KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?
Reklamlar
-
03 Haziran 2006, 17:53
Arkadaşlar KYMCO görünüşüyle, motor gücüyle ön plana çıkıyor. KYMCO kullanan arkadaşlar sadece yorumlarını gönderirlerse çok sevinirim. Servisi kalitesi dengesi nasıl bu KYMCO ların. Özellikle de Agility serisinin. İkinci elinin olmadığını biliyorum ama benim için ikinci el önemli değil. Kaliteli bir motorum olsun istiyorum sadece. HONDAnın tipi hoşuma gitmiyor ve biraz büyük. Küçük ve kıvrak bişey istiyorum. Kaldırımlarda falan da gidicem çünki amacım şehir içinde okula gidip gelirken kullanmak.
yorumlarınızı bekliyorum...
KYMCO
http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
HONDA
http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...6&extra=Teknik
Reklamlar
-
03 Haziran 2006, 18:05
selam arkadasım bnce kymco al ben 1999dan berı kymco kullanıcısıyım servıs ve parca konusunda hıc zorluk cekmedım.su anda granddınk150 kullanıyorum ve cok memnunum su anda ıtalyada pıaggodan cok kymco satısı oldu guneyde en cok kymco satılıyor kalkıslarda ve surat olarak agılıty125 honda yı gecer
-
03 Haziran 2006, 18:11
tabiki agility
-dahada güçlü
-önde disk fren
-daha sportif
-yerden yüksek
-lastikler daha güvenilir
-honda kadar kaliteli (adamlar avrupa scooter pazarında baya iyi durumda)
-Sele altı kapalı kaskı rahat alıyor(1ay önce her yerini kurcaladım da)
-ben sorduğumda agility 2,400 ytl idi ama ozaman dolar 1,35 filandı.
-ikisde plastik kalitesi olarak eşdeğer
-ikisindede gidon altında göz filan yok
-kymco türkiye pazarında yeni ama 2 yıla kadar ikinci eli olur görürsün...
-ama honda servisi çok yaygın...
gerçi iki scooter da bozulup durucak tipten değil...
-
03 Haziran 2006, 18:18
kymco nun seriliği tartışılmaz gerçekten 125 lik bir scooter a göre beklentilerini çok rahat karşılar, ayrıca lastiklerin ebatları daha büyük beatten ve önde disk var plastik kalitesi kymconun çok iyi bence ayrıca kymconun sele altı bölmeside oldukça yeterli benim scooter tercihim kymco olurdu zaten agility hayranı bi insanım
-
03 Haziran 2006, 18:23
vaay ne kadar cok agılıty hastası varmıs kymcomla sımdı bır kat daha ovunuyorum ve sevıyorum
-
03 Haziran 2006, 18:42
____it's my life_1982____
-
04 Haziran 2006, 01:29
tabikii kymco bazı arkadaslar honda dıe iddaa edio(yanlıs anlasılmasın lutfen)ama kymconun kalıtesını gorun hondaylla kapısıo wede surda bı tane honda dıyen yok
-
04 Haziran 2006, 01:52
hondayı bilmem ama kymcoya kesinlikle evet derim.nedenine gelince kymco motosikletim var ve de bu motorun şu dezevantajı vardır diyemiyorum.(kendimi kymco konusunda çok emin gördüm yav)
-
04 Haziran 2006, 01:55
kymco gerçekten daha kaliteli görünüyor ve daha şık
-
04 Haziran 2006, 02:03
-
04 Haziran 2006, 02:16
-
04 Haziran 2006, 03:31
-
04 Haziran 2006, 03:36
bende kymco diyorum(neden dersen beatte onde kampana fren kymcoda disk jantlar honda da 10" kymcoda 12" guc malum kymcoda daha fazla) ama sana tavsiyem eger butceni zorlayabiliyorsan movie 125 yada150 liligini dusun ama agility de guzel motor
-
05 Haziran 2006, 19:01
bir honda kullnıcısı olarak ben bile kymco agility aldım. daha teslim almadım ama satıcısı (tanıdığım) asla sorun yaşamayacağımı garanti etti. inşallah öyle olur. görünüşü de gayet güzel. sadece selesi biraz yüksek gibi geldi bana.
-
06 Haziran 2006, 01:06
kymco:
Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
honda beat
Max güç (ps @ dev/dak) 7 / 7500
Max tork (Nm @ dev/dak) 7,5 / 5500
bu duruma göre kymco agility daha kaliteli gözüküyor
-
06 Haziran 2006, 01:24
merhaba arkadaşlar bende motosiklet satıcısı olarak sizlere kymco motosiklerini tavsiye ederim.periyodik bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra size arıza olarak hiçbir şekilde problem çıkarmaz
-
06 Haziran 2006, 01:47
bırsen hanıma katılıyorum.kymco daha devırlı hondadan ondan hondadan beygır gucu fazla
-
Akadaşlar ben cbf 250 almayı düşünüyordum fakat eşya taşıma ve pratiklik bakımından kymco bana göre daha iyi geldi nasipse bu gün alacagım bakalım dediginz gibi güzelmi bende honda beat da var onu babam kulanıyor ben beat tan pek memnun kalmadım hem seri degil hem aküsü bityor hemen...
-
tabikide agility. yeter artık honda diye hermotora binilmez. aktiva ve beat kesinlikle güc olarak trafikte yetersiz fren olarak herşey normalken iyi ama acil durumda dursun diye bildiginiz dua ları okumaya başlarsın. ayrıca tekerlekleride pazar arabası tekeri kadar. saglamlık konusunda ikiside kafa kafaya gelir. tamam ben hız meraklısı degilim ama bizim otomobil sürücülerimiz yolu görddümü 110 n120 yaldır yaldır geliyo. bu sefer beatle kaldırıma kadar kaçman gerekiyo yoksa alırlar altlarına alim allah. agility al sonra bana dua edersin
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler