Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk motor

REKLAM ALANI
    shi_bumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord
    Arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır motorlarla kafayı bozmuş durumdayım. Motorlarla uzun zamandır kafayı bozmuş durumdayım ama bu sefer sanırım bir motor almak zorundayım çünkü artık geceleri uyuyamıyorum. Bu model, o model, şu model, çin, japon, alman falan filannnn...İnanın çok yoruldum. Mesaide işi gücü bıraktım modellere bakıyorum. İkinci el ilanlarını yakından takip ediyorum. Şimdiye kadar en az 20 motor görmeye gittim (çok anlıyormuş gibi). Ama işin içinden çıkamıyorum Bende buradan siz sevgili arkadaşlara sormam gerektiğini hissettim. Bu arada ilk motorum olacak. Daha önce hiç tecrübem yok. Müsadenizle seçenekleri sıralıyorum.

1. 95 model Suzuki DR650. En çok onu seviyorum. Mesaiye giderken her gün önünden geçerek satılmadığını kontrol ediyorum. Gücü beni hafiften tırsıtıyor. Ayrıca bilenlerle konuştuğumda çok iyi bir motor olduğunu ama modelinin eski olduğunu, parça problemi yaşayabileceğimi ve üzülebileceğimi söylüyorlar. Şeytan hiçbirini dinleme git al diyor. sizler ne diyorsunuz ? (Fiyat 4.000 YTL civarı Km:50.000)

2. 2004 model XL200. Arkadaşımın motoru. Orjinal 4000 km.de olduğunun tanığıyım. 4.000 YTL civarı. Temiz. Al problem çıkmaz diyorlar. Ama ne yalan söleyeyim DR kadar kanım kaynamıyor.

3. Zongshen ZS 200 GY. Çin motoru tabiki. Ama sanki diğer çin motorları kadar özensiz değil gibime geliyor. 2006 model. 700 km. 2.000 YTL civarı.

Arkadaşlar help. Yukarıdaki modellerle sınırlamayın kendinizi. Aklınıza ne gelirse yazın. Ama yinede DR650 yi destekleyenlere kendini daha yakın hissedecem ne yalan söleyeyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu saydıklarının içinde tabiki ilk suzuki 4.000 ytl çöpe gitse ne olur 650 lik makinenin sesi bile adamı bitiriyor

hangisini alırsan al ama bilinçli kullan bence

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    95 model yani 11 yaşında bi alet ..ve 50000 km de ...ne diyim bişey diyemiyom ...ben olsam bu tecrübemle gidip bakmam bile o alete
    gelelim xl 200 e valla bu motorlar içinde en iyisi hatta bir çok model içinde en iyisi diyebilirim ama 4000 ytl çok fazla istiyo sahibi..o kadar etmez ....Biraz daha bekle eylül ekim gibi fiyatlarda düşüş olur..güzel bişey bulursun ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    gönlünde yatan neyse 1 dk düşünmeden git ve al.Burada iyice kafan karışacak.Bahsettiğin motor temizse hiç düşünme,gönlünde yatan aslana bir an önce sahip ol.

Motosikleti
    Aprilia Caponord
    DR yi bir arkadaşım denedi. bu yaşında gayet güzel dedi. Bende çok anlamıyorum ama makine derli toplu ve diri duruyor bana sorarsanız. Deer_152, bende öyle düşünüyorum aslında. En fazla ne kadar zarar edebilirim ki ?...Veya neden kar-zarar hesabı yapıyorum dimi motor alırlen ? . Çevremde motoru olan baya bi arkadaşım var. İçlerinden biri DR ile ilgili cesaretlendirici.

Motoru yarın Ustaya götürüyoruz. Eğer abartılı bir durum yoksa motor hakkında alacam galiba.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dayim seneLerdir motor kuLLanio, daha dogrusu babamin dayisi, oguLLarina devretmi$ti seneLer once, onLardan da bana buLa$ti.. AsLinda daha cocukLugumda hayaL kurardim bir motorum oLsa die.. 25 ya$inda motor sahibi oLdum.. Gidip bi Keeway SL aLdim hic vitesLi motor tecrubem oLmamasina ragmen.. Bu arada 1 sene gecmedi daha, kucukken giptayLa bakardim, o zamanki abiLerimizde Kawasaki'Ler Honda'Lar yoktu.. GiLera'Lar ApriLLa'Lar vardi.. Taa 8-10 ya$indayken gozume batan bi GiLera vardi kirmizi.. Cok soyLediLer, benzin yakar, masraf cikarir die.. Ama dinLemedim kimseyi gidip aynisini aLdim.. Bugun boyaya verdim ve kirmizi oLucak.. HayaLimi gercekLe$tiriorum i$te.. Var mi bundan otesi.. Zarar mi ettim ? Henuz degiL ama biLiorum edicem.. Ama oLsun, hayaLimin pe$ini birakmadim.. $imdiLik bir Honda yada Kawasaki aLamayacagima gore, cocukLuk hayaLimin pe$inden ko$tum ve anca 26 ya$ima geLecegim gunLerde yakaLadim.. Umarim sende istedigine hayirLisiyLa en kisa zamanda kavu$ursun..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

slayer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelis
    honda xl senin için daha iyi olur hem güzel motor hemde yeni yanlız arkadaşın biraz fazla sölemiş ben 2005 modeli 3 3,5 civarı biliyorum alan arkadaşta var off road yaparsın çokta güzel olur tabi son kararı sen vereceksin şimdiden hayırlı olsun kardeşim..

rockner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    marauder
    hangisine binince "keşke" demiceğini düşünüyosan hemen gidip al.sonuçta kendi motorun olucak.başkasının değil.

Motosikleti
    not yet ..!
    11 yaşındaki bi makinayı almak nekadar akıllııca ???

ha bide benden ilk motorumu alıcam 0 al bence ben 2. elden vazgeçtim 2. el temiz motor bulmak çok zor , ha yok ben süper bi alet buldum çok temiz kazasız belasız diyosan al tabiiki.

kivanctf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Honda Silverwing 600 ABS
    95 model bi motor almani tavsiye etmem . Hele hele 50000 km yol yapmış. anladıgım kadarıyla 5000 Ytl fiyat verme gucun var . O zaman bu fiyata alabilecegin cok kaliteli motorlar var. Hyosung Vl 250 mesela . 5000 YTL - 6000 YTL arasu sahibinden.com da bircok motor var .
    Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili

Motosikleti
    Aprilia Caponord
    arkadaşlar sonunda motoru aldım NX4 FaLCON. 2 gündür üzerindeyim bileklerim ağtıyo valla ..

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı shi_bumi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sonunda motoru aldım NX4 FaLCON. 2 gündür üzerindeyim bileklerim ağtıyo valla ..
    Hayırlı olsun.0 km mi 2.el mi resimlerinide koyun bizde görelim.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

agcaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Focus 100
    hangisini istiyorsan onu al ama dikkatli kullan

nickjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motordan inilmeyen inilirse tekrar binilemeyen bi yerden
    hayırlı olsun hani resim???

Motosikleti
    Aprilia Caponord
    Arkadaşlar işte resimler. Anca çekebildim.

[URL=http://imageshack.us]

motor 2003 model....17.000 km.de.
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    valla baya iyi motor falcon hayırlısı olsun kazasız belasız

Motosikleti
    Aprilia Caponord
    Ya bişi soracam millet...Şimdi ben yavaş yavaş araziyede girmeye başladım bu motorla...haliyle deli gibi çamur felan oluyo. Motosikleti normal araba yıkar gibi basınçlı su ile güzelce temizleyip sonrada bezle kurulayıp falan bi temizlik yapabiliyormuyuz ?. Veya basınçlı su olmazsa bile hortumla falan ?. Biraz garip gelebilir sorular ama napayım ilk motor, ilk göz ağrısı.. İyi bakmak istiyorum
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı shi_bumi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar işte resimler. Anca çekebildim.

[URL=http://imageshack.us]

motor 2003 model....17.000 km.de.
    hayırlı olsun motorun.Fakar bu motor baska sanırım sen 50binde demişdin 17bin nasıl oluyor?kaç CC bu motor. ama şekil olarak güzelmiş güle güle kullan benimde motorum yok henuz yer sıkıntısı çekiyorum.Sizler nerelere koyuyorsunuz motorlarınızı yaa apartmanda oturuyorum ve koyıcak yer bulamıyorum apartman boşluğu kapımızın önü var 2m kadar ama orayada motor sığmaz gibi geliyor.Honda cbr yi sırf bu yüzden tercih bile etmek istiyorum aslında tarzım değil! benim isdeğim modeller cooperlar. Akıl verebilecek olan varmı bana

kusura bakma dikkat etmemişim 2.bahsettiğin motormus bu honda 200cc ama tipi gayet hoş umarım kullanımıda hoşdur.Gücü seni tatmin eder umarım bizim bir arkadaş RAMSEY mi o markalardan birini almısdı aynı tip(çin malı yani) hiç memnun kalmadığını söylüyordu.Almayı düşünürsen sakın diyordu cros larak bence iyi bir seçim yapmıssın tebrikler.2 yıl eski olsun ama HONDA olsun Kalite herzaman heryerde kendini gösterir!ER veya GEÇ..saygılar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler