honda-suzuki-yamaha mi?diğerlerimi??
Reklamlar
-
degerli motor tutkunları...ben uludag tip fak öğrenciyim..motor almak istiyorum..küçük yerde yetiştiğim için 11yaşımdan beri her türlü motor sürdüm diyebilirim..sizce honda suzuki yamaha mi yoksa diğerleri mi??bu arada memlekette bizim honda kinetic 100 scooter var 8 seneden beri tık bile demeden çalışıo saolsun...
Reklamlar
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin.Markadan ziyade tarz belirtmen gerekiyor.Sana ancak öyle yardımcı olabiliriz.Umarım kitlenmez.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
abi ben sport 150lilik scooter almak istiyom fiyatı da çok uçuk olmamalı en fazla 4 kaat verebilirim
umarım derdimize derman bulunur..burasi motorcuların ulema meclisi çünkü...
-
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
4000 lira vereceksen ve sağlam bişey istiyorsan yamaha cygnus x lere bi bak derim bern.bende bi tane var 2005 model.şu anda 7500 km de.daha 1 kere bile servise gitmedi normal bakımlar hariç.alırsan markalı bişey al derim ben.ya japon ya italyan....
-
peki yedek parça falan sorun olmaz mi??ya da ne bileyim mesela bursadan ankaraya gidebilirmiyim??
thedentist adlı üyeden alıntı
4000 lira vereceksen ve sağlam bişey istiyorsan yamaha cygnus x lere bi bak derim bern.bende bi tane var 2005 model.şu anda 7500 km de.daha 1 kere bile servise gitmedi normal bakımlar hariç.alırsan markalı bişey al derim ben.ya japon ya italyan....
abi simdi baktım da yamaha cygnusu pek tavsiye etmiyolar ne diyorsun?
-
abi 4 az para deyil.o miktara ikinci el 250 lik honda twister alırsın.
iyi düşün...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)