Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

cbr 600rr .... r6

REKLAM ALANI
    bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu konunun daha önce tartışıldığını biliyorum..ama herkez ayrı birşey söylüyor..ben öncelikle bi motorda ne istediğimi söyliyim hangisa bana daha uygun siz karar verin ..200 kmh geçeceğimi zannetmiyorum..ama motoru kullanırken herzaman kıvrak olmayı istiyorum ani çıkışlar ani hızlanmalar hızlı şerit değiştirmeler gibi...uzun bir araştırma yaptım bazı arkadaşlar cbr600 kullanımı daha kolay daha kıvrak diyor bazılarıda tam tersini... r6 nın beygir gücü nedeniyle daha iyi gittiklerini söylüyorlar ama ben limitleri zorlayacağımı sanmıyorum...aslında cbr 600 hayalimdeki motor ama r 6 da aklımı çelmiyor değil..birde aradaki 10 bg lik fark için 4 5 milyar fazladan vermekde bana biraz saçmalık gibi geliyor..boyum 1.90 scooterımla gezerken arkadaşlar güüyordu ve o yüzden sattım..1 2 ay içinde motor almayı planlıyorum.. ne dersiniz sizce hangisi daha iyidir iki motoruda kullanan arkadaşlar var bu sitede..ne yapmalıyım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    allah yardımcın olsun zor karar
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    yanlış anlamadıysam sen scooterdan 600 lük bir makinaya geçmek istiyorsun?
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

125 4 zamanlı scooterımla 10.000 e yakın km yaptım şimdi gerçek bi makina istiyorum
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlla supersport makina mı istiyorsun?

200'ü geçmem ,ani hızlanmaları iyi olsun, kıvrak olsun vs şeklinde düşünüyorsan, bence boyun da uzun; neden Enduro bir motor almıyorsun DL650 gibi?

Ya da naked olsun, aynı artılar naked motorlarda da mevcut; Z750, GSR600, Fazer gibi?

Kısaca, supersport harici tüm makinalar daha kıvraktır ve performans değerleri de senin beklentine cevap verecek ölçüde tatminkardır.
    Karar senin.

ama ben bu racellerin sesiyle görünüşlerine hastayım ya..daha önce enduro kullandım..ama bana hareket etmeyen bir race bindiğim heyecanı veremedi.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    200'ü geçmeyeceksen CBR/R6 yerine Bandit, Fazer gibi bir motor baksan daha iyi olmaz mı? Yeterince güçlü ve racinglerden daha kalıplı motorlar, daha az yakarlar ve istersen uzun yola da çıkabilirsin, ayrıca 4 silindirli oldukları için racingler kadar güzel sesleri var.

Alıntı bassy_bolu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama ben bu racellerin sesiyle görünüşlerine hastayım ya..daha önce enduro kullandım..ama bana hareket etmeyen bir race bindiğim heyecanı veremedi.
    Z750, GSR600, Fazer gibi makineler de 4 silindirli ve aynı ses bunlarda da var, performans olarak sslerden aşağı kalmazlar; sadece kullanım pozisyonu daha rahat; dik oturuyorsun, direksiyon turu daha fazla. Kıvrak olsun diyorsun diye söyledim. Ama tercih senin tabiiki, gönlün hangisine kayarsa.

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z750, GSR600, Fazer gibi makineler de 4 silindirli ve aynı ses bunlarda da var, performans olarak sslerden aşağı kalmazlar; sadece kullanım pozisyonu daha rahat; dik oturuyorsun, direksiyon turu daha fazla. Kıvrak olsun diyorsun diye söyledim. Ama tercih senin tabiiki, gönlün hangisine kayarsa.
    gsr 600 aslında benimde çok hoşuma gidiyor ama race çocukluk hayalimdi.hani karsımda bi harley bide race olsa harleye kafamı çevirim bakmam bile ..yorumların için teşekkür ederim

Rica ederim, hayırlısı olsun.

fullthrottle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 650 Executive / Snow Owl
    aslinda uzun boylu oldugun icin ve topspeed degil de kivraklik aradigin icin senin tek bir ilacin var o da SUPERMOTO..

ha sen begenmezsin, niye derim ZEVK dersin o ayri.

seciminde kolayliklar dilerim.. ama konunun cevabini verecek olursam eger;

kesinlikle r6 derim..
    niye mi? ZEVK..

mesela:

Wildgoose Rider - Transalp 650

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200'ü geçmeyeceksen CBR/R6 yerine Bandit, Fazer gibi bir motor baksan daha iyi olmaz mı? Yeterince güçlü ve racinglerden daha kalıplı motorlar, daha az yakarlar ve istersen uzun yola da çıkabilirsin, ayrıca 4 silindirli oldukları için racingler kadar güzel sesleri var.
    race lerin sesini hiç biri tutmuyor bence ya racinglerin uzun yolda bel ağrısı yaptıklarını duymustum art çıda rahat edemiyormus ama gülü seven dikenine katlanır artık . bu arada cbr 600 ümü r 6 yımı önerirsiniz _?

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    alıp öyle rossicilik oynamam diyosan cbr 600 rr en önemli nedenine gelinde r6 alt devirlerde emsallerine oranla çok daha düşük tork üretimi sağlıyor bu da anca belli bi hızdan sonra açılıyor anlamına gelir..
    cbr alt devirlerde güzel,daha kıvrak ama hız arttıkça hem viraj konusunda hem de hız konusunda r 6 dan geride kalır..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    mutlaka biliyorsundur ki racing tarzı motorlarda sadece gidonun değil vücudunda çok büyük önemi var kıvraklık için motorun üzerinde asena gibi olman lazım tabiri caizse bence şehiriçi şehirler arası her açıdan daha avantajlı olan bir motosiklet varsa eğer o da naked dır ama sen illa ss diyorsan yazdıklarına göre cbr 600 rr daha mantıklı bence. hayırlısı olur umarım.

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    forewer fazer :D inan bana dostum racıng sesi tam görünüşü de çok baba alma ama bak bi netten çok güzel makınedir rr mı f mi dersen butce uygunsa rr degilse f de güzel makıne

600rr dan şaşma derim .
    2007 kasa ilk cıktığında aldım bu motordan.tam senin istediğin gibi cok cabuk hızlanan ve acayip kıvrak bir makinadır . diğer 600cc lerden beygiriinin düşük oluşu seni yanıltmasın . arka tekere verdiği beygir diğerlerinden cok düşük değil ve kilo avantajıda var 600RR ın .
    600RR doğru karar

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim

Alıntı VALEO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600rr dan şaşma derim .
    2007 kasa ilk cıktığında aldım bu motordan.tam senin istediğin gibi cok cabuk hızlanan ve acayip kıvrak bir makinadır . diğer 600cc lerden beygiriinin düşük oluşu seni yanıltmasın . arka tekere verdiği beygir diğerlerinden cok düşük değil ve kilo avantajıda var 600RR ın .
    600RR doğru karar
    2007 leri 13 kg hafifletiler diye duymusutm ama 2007 modeller biraz pahalı onlara bütcemin yeteceğini zannetmiyorum.2004 2005 ler 13 milyar civarı onlara bakıcam paramı alabilirsem

Motosikleti
    GIXXER
    eğer atiklik ve her gaza dokunuşunda motorun tepki vermesini istiyorsan suzukiden şaşma...
    suzuki gaza her dokunuşunda tepki verir ya kafası yada k*çı
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

Alıntı PsyRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer atiklik ve her gaza dokunuşunda motorun tepki vermesini istiyorsan suzukiden şaşma...
    suzuki gaza her dokunuşunda tepki verir ya kafası yada k*çı
    suzukinin çok hırçın bir motor olduğunu duymuştum ama görünüş olarak honda ve yamahanın biraz gerisinde sanırım e insan motoruyla ilgi çekmek de istiyor bi yerde:D ss bir motora sadece habi olarak biniyorum diyen birisi yalan söylemiş olur bence

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    eeeee?
    Ne oldu simdi?

Herkes ayri sey soyluyor diye topic açtin.
    Ne degisti?
    Gordugun gibi hala herkes ayri sey soyluyor.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)