slm arkadaslar sizce mondial 150zat mi yoksa jinlun un 250cc lik motorumu isallah ikisinden birini aliriz zamani gelince...
slm arkadaslar sizce mondial 150zat mi yoksa jinlun un 250cc lik motorumu isallah ikisinden birini aliriz zamani gelince...
Motorla Gömün Beni
mondial zat 150 ile 250 lik jinlun farklı kulvarlarda iki motor ama ben mondial ı seçerdim sürüş rahatlığı açısından
ya bende karar veremiyorum bari siz karar verin
Motorla Gömün Beni
valla ben mondial 250 mct aldım çok iyi bence 250 cc lik bir motor alsan daha iyi olur ha bu arada kendini tanıt tamammı güzel kardeşim
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
ya valla o avatar midir nedir nasil ayarlicaz onu?
Motorla Gömün Beni
İZMİR / URLA da.....
Satılık Mondial 150ZAT
700KM de 1 Ay Kullanılmış...
Peşinat Ve İlk Taksidini Ödedim Taksitleri 285YTL...
İsterseniz Senetleri Üzerinize Yapabiliriz.
Mondial Urla Bayii Tanıdığım.
Taksitleri Ödemeniz Durumunda Hiç Fark İstemiyorum...
Taksitleri Ödeyebilecek, Yada Satın Alacak Arkadaşlara Duyrulur....
2500YTL Peşin Hemen Satabilirim.
Arabayla Takas Edilir... Arabanın Üzerini Ödeyebilirim.
Araba Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Motor Temiz...
Alıcıysanız Özel Mesaj Atın Görüşelim Ben URLA'da Oturuyorum...
Motoru Görüp Beğenirseniz Anlaşabiliriz Sanırım....
MSN Den de İrtibat Kurabilirsiniz.
beychany@hotmail.com
ben jınlun 250 cc derim
slm ben hidayet sitede yeniyim benimde mondial 250 im var para sıkıntısı nedeniyle motorumu satmak zorundayım eğer düşünenler varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.2750 istiyorum pazarlığı var motorun ciğeri çok temiz.
jinlun daha iidir bence...
Abi araba için motor satılmazzzzzzzzzzzz.
zamanı gelince demişsin ne zaman ??????????
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bende mct var ama jinlun goruntu olarak daha guzel duruyo bence suzukiyi aynen almış adamlar
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
Jinlun tabiiki derim hiç karşılaştırma.
Sadobey
Arkadaşlar forumda yeniyim. 93'ten beri planet5 kullanıyorum. Artık motorumu değiştirmeye karar verdim. İlgilendiğim modeller mondial 150KN ve jinlun JL150-5. Çok kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)