Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

kanuni motorları nasıl kanunimi yoksa keeway mı

REKLAM ALANI

kanuni mi daha iyi arkadaşlar salcanomu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    aslında markadan önce servis leri göze alman gerekir ben esk.de kanuni nin servisinden şikayet edeni duymadım pek. amasenin bulunduğun ilde nedir ne değildir bilemicem.
    birazda sağlamlık diyrsan eğer kanuni. derim benimde bir önceki motorum kanuniydi.10.000 km yaptım ve sattım. hiç arızayla karşılaşmadım. belki motosiklet işi şans işi ama .o şansında biraz daha yüksek olduğunu düşünüyorum kanuni seçersen...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

tabiki kanuni.çin malına sakın para verme zaten 5 para etmezler.kanuni rokko veya windy 125'i öneririm. neden mi kanuni dersen kanuni türk malı üretimide türkiyede olduğu için asla yedek parça derdi çekmezsin sağlamlıklata çin malına 5 çeker yedek parçada ucuzluk ve kalite.

rokka 150 nin kilometresi 70.km çok az

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım kanuni de çin malıymış.. ben de yeni öğrendim:S
    __To Be Or NoT tO be__

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aranızda hala kanuninin türk keewayim macar malı oldugunu sananlarmı var yaa arkadasım herseyi çin onları hemde en ufak vidasına kdr!!
    true love..

Drift Religion

carzywindy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni windy 125
    aranızda hala kanuninin türk keewayim macar malı oldugunu sananlarmı var yaa arkadasım herseyi çin onları hemde en ufak vidasına kdr!!
    arkadaş doğru söylüyor iki markada çin malı
    fakat kanuninin 35 modelinden 20 adeti türkiyede montajlanıyor
    gerikalan 15 adet doğrudan çinden geliyor bunlarda atv ve scooterler
    yani vitesli kanunilerin çoğu istanbulda ki fabrikada montajlanıyor

parçalar çinden geliyor , türkiyede montajlanıyor bu yüzdende tük malı deniliyor

birtek bobcat 150 taiwanda pgo pgx firması tarafından yapılıyor oda zaten kanunınin en pahalı scooter i
    ..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    eğer alıcam diyosan kanuni al.bende storm150 var.nisan 2007 de aldım şuan 10000km ye yaklaştım hala taş gibi.bide kullanıcıya bağlı tabi.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Kardeş kanuni tabi ama alacağın motora bağlı eğer aynı tip motordan diğer markalarda üretiyorsa servis ağı ve fiyatına bak derim bana kalırsa da kanuni diğer motorlardan pahalı
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Farketmez,çünkü ikiside çin malı ha kanuni ha keeway.Birçok insan Keeway'i başka bi marka zannediyor ama malesef Macaristan üzerinden ülkemize gelen çin malıdır.Sadece biraz daha iyi malzeme ama gerçek çin arkadaşlar.

cancagliyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99 Honda XL600 Transalp-11 Honda Cbf 150
    Her iki markayıda kulladındım.İlk motorum kanuni popcorn du.Keeway superlight aldım daha sonra bence kanuniden 10 kat daha iyi.Ama her ikisininde servisleri biraz sorun kanuninin sadece parça sorunu pek olmuyo aradığın parçayı daha çabuk bulabiliyosun.Ben alacaksan keeway diyorum

cupların otamatikleri varmı

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Başlığında "Kanuni mi Keeway mi diyorsun?" sonra mesajında "Kanuni mi, Salcano mu?" diyorsun.
    Sen ne istiyorsun?
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    ben kanuni al derim bende kanuni storm var ilk aldığımda şans eseri 1-2 sorun vardı ama forumdaki arkdaşlar saolsun bi sorunu kalmadı..
    alıcaksan kanuni al derim .. en büyük avantajın servis ve yedek parça olur...

motorumu seviyorum

Motosikleti
    kanuni windy 125
    cupların otamatikleri varmı
    hiç bir markada böyle bir motor görmedim arkadaşım yoktur büyük ihtimal
    ..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    arkadaslar kanuni taiwan malıdır cpi adinda 1 firma üretiyor
    amerika, endonezya, tayvan, sangay, avrupa gibi
    ülkelerde üretiliyor herhangi 1 kanunı motorun sasi nosunun oldugu yere bakın
    cpi motor.co yazdıgını göreceksiniz
    ayrıca motora bakmak zamanında benzin almak degildir
    elbet yagına suyuna kayısına bakcan sadece benzin koymakla olmuyo sakin kullan periyodik bakımını yaptır seni sırtından indirmicektir
    şikayet edenler ya motodan anlamıyo yada kulakdan dolma hareket ediyo
    1 çinli yolda kaldı diye taiwan, kore, japon, macar vs bunların suçu ne?
    önce üretici firmayı arastırın sonra kullananların yorumunu dinleyin
    hangi motor ne kadar dayanıklı ne gibi sorunlar çıkartıyo bunları öğrenmeden
    yola cıkmayın en dogru karar senin verdiğin olanıdır

Motosikleti
    planet 5
    slm keeway cok güzel görünüyor .kanunin cift silindir bir tek motoru yok katologlara baktım. parca sorunu da yoksa 2 side cin malı ise keeway daha
    iyi

Motosikleti
    shanary 110 cup
    ikiside aynı ama kanuni daha ağır basar çünkü yerli yoplama garantisi var bir yere kaçamazlar yarın keveey alıp başını gider ama kanuni kalır bide arkadaşlar yerli malı yurdun malı her kez bu malı kullanmalı kanuniye destek vericezki adamlarda büyüsün kendi motorumuzu yapalım ben cee türkiyede tek başına motor yapabilecek tek firma kanuni destek verelim dandik çin mallarına verene kadar kanuniye verelim para elin adamlarını yıllardır zengin ettik sorun yaşasak bile kanuniyle yaşayalım bence kanuni arkadaşım
    ha yanlış nalamayın benim motorum yok alcam işallah kanunidede çalışmıyorum bi bağım yok ama ATATÜRKÜN kurduğu ülkede türkiyenin gelişmesini destekleyen biriyim yabancıları zengin etmeyin kahrolsun emperyalistler

secaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kanuni al derim sağlam aletler rokko için 70 yapıyor demişler yalan bende var daha 550. km de 95 yapıyor..

Motosikleti
    kanuni windy 125
    yaw keeway i ne yapacan yaw al kanunı bak hayatın tadına

belki garantisi ile ilgili biraz problemler olabilir fakat parçası ekmek su gibi heryerde var hatta elektronik aksam kablolar faln yani görünümle ilgisi olmayan çoğu aksamınkilerde mondialle aaynıu mondialden bile parça alıp takabilirsin

zaten fiyatları konuşmaya gerek yok dğer markalardan çok daha ucuz

daha ne diyim kanunı işte ötesi yok

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)