https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...75236061_n.jpg
Arkadaşlar malumunuz yaklaşık 4 aydır bunun hesabını yapıyorum ya haziran 25 yada haziran 30 gibi izin alıp yola çıkacam
başlangıç yeri olarak Van yazdım ama Doğubayazıt'tan da başlayabilirim
ilk istikametim Kars orada sınıf arkadaşlarım ve büyüklerim var onlara uğrayacam belki bir gün kalırım
daha sonra Rize'ye ELİNT'e uğramayı planlıyorum (tabi başka yere gitmezse)
bakalım belki bi kaç gün de orada kalırım
Trabzon'u hiç sevmiyorum (ulen içinden bi kere geçtim niye sevmiyosam ısınamadım bikere şehre)
Sümela manastırı ve bi kaç gezilecek yeri var benim bildiğim
Ordu ve Samsun'u hızlı geçmeyi düşünüyorum daha önce oraları gezdim ama yinede duruma göre bakacaz
oradan Direk Zonguldak Devrek'e geçecem Anneannem orda gidim dünya gözüyle son bi görim kadıncağazı
malum geri kalan yol üstünde tanıdık tanımadık MT üyelerine uğrayıp bi çaylarını içeriz artık
ŞİMDİ ASIL KONUMUZA GELELİM
Arkadaşlarım Dostlarım şimdi geçmeyi planladığım yerlerde yaşayan arkadaşlara veya oralarda yaşamış, gezmiş, görmüş abilerim ablalarım ve kardeşlerime sormak istediğim şu;
Bu rotada mutlaka yapman gerek, görmen gerek, gitmen gerek ve mutlaka tadına bakman gerek dediğiniz şeyler nelerdir.
Hani amacım motosiklet gezisi ama boşu boşuna o kadar yol yapıp ta bu yukarda saydıklarımı yapmazsam hiç bir anlamı kalmaz
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim