Scooter hevesi ve tavsiye isteği
-
13 Haziran 2011, 18:51
Herkese selam,
Yıllardır içindeki motorsiklet sevgisini kiralama yoluyla bastırmaya çalışan biri olarak siteye yeni katıldım. Daha önceki deneyimlerim genelde 100 cc. olmak üzere hep scooter kullanmaktı Geçen Aralık ayında ehliyet alırken ilk defa vitesli motorsikletleri de kullandım. Artık bir scooter almak istiyorum ama çoğunluk gibi ben de kararsızım.
36 yaşında, 106 kilo, 185 cm boyda biri olarak, etrafımdakiler 400 cc. den aşağıya bakmamamı söyleseler de madden ben öyle hissetmiyorum. Haftasonu netten Yamaha X-city 250 ve Kymco Xcite 250 hoşuma gitti. Hatta gidip inceledim. Yamaha gerçekten çok şık görünüyor. Forumlara girince "çirkin kral" Aprilia Scarabeo da ilgimi çekmeye başladı hatta okudukça ve herkesin memnun olduğunu görünce güzelleşmeye başladı.
Daha fazla uzatmadan sorum şu ;
Haftasonları ev civarında (Koyatağı - Bağdat Cad.) arası gezmek, hafta içi Bakrıköy - Kzoyatağı arasını bir defa gitmek ayda bir h.sonu Riva / Şileye gitmek için hangi motor yeterlidir. Bu gezilerin yarısına 62 kilo , 175 cm eşimin de katılacağını hesaba katıyorum
Aprilia 7,000 TL
Kymco 8,300 TL
Yamaha 9,200 TL
Bu tabloya göre tipi fln bırakıp Aprilia Scarabeo alayıkm diyorum, bu motor bizim ihtiyaçlarımızı karşılar mı?
Reklamlar
-
13 Haziran 2011, 21:09
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)