bu ne yaw.... ben beyenmedim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aynalar yok birazdan abiler fırça atmaya başlar..
ne aynasi ya siz ybr modifiye motorudur daima siz hangi cagda yasıonuz arkadaslar :D :D
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
o renk ne öle ya mor :S, napmışsın güzelim motora.
Eksoz değiştir ön farı yuvarlak yap sinyalları değiştir aynaları krom al vede en kısa zaman da lastik değiştir birde beyaz kalemle lastik markasını doldur plakayı küçült ok
bu arada sinyalleri ve arka stop u hiç beyenmedim..sök onları..... o ne yaw öyle.. modifiyeli ybr de sinyal mi olur.. sen adana otobanında yarışan moblet lerde hiç sinyal gördünmü?????
Mor degil Pembe Füme Renge giden serit 3 renktir fıstık yesili sarı ve pembedir he bide turuncu jant :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
sinyalleri sökücem tmmdir herkez seritleri mor saniyor ama degil pembe. fümeyle pembe cok tatli renkler uyumlu bnce basarılı.
2 gunde bu olduysa 1 hafta sonra trafıkten men olur bu mor patlıcana donmus guzelım sıfır motor sok o şahın etıketlerını olmamıs
www.erkakurye.com
yaw kardeş her şeye tamam bişey demeyeceğimde aynasız motoru kullanırken rahatsız olmuyormusunuz... bunu eleştirmek için değil gerçek anlamda soruyorum... başta belirttim motorun hoşuma gitmedi... bu şöylediğim diyer şeyleride bence yapma ben onları şaka olsun diye söyledim ama aynalarını en azından tak ....hoşuna giden güzel bişey olsun nikelaj üçgen ama arkanı görmeni sağlasın....
sinyalleri sokecek misin peki cevredekiler ne yapacak?
aslında sana en iyi cevap kimsenin konuna yorum yapmaması olurdu ama malesef olmuş artık bende öneride bulunayım. motora adam gibi bir sürücü koy!
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)