hyosung gt250r vs.kawazaki ninja
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 00:16
arkadaşlar ikiside 250cc lik motor ama i ikisi hakkında da bilgim var ikisini de kullanmışlığım yok;
artı ve eksi yönlerinden bahsedecek olursam;
hyosung; 600 lük gibi kalıplı,fiyatı ninja ya göre daha uygun,çok sorun yaşayan var
ninja;daha kaliteli,daha pahalı,kısmen boyut olarak biraz daha küçük
bu konuda görüşleriniz nelerdir?
ve aldığım zmn 2.el alacağım ve en az 2-3 yıl bineceğim
üniversiteyi bitirene kadar daha yüksek cc bi motor alma şansım olmaz muhtemelen
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 00:20
paran varsa sonuna kadar ninja.. ama ekipman da alman gerek. (kask,mont,dizlik,bellik,eldiven.)
paran yoksa hyo.(ama yine ekipman)
+ satış tabi unutmadan
-
23 Haziran 2009, 00:23
şu an zaten kaskım montum eldivenim fln var hatta bi de cbr 125r m var: ) ama aklımda da bu iki motor var
-
23 Haziran 2009, 00:30
Valla hyosung tamamıyle racing zevkini verebilen bir motor; ninja dik oturus pozisyonuna sahip olduğundan gazla tercihlerim arasına girmiyor..
Hyosung da iyi motordur; söylenenlere hiç aldırma...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
23 Haziran 2009, 00:33
cakalaz adlı üyeden alıntı
Valla hyosung tamamıyle racing zevkini verebilen bir motor; ninja dik oturus pozisyonuna sahip olduğundan gazla tercihlerim arasına girmiyor..
almışın portakalını, başka bi yorum beklenmezki gayri senden
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
23 Haziran 2009, 00:52
bendede iki senedir hyo var hic bir sorun yasamadım..
motorunu zorlamadıgın ve nerde nasıl kullanacagına dikkat ettigin sürece bi sorun yasamazsın..
bende satıyorum motoru düsünmek istersen..
http://www.sahibinden.com/9_000_km_d...XQQdisplayitem
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
-
23 Haziran 2009, 01:01
hyosung 600cc gorunumlu 250cc ,paran varsa ninja al derim çok güzel motor bana göre sonucta kawasaki tartışmam bile...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
23 Haziran 2009, 01:02
herkes kendı motorunun en iyi oldugunu düşünür dımı
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
23 Haziran 2009, 01:04
shule adlı üyeden alıntı
herkes kendı motorunun en iyi oldugunu düşünür dımı
hee, harbiden. bana sorsan 2 daha koy Asya al derim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
23 Haziran 2009, 01:06
hem ninja hemde hyosung kullanmış olup ta yorumlarını paylaşmak isteyen var mı peki?
-
23 Haziran 2009, 01:09
ne olursa olsun arkadaşım... Hyo kawasaki ile kıyaslanamaz... Kawasaki al derim... kafan rahat olur... Ne de olsa marka...;)
-
23 Haziran 2009, 01:09
İki motor arasından kesinlikle Kawasaki'yi alırdım
Ninja iki-üç hafta öncesine kadar 9.900 TL idi. Önce 5000 euro'ya, en son da 5.250 euro'ya döndü fiyatı. Üç hafta önce 9.500'e kapatma şansın bile vardı bence...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
23 Haziran 2009, 01:22
Hayır arkadaslar; ben almadan önce de Her zaman HYosung demişimdir... Ninja bayan motoru gibi geliyo bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
23 Haziran 2009, 01:44
peki ninja yı bayan motoru gibi düşündüren ne?
-
23 Haziran 2009, 01:55
Adresini de yaz bence yarın birgün arkadaş krankı yada başka bir parçasını eline alırsa diyorum, baksana garantiyi de vermişsin sözlerinle, önce hyosung ile şöyle 5000-10000km yap bence
Elmayla, armutu karıştırmamak lazım biraz daha yatık diye o motosiklet safkan racing olmaz aynen ninja 250r gibi
33 beygir 169 kilo bayan motosikleti ise cbr 125 te 3 tekerlekli çocuk bisikleti, bu mantık çok yanlış bence
Saygılar.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
23 Haziran 2009, 01:59
uzun süre kullanacksan bencede kawasaki tabiki. Eğer ben bu motoru kısa bi süre kullanıp yükselticem diyosan masrafa girme derim ben... Aama dediğim gibi biraz küçük olması dışında ninja hyo ile kıyas bile edilemez...
i.V.i.B.i
-
23 Haziran 2009, 02:07
bu topic uzaar gider bende kawa diyorum
-
23 Haziran 2009, 02:35
kusura bakma ama anlamsız bulduğum bir topic forumda bu kon u üzerine kaç kere konu açıldı sayamadım. bence bir forumu araştır ondan sonra konuyu aç derim. araştırırsan karşılaştırma videosu hatta buna özel senin gibi topic i bile var.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
23 Haziran 2009, 02:36
bygrm adlı üyeden alıntı
kusura bakma ama anlamsız bulduğum bir topic forumda bu kon u üzerine kaç kere konu açıldı sayamadım. bence bir forumu araştır ondan sonra konuyu aç derim. araştırırsan karşılaştırma videosu hatta buna özel senin gibi topic i bile var.
Olm bidaha burgaza geldiğinde haber ver yalnız takılıp kazaya kurban gitme
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
23 Haziran 2009, 03:00
washburn24 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ikiside 250cc lik motor ama i ikisi hakkında da bilgim var ikisini de kullanmışlığım yok;
artı ve eksi yönlerinden bahsedecek olursam;
hyosung; 600 lük gibi kalıplı,fiyatı ninja ya göre daha uygun,çok sorun yaşayan var
ninja;daha kaliteli,daha pahalı,kısmen boyut olarak biraz daha küçük
bu konuda görüşleriniz nelerdir?
ve aldığım zmn 2.el alacağım ve en az 2-3 yıl bineceğim
üniversiteyi bitirene kadar daha yüksek cc bi motor alma şansım olmaz muhtemelen
Arkadaşım daha önce hyoya binmedim yorum yapmıcam onunla ilgili;ama hyo kawadan daha kalıplı deponun üstündesin sürekli.ninjada o kadar küçük durmuyor ,sanal ortamda küçük gösteriyor ama gözlerinizle gördüğünüzde kalıplı olduğu ortaya çıkıyor.ninjada da yatarsın üzerine uzun yolda gayet güzel oluyor,şehir içinde ninja daha rahat olur senin için..
ben ninjada 2500 kmyi devirdim,şu ana kadar hiç problem çıkarmadı,gayet seri atak bir motor ( ilk motorum) orjinal sesi de tatmin edici geçen gün düz yolda ilk defa 175 gördüm ve kısa sürede çıktı o sürata daha da artar yavaş yavaş artık diyeceğim o ki ben ninjadan memnunum,hyoyu bilemicem...
bir de şu anda sanırım ninja türkiyede 50 tane satmıştır(tahminim) bir kez olsun bir sorun çıkarttığını duymadım;ama hyoda sorun çıkabiliiyor..
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım,iyice irdele 2 sini ve son kararını wer
Saygılar..
ÇAKALAZ bu arada hayırlı olsun yeni motorun hayırlı olsun.kazasız,belasız kullanman dileği ile
Okan KETENCİ
ßazı rüyalar görülmeye,ßazı gerçekler yaşanmaya
değerdir.En güzel gerçeğimsin,gördüğüm en güzel rüya sensin.........:salut:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler