş yolunda Eskişehir'e eğer denk gelirse OOCAN abime uğramak istiyorum belki oradan giderim Ankara ya

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolun açık olsun kardeş,aman dikkat.ADANA'dan selam olsun.
    ellerinden öperim abi sağol

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    dostum hayırlı yolculuklar diliyorum sana
    sakarya ili sınırları içinde yolda kalırsan beni ara hee aramak için illa yolda kalmayı bekleme sen gene de ara bi çay içeriz tost yeriz
    eğer müsaitsem
    539 249 89 51
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    şavşat-artvin yolu motosiklet için çok zevkli ama bir o kadarda tehlikeli. pazar günü geçtim oradan, yol boyunca baraj çalışması var, ayrıca tepelerden sürekli kaya yağıyor aşağıya. dikkatli olmakta fayda var yada erzurum üzerinden trabzonada çıkılabilir.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    otopsici arkadaşım senin yerinde olmak isterdim (uzun yol yaparken) ama benim vaktim hiç olmuyor. Sevgiler arkadaşım.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    tek okadar yol biraz sıkıcı gelebilir 1 arkadaşınız olsaydı daha çekici olurdu yollar ama gerçektende tam istedigim gibi bir gezii allah kaza bela wermesin bide DİKKAT

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Ben de hemen hemen benzer rotayı öbür taraftan gitmeyi planlıyorum. Tek fark Gürcistan'a doğru yardıracağım.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Artvine gideceksiniz borçkaya uğramadan yola devam etmeyin
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erzincan dan geçseydiniz mutlaka tulum peyniri alın derdim. Harika tulum peynirleri var gidişte olmasada dönüşte mutlaka bi uğrayın derim

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    karadenizde ormanlardan çok övgüyle bahsediliyor. gerçi ağaçlardan pek bir şey görünmez ama o yemyeşil ormanmlara da bak derim ( bknz : TEMEL FIKRASI )

( trabzonu sevmeyebilirsin ama Uzungöl'ü görmeden geçme bence... o sahilde, sandalın içinde uyanıpbir sabah kahvaltısı yapmak isterdim... )

Karadeniz fıkrası :
    Dursunla temel ormandalarmış
    Dursun : Temel, şu ormanın güzelliğine baksana!
    temel : Ağaçlardan bir şey görünmüyor ki...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Akcaabatta Levrek buglama mutlaka ye Amasraya ugra bence balık ve amasra salatası ye, Safranboluya ugraya bilirsin. SAmsuna gelmeden Tire de pide yiye bilirsin. gecen yıl Kastamonu Karabük yolunda tadilan vardı derin mıcır dökülmüş ve soguk asfalt vardı. Yollara dikkat et. Mümkün oldugunda geşe yolculuk etme yol calımaı nedeni ile aydınlatma sıkıntısı vardı. Aklima şimdilik bunlar geliyor.

Birkac resim verim bakarsın hem :http://www.facebook.com/media/set/?s...4837577&type=3
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karadenizde ormanlardan çok övgüyle bahsediliyor. gerçi ağaçlardan pek bir şey görünmez ama o yemyeşil ormanmlara da bak derim ( bknz : TEMEL FIKRASI )

( trabzonu sevmeyebilirsin ama Uzungöl'ü görmeden geçme bence... o sahilde, sandalın içinde uyanıpbir sabah kahvaltısı yapmak isterdim... )

Karadeniz fıkrası :
    Dursunla temel ormandalarmış
    Dursun : Temel, şu ormanın güzelliğine baksana!
    temel : Ağaçlardan bir şey görünmüyor ki...
    Abi sadece Trabzon değil büyük şehir olayını sevmiyom koylü adamık ne işimiz böyüh şeerde
    bu arada sen nasıl oldun iyisindir inşallah

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akcaabatta Levrek buglama mutlaka ye Amasraya ugra bence balık ve amasra salatası ye, Safranboluya ugraya bilirsin. SAmsuna gelmeden Tire de pide yiye bilirsin. gecen yıl Kastamonu Karabük yolunda tadilan vardı derin mıcır dökülmüş ve soguk asfalt vardı. Yollara dikkat et. Mümkün oldugunda geşe yolculuk etme yol calımaı nedeni ile aydınlatma sıkıntısı vardı. Aklima şimdilik bunlar geliyor.

Birkac resim verim bakarsın hem :http://www.facebook.com/media/set/?s...4837577&type=3
    eyvallah kardeşim çok çok teşekkür ederim

uyarılar için teşekkür ederim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)